- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milo629
aktív tag
Most, amikor mac alatt formáztam a pendrive-ot, észrevettem, hogy létrehozta rajta az EFI-t, ezért USB-SATA átalakítóval leformáztam így egy másik SSD-t, amin ugyan úgy létrehozta, majd a telepítőben már nem nyúltam hozzá, csak kiválasztottam, hogy erre telepítse és így működik minden, tudok EFI-t csatolni, rá is másoltam az OpenCore-t és már bootolni is tudok pendrive nélkül. Nem értem a telepítő menüjében a lemezkezelő miért nem tudta így megcsinálni.
-
Milo629
aktív tag
válasz
Gabady #36883 üzenetére
A telepítő 4. opciójában, a macOS lemezkezelőjével csináltam, ahol a törlés gombra mentem (ezért is telepítettem kétszer, mert úgy voltam vele, hogy biztos figyelmetlen voltam és benéztem, nem szerettem volna rögtön bekérdezni) . Majdnem 12 órámba telt, mire mindent végigolvastam, nem csak a leírást, hanem a fórumokat is és összeraktam a telepítőt, szval. nem csak úgy összedobtam, ezért nem is értem, hogy min csúszhatott el a dolog. Most, hogy már van macOS, megpróbálom ebben létrehozni újra a telepítőt és megpróbálom azzal, más ötletem már nem maradt.
-
Milo629
aktív tag
Sziasztok, valaki találkozott már olyan problémával, hogy a telepítés után nincs EFI partíció az SSD-n? Dell Optiplex 7010-es (Ivy Bridge) gépre telepítettem már másodjára a 12.1-es Monterey-t, minden működik, minden le/végigfut hiba nélkül. Telepítőben formáztam meg az SSD-t, GPT stimmel, APFS stimmel, viszont miután betöltött a rendszer, diskutil sem listázza és semelyik app sem tudja felcsatolni az EFI partíciót.
Szerk.: Az lemaradt, hogy OpenCore 0.7.7
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest