- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rii
nagyúr
mondjuk én még 10 5 8 -at tettem fel rá, nem 10 6 x -et, de hátha ...
ASUS p5q pro -
rii
nagyúr
válasz
Gyalo94 #6892 üzenetére
ezek közt a google linkek közt érdemes végignézni a első 10 találatot
ez megmondja, hogy a HCL-en belül melyik disztribet tették már fel az alaplapodra ...
csak a P35-re rákeresve .....
---------
vid. card nincs a HCL-bende a google adott néhány találatot
ezeket meg kell nézni, írniak e disztribúciót. Ha igen, akkor azt kell megpróbálni.
-
rii
nagyúr
válasz
Dawid94 #6885 üzenetére
egyedül ő volt aki erőszakot alkalmazott itt .... verbálisan .... csak a postok jellege miatt azok törlésre kerültek ... el lehet képzelni, milyen "kedves" hangnemben íródtak ... már közel egy éve megy ez az alázó "játék" ... remélem most már vége lesz ... ha nem segít többet, sajnálni fogom ... de nem terrorizálhat senkit sem, csak mert a válasz reményében a másik azt elviseli ......
mindegy
jobb szeretnék én is a hackintoskról olvasgatni itt, és semmi kedvem nekem se megmondó embert játszani
-
rii
nagyúr
válasz
cadmester #6882 üzenetére
az hogy már vagy 6-an megmondták neked, hogy állj le!!!!
ha annyira ráérsz, te ie lemetnél focizni egy picit,
mint ahogy te is elküdtél másokat .... ha már nincs türelmed, és ha az elvárásaidnak nem felel meg a kérdésfeltétele, akkor az ugatáson, lehurrogáson, szarrá alázáson nem vagy képes másra
-
rii
nagyúr
válasz
Impair1980 #6832 üzenetére
-
rii
nagyúr
válasz
atomchicken #6827 üzenetére
-
rii
nagyúr
válasz
atomchicken #6827 üzenetére
ebben a topikban rákeresve az alaplapod tipusára ... és az itt emlegetett 4015-ös POST
alaplpod tipusára a google ezt adja
sajnos végig kell nyálazni a netet ... én még have a work, és ennél többet nem is tudok mondani .... de van aki feltette már .. youtube
HCL link 1 - ASUS szekció - ott van a lapod tipusa is - 10 6 0
HCL link 2 - szintén ASUS szekc. ... szintén ott a lapod őpontos tipusa ....
és ez a google link dobta ki, hoyg a lapod mely HCL-es oldalakon fordul elő ...
-
rii
nagyúr
válasz
atomchicken #6825 üzenetére
ha ismerkedni akarsz az OSX-szel, akkor egy hackinotsh sztem nem jó választás .... több napi szendvedéssel (jobb eetben csak pár nap) inkább kedved szegi .... egy original mac teljesen más
ha budpapesti vagy, akkor pár istyle-ban tudsz nézelődni .... ki vannak rakva mac-ek, lehet őket buzerálni .... szerintem
-
rii
nagyúr
" .... (nem annyira értem miért akartok hackintosh-t telepíteni, ha nem értetek hozzá) .... "
bár kérdés nem hozzám lett intézve, de rám is vonatkoik
1. én speciel nem akarok microsoft terméket használni (-:
2. melóhelyen mac van, megszerettem az osx-et, meg a bill. kiosztás mindig felcseréltem otthon, (CTRL funckió)és persze nagyon köszi, mester, hogy végig rugdostál engem is a göröngyös, dstd-vel, meg bios flasheléssel kikövezett úton, és remélem, hogy a továbbiakban is számíthatok a tőlem okosabbak segítéségére .....
písz!
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
válasz
mate0314 #6762 üzenetére
a 6735-től kezdődően nálam is ez a gond .... de nekem 10.5.8 alatt se akar életre kelni
-
rii
nagyúr
válasz
cadmester #6751 üzenetére
" .... magától értetődő út .... "
aha ... az 5 pontból a uninstall meg a reboot az megvan ... kext utility .... azmiaz??? .. helyes kext install .... azt meghogy???? honnan? a driver felteszi, nem? de magától érdetődő ... annak aki ért hozzá.
system profilier
azért nem tettem be képként, mert nem láttam benne érdmi információt .. -
rii
nagyúr
válasz
cadmester #6748 üzenetére
már hogy csinálnám direkt, ember?
szerinted élvezet nyaggatni másokat?
am. amit mutatsz, az snow leo, nekem 10.5.8-am van
---------------------
2:
finder-ben : search : se a wireless-re, se az rt-re nem jött elő kext
-------------------------
3:
rákerestem easyfinder-rel is
és tényleg van egy RT73USBWirelessDriver.kext ..uninstalálja megint a wireless prog-ot, és utána töröljem ezt a kext-et, ha ő ne tenné meg?
-
rii
nagyúr
csak intall.pkg és uninstall.pkg :-/
a képekért bocsesz... kértem a modker-be h linkesítsék
-
rii
nagyúr
a Ralink Wireles Utility-n belül két app van
Ralink driver így kimomdottan nincs
és a ralinkre rákeresve sem találok más file-t, mappát :-//Applications/Ralink Wireless Utility/
WirelessUtility.app
AwakeRalinkUI.apprákeresve a KEXT-ekre ... ez a két kext módolsul az installálást követően:
de ezek egyike sem ralink kext, ... nem? :-/
[ Módosította: #65675776 ]
-
rii
nagyúr
most megint uninstalláltam ... de tök furcsa... mert voltaképp leszedta az applications-ban levő cuccát, de önmgaát csak uninstaller app-nak hívja, és úgy néz ki mintha egy uninstallert instalálnék, és nem a ralink dolgait uninstallálnám, de az applications-ban nem találtam új, ez au uninstaller prog.-ot.
szóval uninstall (vagy uninstaller install) után ezt írta:
Updating Boot Caches
Caches necessary for booting are being updated: System shutdown will proceed once the caches are up to date. -
rii
nagyúr
vettem egy TP-LINK TL-WB321G USB-s WiFi-i ... és innen a 257X drivert feltettem
de az AwakeRalinkUI nem indul el, csak mintha elindulna, mert a Finder ablakról átvált, nem az lesz az aktív ablak
a WirelessUtility meg nem látja az eszközt. az ADD-ra klikkelve azt mondja hogy csatlakoztassam, de az már rég megtörtént.
lehet az a baj, hogy előbb a " ... USB(RT2870 /RT2770 /RT307X /RT2070 /RT3572) ... " linken levő drivert tettem fel, makd amikor rájöttem a hibára, akkor uninstall-áltam, és ezután került fel a " ... USB(RT257X/RT2671/RT2500) ... " ?
a menu bar-on sem jelenik meg a RaLink ikonja (asszem meg kéne' ....)
az USB-s eszközök közt látszik ....
mi a baja? :-/
[ Módosította: #65675776 ]
-
rii
nagyúr
időm nincs
(melóhelyen meghalni nincs most idő) ..... és sürgősen kéne'
(az egész kecó összkpe miatt arrébb kellene vinnem a masíínt, ráadásul UTP nem jó, hanem hitemmel ellentétben átállok/átállnék WiFi-re)
ha volna még tipp, ... megköszönném ... msáik helyen (OSX86.hu) is a HCL-t mondták, ahonnan itt is indultam ... de ha nem, akkor hétévégn próbálok utánanézni ....
-
rii
nagyúr
hello
vennék 10.5.8 alá egy wifi -s PCI-os card-ot.
Asus WL-138G (Broadcom)
ez van írva az instrukciókhoz: ez pontosan mit takarna?
" .... Install Broadcom driver either at install or with OSx86 tools, or just use -f boot flag
recognized as AirPort card third party, got it on NewEgg.com .... " -
rii
nagyúr
sziasztok
tud valaki wifi-vevőt mondani pc-be, ami megy hackitosh (10.5.8) alatt?
-
rii
nagyúr
1. az alalpod tipusát beírod az itteni keresőben ebben a topikban
beírod az ox86.hu keresőjében
beírod a google.com -on kiegészítve az OSX-el,, hátha kapsz insanelymac.com-ra hivatkozást2.
az 1-es pontot megismétled a vid.car-od tipusával3.
az első post-ban levő Hardware Capability List (HCL)-ben megnézed a komponenseidet valahol megemlítik-e működőkéntha az első 2 pont találatot eredményezett, akkor letöltesz egy reatilt ,vagy más "disztribúciót", és megpróbálod feltenni a 10.6.x valamelyikét ... a PH!-n nagy valószínűséggel a te kofigoddra te leszel az első aki megpróbálja feltenni az osx-et.
-
rii
nagyúr
http://johannes.emerich.de/counting-sheep/
így néznek ki ... jobb felső sarok
ugye widgetből akárhányat indíthatsz, és mivel utorrent nálam nehezen áll le, így 3is fut ebből, ha elindíom őket, akkor 2 preces eltérst adok be nekik -
rii
nagyúr
valaki tudna mondani valamit VMWare-s kérdésre?
-
rii
nagyúr
ööö ..... valami jó kis dosemu-t tudtok mondani?
szeretném feltenni az XTC player-tfogja tudni tolni a hangot a dosemu?
-
rii
nagyúr
b*ssz* m*r meg
parallels mért mond ilyet:
Parallels Desktop can be installed only on systems supporting hardware virtualization.
mi'a rákozat az a hardware virtualization
-
rii
nagyúr
ha valaki meg akarnű "turbózni" a graf. teljesítményt mondjuk valami SLI-s card-dal, akkor mit ajánlanátok?
-
rii
nagyúr
válasz
Stukker1987 #6010 üzenetére
hát a PH-n szinte semmi nincs a vaio-s hackintosokról
az osx86.hu-n rá tudsz keresni a post-ok közt mire jutott a többi vaio tulaj (beíros a keresőbe pölö hogy "vaio" és minden post-ot kiad, ahol megemlítették, majd meg tudod nézni ezen post-okat tartalmazó topic-okat is
insanelymac külföldi oldal, itt is rákereshetsz
vagy google
de amúgy már az is szép művelet, hogy egy hdd-ről két os-t tudj bootolni, egy bootloader-rel
ja'és amúgy igen, nagy valószínűség szerint meg kellene küzdeni egy-két driver-rel
-
rii
nagyúr
a 2011-es 10 percnyi nyúzás alat nem produkált hasonlót
-
rii
nagyúr
beraktam a top-t
"top -o cpu" -val
majd "s" "1" -elde így sem látni hogy valami indokolná.
minden process ugyanakkora terhelés vesz fel a vizgákt idő alatt
menóriából meg van 8 gigakizárt, hogy azt sz*rná tele valami másodpercek alatt
asszem megnézek egy másik verzót
-
rii
nagyúr
mi lehet a baj? mit pórbáljak meg?
persze az osx is h4ckelt, meg a 200.000-es maya-t sem tudom megvenni, hogy most szerencsétlenkedjek egy-két téglatest egymásba passzírozásánte milyen prog.-nál láttad ezt?
amúgy minden olyan flottul megy, hogy csak abból veszem észre, hogy hackintosh-t használok, mikor a software update-et be kell zárni.
PS, ID, Illu, Acrobat, VideoGlide ... csak ez a maya rosszalkodik most.
-
rii
nagyúr
azt szeretném megkérdezni, hogy láttatok-e már olyat, hogy egy program minden terhelés nélkül 4-5 mp-re szivárványkereket produkál.
Activity monitoporon CPU terhelése 5-10%
szinte nem megy mellette semmia program: Maya.
-
rii
nagyúr
válasz
cadmester #5695 üzenetére
de elolvastam ... éppen ez b*szta fel mégjobban az agyam, hogy votlaképp majdnem úgy kérdezett, ahogy az az általad belinkelt nagy könyvben meg volt írva, de mégse volt elég neked ...
félelmetesen bürokratikusak vagytok ... alapelvekben egy foramanyotatványt pdf-ben esetleg? és aki azt nem kövweti lőni a dunába?
ui.: vágom, mire utal a hacker kifejezés, nagyjából tisztában vagyok a hacker – cracker közti különbségekkel, ..... és én is túl vagyok már debian, redhat, sun solaris telepítésén, x11 konfiguárlásán, lilo, /etc. meg kernel fordigatás jobbra-balra. (soha, semmilyen mértékben nem éreztem magam hacker-nek, és soha nem is nyúltam bele a kernel-be, minden tiszteletem a Tiéd, a tudásodért, meg minden hasonló, az ilyen témákban jártas emberekben, de továbbra is fentartom a véleményem, hogy a fórum nem erről kellene h szóljon.)
písz
egy n00b
-
rii
nagyúr
próbáld meg megkérdezni itt is:' OSX86.hu fóruma persze ez sem mentes a megmondó-embert játszó szakiktól, szerencsés esetben nem futsz bele
-
rii
nagyúr
válasz
cadmester #5690 üzenetére
te hacker vagy?
mert szerintem csak szeretsz megmondóembert játszani ....
tudással a fejedben születtél ,és soha semmit nem kellett megkérdezned? mert ha igen, akkor hozzád is ezt a linkett vágták, és alig vártad, hogy te is belinkelhesd végre valakinek? netán a napokban kaptad?szánalmas
ülj le a sarokba és gondolkodj el, mi lenne a fórum, és a fórumozás lényege, mert ezt kva-ra benézted
-
rii
nagyúr
clevo-ra tettek már fel ...
de konkrétan a m55n-re még senki ...
HCL-ben is csak másfajta Clevo van .. nem tudom melyik Clevo milyen hardware-t rejt ...
szintén sztem reg.-elj be OSX86.hu-ra
-
rii
nagyúr
ide beírod, hogy ASUS M2N és kidob rengeteg találatot ... többet mint a PH!-n
sztem regelj be az OSX86.hu oldalra, és itt rengeteg topik van, már csak a 10.6-on belül is
a Kezdők topikba leírod alaposan milyen konfigod van, milyen renszert akarsz, sztem segítenek
-------------------- INSANELYMAC --------------------
[HOW TO] Leopard on Asus M2N-SLI + NVIDIA or ATI, Works very well -
rii
nagyúr
válasz
Polcrendszer #5668 üzenetére
-
rii
nagyúr
válasz
CHIPman #5664 üzenetére
itt a 2. találat már jobban hangzik.
keresned kell, kölcsönkérni rendszergazdától vagy bárhonnan egy nem hack-elt OSX installt ... asszem'azt hívják RETAIL OSX-nek
és talán a 4830 is működni fog
-
rii
nagyúr
válasz
CHIPman #5662 üzenetére
amiről olvastál, az milyen disztribúció volt, meg hanyas OSX? 10.4 10.5 10.6
sztem ez a kérdés
10.6 alatt csak h4ckintosh van, ahogy tudom
10.6 felett jelent meg, hogy RETAIL DVD-vel is lehet telepíteni, meg van hackintos install iserre a lapra nekem hirtelen csak 2009-es, meg 2007-es post-ok jöttek elő, és a hcl-ben sem nagyon votl ilyen alaplap típus az ABIT szó alatt
vagyis .... 10.6.1
nem volt dolgom még 10.6.1 install-al, de hátha az első találat jó: install 10.6.1 Abit IP35-E
-
rii
nagyúr
(#5658), (#5659): próbáljatok google-ben rákresresni, alaplap, videokártya, vagy netebook esetében annak tipusával és az osx keresőszóval együtt.
pl: asus p5ld2 osx
az insanelymac külföldi oldalaira adott találat _talán_ elvezet valahová
megpróbáltam, de át kellett volna olvasni pár oldalt, mert a találat néha pont egy kérdés voltmeg itt is segíthetnek - OSX86.hu
(#5660): érdemi információ nélkül (ami küzelebb viszi akérdezőt a megoldáshoz) nem muszáj reagálni
-
rii
nagyúr
ez így van
én sztem negyedannyból összeraktam egy olyan erősségű gépet, mint egy mac pro, és a különbség nem észrevehető, hogy h4ck1nt0sh-om van ... egyedül frissíteni (system) nem tudok csak, de ennek hátárányát még nem tapasztaltam ... sőt ... itthon 10.5.8 van, és bent melóhelyen is, mert a 10.6.x alatt pld a Adibe CS3 csomag résézt képző distiller kva lassan distillál, emiatt még bent is 4 emberiónak 10.5.8-a van.
-
rii
nagyúr
venném a bárotságot, és megkérdezném azt is, hogy notebook-ról hallott -e már vlaki olyanrlól, amire Pikk-Pakk felmegy a Snow Leo .... és ha halott akkor a tipusát is lécci mondja meg (
)
-
rii
nagyúr
kaptál kölcsönbe egy original eredeti Snow Leot, és fel lehetett rá tolni minden különösebb ügyeskedés nélkül? – havercsajnak gondolkdnék gépben, és nekem kell feltenni ha így alakul - persze - és szeretném a könnyebb oldalát megfogni a dolgoknak ....
a.) ha kijön egy frssítés, akkor fel lehet rá tolni? Nem nyírja ki a hackelt részt?
b.) sound, lan, vga, .... mind felsimerte a Snow Leo, vagy kellett telepíteni valamit?
bocs a sok kérdésért ... visszaolvani nem tudok most, bent melóhelyen 2-en 3 ember helyett dolgozunk, mostegész hétéévégnis, minden este 8-9-10kor megyek haza, nézd el PLS, nem tudok rákeresrni ... túlélő üzemmódban vagyok
-
rii
nagyúr
helllll
azt szeretném megkérdezni, hogy léteznek-e olyan pc alkatrészek (alaplap, mem, CPU), illetve olyan snowleo install ISO, amikkel a lehető legkvesebb üggyel-bajjal lehetne az OSX-et felvarázsolni.
-
rii
nagyúr
semmm ....
-
rii
nagyúr
válasz
Marchello13 #5567 üzenetére
-
rii
nagyúr
válasz
mono-chrome #5550 üzenetére
a google-nél, az insanelymac-nél és a osx86-nál többet senki nem tud mondani ... de remélem nem ez lesz a prognózis
-
rii
nagyúr
a bios látja
a disk utility meg nem az egyik sata hdd-met.mitől lehet?
-
rii
nagyúr
hello
Realtek 8139C hálókártyát hogy udnék beizzítani? :-/
DHCP FRELEASE (-:
-
rii
nagyúr
transmissionnal tényleg megy, nem dob k, max sávszélen sem egyszerre több torrent ..... köszi a tippet!
csak az utorr átláthatóbb volt
mind az uTorr-től elszállt a net, ha sok kapcsolat volt engedve
mind abban az esetben is, ha transmission mellett hálózati diagnosztikai widgetek futottak.
egy hálókártya megoldaná ezt?
akkor utorrentezhetnék? -
rii
nagyúr
hello
vettem egy MSI mini VOX usb-s digitalizálót ...
már a legelján ezzel jött:
de működött rendesen
majd rájött a hippáré 1 hét után, és dobott egy hátast, és innentől kezdve nem látok semmit a veido jel be-kimenetből
valami jó video vapture programot tudtok mondani?
ez a videoglide megadta magát -
rii
nagyúr
megvettem ezt az msi mini vox szutykot ...
de amint indítnám prog-ot (Empia Capture)
egyből elszáll ....
Process: Empia Capture [2329]
Path: /Applications/Empia/Empia Capture.app/Contents/MacOS/Empia Capture
Identifier: com.echofx.empia.application.capture
Version: ??? (???)
Code Type: X86 (Native)
Parent Process: launchd [251]Interval Since Last Report: 605 sec
Crashes Since Last Report: 1
Per-App Interval Since Last Report: 0 sec
Per-App Crashes Since Last Report: 1Date/Time: 2010-07-06 20:31:24.023 +0200
OS Version: Mac OS X 10.5.8 (9L30)
Report Version: 6
Anonymous UUID: xException Type: EXC_BREAKPOINT (SIGTRAP)
Exception Codes: 0x0000000000000002, 0x0000000000000000
Crashed Thread: 0Dyld Error Message:
unknown required load command 0x80000022ha pedig az USB- kütyün megnyomom a gombot
akkor meg a kext-el lesz baja:most merre próbáljam meg haladni? :-/
-
rii
nagyúr
sz'asztok
esetleg valaki nem tud mondani olyan PCI-os (vagy akár PCI-ex-es) Tuner-t, ami működne Hackintosh alatt?
alig találok valamit.
az is nagol nyelvűkaptam USB-set ... de azt meg már nem lehet kapni
a MAC-esek se tudnak több olcsó USB-ről
szóval jó volna egy card-ot belőni
rádásul nekem csak az AV-IN kell .... -
-
rii
nagyúr
a 7300 GT tud SLI-t ...
ki tudja használni a hackintos ezt?
-
rii
nagyúr
jól látom, hogy egy Creative sb audigy sound card működne 10.5.8 alatt?
-
rii
nagyúr
hello
szeretnék én is kérdezni párat.
1.) a realtek 8139 kártyát jól kezelei a hackintos?
2.) Infra vevőt nem tudtok-e, amit szintén kezelne az OSX?
kheeee
-
rii
nagyúr
az eredetihez BOOT CD kell... Boot cd majd a DVD és még KEXT-eket a gépedhez összeszedni
-
rii
nagyúr
áh hát ha menne osx-en, akkor kakkantanám le a kindózt
nem is tudom, ... van esély rá?
alaból csak usb-set ír mindenki
ez meg egy kva régi (2002 előtt vettem) pci-os lifeview tunerrégen
97-ben meg a virtual machine pont annak nem ismertefl a komponenst, aminek a fő-os látta
-
rii
nagyúr
virtual gépen futatott win-en van esélyem használni win-es pci-os tuner-card-ot?
-
rii
nagyúr
google-be írd be a pontos tipusát a gépednek, és mellé hogy hackintos, vagy OSX, vagy 10.5.8, vagy 10.6
És a találatokból látható, hogy valakinek sikerült-e már. insanelymac (legngaybb külföldi OSX4PC fórum)
Intelesekre nagyobb az esély, mint AMD-sre
illetve ha fel is megy, megbukhat egy komponensen, pld hálózat.nameg persze első POST
XPS-t sehol nem láttam a HCL-nél.
itt is szétnézhetsz, ha gondolod.
amúgy meglveő OS mellé macerás.
particionálni,
boot manager
felülírják egymás boot managerét stb. -
rii
nagyúr
hello
hogy lehet videojelet megjeleníteni OSX -en?
neaggyisten még fel is venni?
-
-
rii
nagyúr
(#3367) tlac:
a 10.5.8 Other Accessories itt sajnos nincs TV tunerekrôl említésesetleg nem tud valaki mûködô TV tuner card-ot hackintos alá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- REpont és hulladékgazdálkodás
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest