Hirdetés
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Callisto
üzenetére
Én tegnap kezdtem újra a StoneHeart-on és ott is szinte csak angolt láttam chaten, ami nekem cél volt mert majd valamikor olyan guildet is akarok ahol angol a nyelv.

Ezért hagytam ott Zinnert, vártam hátha jobb lesz de a fenét akar ez jobb lenni és már február 8 óta csak szívok vele, azt ha be is jutsz kb nem működik semmi..
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Callisto
üzenetére
Outdoor nem gond a szintezes, eleg utos, de hasznalhatatlanok a support skilljei. Minek support ha egy teljes insta alatt egyszer sem lehet hasznalni. 3 vial szeru valamit lehet feltolteni, a jatekban talan bubblenak hivjak fura modon. Ha legalabb egy feltoltodik, akkor hasznalhato, de gondolom akkor tuti ha minel tobb toltodik fel. Na eddig barmilyen instat mentem kb. egy vialnak a harmada, fele toltodott fel igy egyszer sem lehetett hasznalni egyik serenadot.
A dissonance, rythm buckshot CD-re van hasznalva es be vak kapcsolva mindkettonel a modosito, hogy 30%-ot toltson (on hit serenade meter gained +30%). Prelude of death meg nincs, mivel azt csak kesobb kapom.
Szoval mi a problema? Masnal is olvastam, hogy szinten nem toltodik nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Eladó egy s21+ 5g
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest