Hirdetés
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Callisto
üzenetére
Én tegnap kezdtem újra a StoneHeart-on és ott is szinte csak angolt láttam chaten, ami nekem cél volt mert majd valamikor olyan guildet is akarok ahol angol a nyelv.

Ezért hagytam ott Zinnert, vártam hátha jobb lesz de a fenét akar ez jobb lenni és már február 8 óta csak szívok vele, azt ha be is jutsz kb nem működik semmi..
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Callisto
üzenetére
Outdoor nem gond a szintezes, eleg utos, de hasznalhatatlanok a support skilljei. Minek support ha egy teljes insta alatt egyszer sem lehet hasznalni. 3 vial szeru valamit lehet feltolteni, a jatekban talan bubblenak hivjak fura modon. Ha legalabb egy feltoltodik, akkor hasznalhato, de gondolom akkor tuti ha minel tobb toltodik fel. Na eddig barmilyen instat mentem kb. egy vialnak a harmada, fele toltodott fel igy egyszer sem lehetett hasznalni egyik serenadot.
A dissonance, rythm buckshot CD-re van hasznalva es be vak kapcsolva mindkettonel a modosito, hogy 30%-ot toltson (on hit serenade meter gained +30%). Prelude of death meg nincs, mivel azt csak kesobb kapom.
Szoval mi a problema? Masnal is olvastam, hogy szinten nem toltodik nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest