- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Callisto #860 üzenetére
Én tegnap kezdtem újra a StoneHeart-on és ott is szinte csak angolt láttam chaten, ami nekem cél volt mert majd valamikor olyan guildet is akarok ahol angol a nyelv.
Ezért hagytam ott Zinnert, vártam hátha jobb lesz de a fenét akar ez jobb lenni és már február 8 óta csak szívok vele, azt ha be is jutsz kb nem működik semmi..
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Callisto #744 üzenetére
Outdoor nem gond a szintezes, eleg utos, de hasznalhatatlanok a support skilljei. Minek support ha egy teljes insta alatt egyszer sem lehet hasznalni. 3 vial szeru valamit lehet feltolteni, a jatekban talan bubblenak hivjak fura modon. Ha legalabb egy feltoltodik, akkor hasznalhato, de gondolom akkor tuti ha minel tobb toltodik fel. Na eddig barmilyen instat mentem kb. egy vialnak a harmada, fele toltodott fel igy egyszer sem lehetett hasznalni egyik serenadot.
A dissonance, rythm buckshot CD-re van hasznalva es be vak kapcsolva mindkettonel a modosito, hogy 30%-ot toltson (on hit serenade meter gained +30%). Prelude of death meg nincs, mivel azt csak kesobb kapom.
Szoval mi a problema? Masnal is olvastam, hogy szinten nem toltodik nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest