Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Köfi

csendes tag

válasz holodp #252 üzenetére

Hali!
    Én csak az x-540ről tudok neked biztosakat írni. Mégpedig:
    Szerintem egy nagyon jó hangszóró, nem torz és igen csak strapabírónak tűnt. Itt arra gondolok, hogy a hátsó hangfalaim a földön voltak (sajnos) és jó párszor fel lettek rúgva, de még csak karcosak sem lettek. Mivel be van hajtva a hangszórók teteje/alja így elvileg sokkal jobban sugározza a hangot a beállított irányba (FDD2-es technológia). Szerencsére az összes hangszórója ilyen. Nekem a "kis"hangszórók hangzásával semmi, de semmi bajom nem volt, és csak dicsérni tudom őket.
    A hangszórók talpa (kivéve center) elforgatható 180fokkal, és így fel lehet fúrni őket a falra különösebb ügyeskedés nélkül.
    A center hangszórót én "felcsíptettem" a monitorom tetejére, és így pont az arcomba jött a center hatás.
    A mélynyomó nagyon jól adja a hangokat, nem torz, tisztán szól.
    A kis kezelőpultja is nagyon dicsérésre méltó, mert szinte bárhol elfér, fülhalgatót is lehet beledugni van rajta basszus szabályzó, de ami a legfontosabb, oda teszed ahol neked kényelmes hangerőt szabályozni, nem kell a hangszóróhoz nyúlnod. (szokták mondani, hogy elromlik, elszakad, nem érzékel. szerintem ez hülyeség, ha csak nem valami fűrészen tartotta a kábelét a gazdája.) A mátrix funkciót csak nagyon ritkán használtam zenehalgátasnál, de oda tökéletes volt. (zenénél nem szól a két hátsó hangszóró,de a mátrix funkcióval be lehet őket kapcsolni.)
    Ami viszont rossz benne, hogy a hátsó hangszórókat fej magasban a legcélszerűbb tenni, mert nem lehet rendesen hallani a hangokat. (=nekem nagy bőrháttámlás székem van és rendszerint felfogta a hangokat.)
    Remélem ez többé kevésbé kiengesztelő válasz volt :)
    Üdv! :R

Új hozzászólás Aktív témák