- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köfi
csendes tag
Hali!
Én csak az x-540ről tudok neked biztosakat írni. Mégpedig:
Szerintem egy nagyon jó hangszóró, nem torz és igen csak strapabírónak tűnt. Itt arra gondolok, hogy a hátsó hangfalaim a földön voltak (sajnos) és jó párszor fel lettek rúgva, de még csak karcosak sem lettek. Mivel be van hajtva a hangszórók teteje/alja így elvileg sokkal jobban sugározza a hangot a beállított irányba (FDD2-es technológia). Szerencsére az összes hangszórója ilyen. Nekem a "kis"hangszórók hangzásával semmi, de semmi bajom nem volt, és csak dicsérni tudom őket.
A hangszórók talpa (kivéve center) elforgatható 180fokkal, és így fel lehet fúrni őket a falra különösebb ügyeskedés nélkül.
A center hangszórót én "felcsíptettem" a monitorom tetejére, és így pont az arcomba jött a center hatás.
A mélynyomó nagyon jól adja a hangokat, nem torz, tisztán szól.
A kis kezelőpultja is nagyon dicsérésre méltó, mert szinte bárhol elfér, fülhalgatót is lehet beledugni van rajta basszus szabályzó, de ami a legfontosabb, oda teszed ahol neked kényelmes hangerőt szabályozni, nem kell a hangszóróhoz nyúlnod. (szokták mondani, hogy elromlik, elszakad, nem érzékel. szerintem ez hülyeség, ha csak nem valami fűrészen tartotta a kábelét a gazdája.) A mátrix funkciót csak nagyon ritkán használtam zenehalgátasnál, de oda tökéletes volt. (zenénél nem szól a két hátsó hangszóró,de a mátrix funkcióval be lehet őket kapcsolni.)
Ami viszont rossz benne, hogy a hátsó hangszórókat fej magasban a legcélszerűbb tenni, mert nem lehet rendesen hallani a hangokat. (=nekem nagy bőrháttámlás székem van és rendszerint felfogta a hangokat.)
Remélem ez többé kevésbé kiengesztelő válasz volt
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest