- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Kimentem megnézni. Az egyik 2 vezetékes, a másik 1. A 2 vezetékes adott "L" alakú forma, másképp rá sem köthetem. De a foglalatban meg se nyikkannak a vezetékek, fogóval sem.
Az 1 vezetékest meg hiába dugom rá fordítva, nem történik semmi.Fordított led izzó nincs? Az lenne az egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
LógaGéza
veterán
A vezetékek megcserélésére gondoltam... Amúgy bármilyen furcsa, a LEDek szabványosan vannak kialakítva, és a foglalat van fordítva bekötve... Lehet pénteken rakták össze az autód azt a részét, és így sikerült...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
z123456789
addikt
válasz #94529552 #35573 üzenetére
(#35573) Pumma
Próbálom rendbe hozni a szart, amiben én is hibás voltam. Pedig rohadjak meg annyira készültem rá. 2 hónapja van nálam a kocsi, és azóta gyűjtögettem az infókat, hogy mit érdemes megcsinálni, milyen sorrendben? Ez lett volna az első lépés.(#35574) runner 125
Most már nyilvánvaló.
Az jó is, ez sem Pesten van legalább. Győr környéki vagyok. Viszont nem írják a honlapjukon, csak az alvázvédelmet. Mindegy, ha odáig jutok, akkor rákérdezek náluk. De csak dokumentálva szeretném ezek után én is. Ha nem akarok semmit módosítani az ajtóban levő hangszórókban, akkor nekem végül is csinálhatják egyben azokkal nem?
Nem feltétlenül van szükség több bizonyítékra, szerintem itt nem kérdéses, hogy csak alvázvédelem volt... Ettől függetlenül, ha nem gáz, látnék pár képet tőled is.(#35575) Qtya123
Rákérdezek tényleg, hogy mi volt az üregvédelmi folyamat náluk?(#35581) tboy93
Hallgattam volna rád...És amúgy ezzel az anyaggal mit tudsz csinálni? Folyamatosan törölgetni, aztán egyszer csak megszárad?[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz LógaGéza #35604 üzenetére
Nem hinném. Másnak is fordítva van bekötve.
Ezt akkor nem ledesítem, amúgy se használom.
Van BA9s fehér fényű izzószálas?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #35588 üzenetére
Jovo hét szombat.
Ha jó lesz, akkor megosztom a tapasztalataimat itt, vagy pü-ben.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz z123456789 #35571 üzenetére
Ezek után arra is kíváncsi lennék, hogy rendesen megcsinálták-e az alvázvédelmet, letakarították, kipassziválták-e előtte, ahogy kell, vagy csak lefújták takonnyal
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Kornel
veterán
Egy hét múlva kiderül, hogy tényleg olyan jó-e, mint ahogy kinéz.
-
gzbotii
nagyúr
-
törölt tag
Jajj. akkor most.
-
TheProb
veterán
Ilyen fóliákkal van tapasztalata valakinek? Mennyire időtálló pl tetőre?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
brumi1024
veterán
Zavart érzek az erőben. Nem jött szóba Honda. Megnyutató módon azért a TSI benne van.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Egy vagyont költ a Mercedes tisztább motorokra
"Az új, közvetlen befecskendezéses, turbós benzinmotorokon is megjelenik a részecskeszűrő, mivel ezek a dízelekhez hasonlóan hajlamosak kormolni."
Give them hell Ukraine!
-
Qtya123
őstag
Szépújvilág! Majd felzárkóztatják lassan a benzineseket is a dízelekhez. Legyen mindegyikben részecskeszűrő, 1000 bar-os befecskendező, turbó, kettőstömegű, common rail stb... Persze szigorúan a környezetkímélés és a húdenagy fogyasztáscsökkenés jegyében.... Nehogy már lehessen venni nyugodt szívvel 13 éves használt autót ami még emberi áron fenntartható.
Olyan elvárásaim meg főleg nincsenek a jövőre nézve, hogy lehet majd venni vezetési élményt adó használt autót. 6-8 hengeres szívó is kihal szép lassan, mint a dínók...
Igaza van a TC-s Bazsónak az MX-5 tesztnél:
"elég nagy mákunk van, hogy még pont elcsíptük az utolsó pillantást az autóvezetés lenyugvó napjának fényénél"[ Szerkesztve ]
-
-
zack
nagyúr
válasz SzlobiG #35625 üzenetére
Hát ja. Részecskeszűrős, turbós, dízel, sem szereti a rövidtávokat.
Erre szívó benyás kell.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
Vagy elektromos Elobb utobb ugyis kiturja a piacrol az osszes tobbit, mai autokhoz kepest faek egyszeruseg, se turbo, se dpf, egr, nem lesz hengerfejes, nem kell bemelegedesre varni csapatas elott, nem rohad szet a kipufugo (mer nincs), nem megy tonkre a katalizator vagy a lambda stb, istenem de gondtalan vilag lesz Az autoszervizek akksi, fek meg gumicserebol fognak megelni
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz tboy93 #35633 üzenetére
Na jó...De egy aksi csere annyiba fog kerülni, mint egy generál.
Azért egy elektromos rendszer, jóval sérülékenyebb, mint egy robbanómotor.
Lexus RX-ben a Hybrid rendszer ha összefossa magát milliós nagyságrend, és ott van még a motor is, ami külön rizikófaktor.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
Nem hiszem hogy olyan veszes lesz az akksi csere. Nezd a priusokat, ott is cserelheto cellankent, nem egy nagy tetel.
Eleve akkor fognak elterjedni az elektromos autok, amikor lesz vegre olyan akkumulator ami nagy teljesitmenyu es olcso eloallitani.
Egy hybrid rendszer tok mas, ott minden megvan ami egy normal autoban, plusz az elektromos hajtas. Egy villanyautonal csak villanymotor van Ezer dolog leegyszerusodik, nem kell kuplung, nem lesz vezerles vagy olajcsere, kevesbe mulik majd a tulajon mennyire lakja le, nem tud bele szar olajat tenni vagy nem tudja megkuldeni "hidegen".
Persze nyilvan lesznek problemak itt is, serulekeny akksicsomag stb., de joval kevesebb a hibalehetoseg, foleg a mai modern turbos autokhoz kepest.
Aztan lehet nem lesz igazam
-
Qtya123
őstag
válasz tboy93 #35635 üzenetére
Hosszú távon szerintem is ez lesz a vége. Ez akkor fog megindulni futótűz szerűen, amikor egy új akksi technológiát sikerül találni. (már előre irigylem azokat, akiknek annál a cégnél lesznek részvényei... )
Amire még gondolok, hogy elég könnyű lesz belőni úgy a dolgot, hogy az akkupakk tervezetten ~10 év felett használhatatlanná váljon és a csere ne érje meg. Vegyél csak szépen új autót.
Oké, hogy a Priusnál lehet cserélni egységenként. Még... Még felfutóban van az egész, nem engedhetik meg maguknak a teljes cserés pofátlanságot.
Mikor a legtöbb autó villanyos lesz, félek megoldják, hogy csak egyben cseréld. (pl manapság kicsiben: kerékcsapágy csere aggyal együtt). (Abban is biztos vagyok, hogy a németek kezdenek el először ilyen cigányságokon agyalni az akku terén ) -
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Armahun
addikt
Urak segítsetek légyszi.
Az egyik barátom kiszedte a kocsijából az összes fejtámlát, mert zavarja a kilátásban, meg nélküle tágasabb érzés.
Tudnátok linkelni olyan törésteszt videót, amin a támla nélkül leszakad a bábu feje, hátha hatna rá.
Valahogy nem lelek ilyet.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
nagyúr
válasz Armahun #35642 üzenetére
A feje le nem szakad, de eltörni vagy komolyan megrándulni biztosan megtud a nyaka. Amúgy a kocsi úgy tudtommal szabálytalan is, mert a kresz szerint nincs felszerelve megfelelően. Szóval ha nem akar soktízezres bírságot, lebaszást, tolószéket vagy koporsót, nagyon gyorsan tegye vissza.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Armahun #35642 üzenetére
Nem szakad le a feje, max az ostorhatas miatt a nyakcsigolyai deformalodnak, jobb(?) esetben "csak" lebenul, rosszabb esetben azonnal kitorik a nyaka es kampo. Anyamba beletoltak 50-el egy autot hatulrol, volt fejtamla megis maradando seruleseket szenvedett, nyaki gerincserve lett. No akkor el lehet kepzelni mi lett volna fejtamla nelkul
"Hétköznapi eset, áll az autó a tilos jelzésnél, és hátulról belerohan egy másik: az ütközés következtében a vezető feje erősebben hátrabillen, mint felsőteste, majd lassuláskor ellenkező irányba lendül: a hirtelen gyorsulással, majd lassulással járó elmozdulás közben úgy viselkedik az emberi test, mint az ostor, ám ezt a fajta mozgást rosszabbul bírja. Az ostorcsapás sérülés következménye fejfájás, szédülés, homályos vagy kettős látás, füldugulás, súlyosabb esetben az eltörő nyakcsigolyák bénulást, vagy halált okozhatnak.
Az egyik leggyakoribb és legveszélyesebb sérülés, melyet ráfutásos balesetekben évente egymillióan szenvednek el az európai utakon. Ha egyáltalán túlélik, az esély attól is függ, hogy mennyire biztonságos az autó ülése és fejtámlája."
Ezt a hatast csillapitja a fejtamla.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
8.8L átlaggal megjártam Budapest-Veszprém-Budapest távot (240km).
7/8-as úton...Pályán nyilván több lett volna.
Lefelé 8,2L volt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Armahun
addikt
válasz Kornel #35646 üzenetére
Nem egy mindennapi tucat ember az biztos.
Köszi nektek, a bírsággal való fenyegetés talán meggyőzőbb lesz neki mint a videó.
Hátha sikerül jobb belátásra téríteni.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
bandus
veterán
Most hosszabb idobe telt de ismet megjavult magatol az automata ablakemelo
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik