- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bulikavagyok #223851 üzenetére
Hehe, nem ezért.
GZ vagy KRU lehet, de előbbiből mind foglalt, utóbbiból ez az egy verzió volt szabad.
Viszont a karbonos bevonat elérhető mindig.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bulikavagyok #223854 üzenetére
Az. Kicsit messzebb van, de ugyanúgy Bayern.
2 betű és 1-4 szám választható.
-
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tsebacsi #223847 üzenetére
Es nem is kell hozza nagyon sok loero, hogy kijojjon a kulonbseg. Vezetesi treningen Bogre az IS250-el a technikas zart palyan szarazon stabilan 2-3 masodpercet vert ram (Bubira), fellocsolva ugyanazon a palyan masodpercen belulre csokkent az elonye.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
cOxeR
Ármester
válasz macilaci78 #223843 üzenetére
Na jó ehhez képest táncolni lehet nálam.
-
félisten
-
cOxeR
Ármester
válasz troll81 #223844 üzenetére
Volt egy tippem… de ennyire nem olvastam vissza. Itthon mindent is takargatni kell, mondjuk tegnap bementem a városba és igazából az élettől is elment a kedvem az utak miatt… haza inkább körbejöttem a nullason. Na ott meg a belső sávban ragadó idiótákból lett elegem. Lassan tényleg csak vidékre vagyok hajlandó menni Z-vel.
Azért ha van 100-200 időd, kíváncsi vagyok, vagy akár csak egy negyed mérföld.
Egy könnyebb felni meg jó gumi kellene nekem, de erre tuti nem lesz keretem most, azzal tudnék még hozni.
Ez még gyári váltóprogram, lassan majd mérek újra, a 8 fok közel sem jó, max a motornak.
-
cOxeR
Ármester
válasz szabonagyur #223860 üzenetére
Én tegnap behúztam 48l 100-ast, már porozott a tank, szerintem lassan azt is ellövik, 520-ért kifejezetten emészthető vétel volt. OMV
-
Qru
MODERÁTOR
Tnap tankoltunk mi is a Shell-nel, ott sem volt mar csak puruttya 95.
#nincsbennetarcsi
-
Pfiucska
aktív tag
Shopmark melletti shellen sem volt mar tegnap.
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
macilaci78
nagyúr
válasz cOxeR #223859 üzenetére
Asszem, elértem a határt, ezen túl már nincs értelme.
A bal oldalt nálam is, ehhez képest legalábbis. Jobbról fal, balról oszlop van. Az oszlopnál ílyen közel a sofőrajtó a 2. kattanásig nem nyilik ki, de nem sok híja.
Viszont előrébb állva az oszlop vastagsága (kb 30 cm) is nekem segít, így bőven sarkig nyitható az első ajtó és voltaképp a hátsó is.
Ellenben ha farral állok be, akkor a légtechnikai cső egyáltalán nincs útban, de a fal miatt nem nyílik teljesen az ajtó.A légtechnikai csövet orral elérem, de a szivacs miatt annyira nem tudok előre állni a lekerekített orral, hogy a cső deformálódjon. Egy tégla Volvoval valószínűleg összenyomnám, mint a fogkrémes tubust.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
troll81
addikt
Itt ahol voltam le a kalappal mindent 3x ellenőrzött Flórián. Mert kontakt a programozóval, én is engem is meg kérdeztek mit hogy szeretnék illetve mit lehet javasolt.
100%eddig a megelégedettseg. Mindenre nyitottak meghalgatnak, ha van hardveres hiba és lehet akkor javítják azonnal és folyt kov.
Es kérik a felhasználói véleményt h írjam le mi hogy mit bír hogy használom.korrekt. És megyek vissza korrekció ra ha kijavitom a hibákat -
tboldi
nagyúr
Milyen jó, hogy van egy kőműves a családban! A dobfék rugóit egész könnyen be lehet akasztani falazózsinór segítségével.
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Mitől best buy?
"Poor grip in the wet and dry, average aquaplaning resistance, high rolling resistance. The Vredestein Ultrac Vorti+ was a comfortable performance tyre, but the comfort came at the cost of handling, with the Vorti+ feeling woolly with low levels of grip in the dry and wet."
-
fant0mi
őstag
De puruttya gázolaj sem...
Nem akarok Volán kúton tankolni. -
Szada85
aktív tag
válasz bulikavagyok #223856 üzenetére
Ilyen formában nem variálható a német rendszám.
Az elsö karakter(ek) mindig a tartomány kódja fixen, az azt követö részen "választani", jellemzöen 4 vagy 5 karakter van, de mindig elöbb a betük vannak (1 vagy 2 betü) majd utána a számok (2 / 3 / 4 szám). (Legalábbis az itteni tartományokban ez a szabály van érvényben.)Illetve ha nagyon csókos (vagy gazdag) vagy, akkor a fórumok szerint meg lehet próbálni az ügyintézövel smúzolni még egyedibb verzióra, láttam már taromány-kód után NO 1 kombót, de állítólag ezt nem is feltétlen minden tartomány engedélyezi.
De maga a rendszer sokkal "ésszerübb", pici plusz pénzért sokkal többen választanak személyre szabott kombót, mint otthon heroin áron... gondolnám, aztán megdöbbenve tapasztaltam, mennyi egyéni és egyedi rendszámot láttam most egy hét alatt itthon...
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #223870 üzenetére
Na, hátsó fék megszerelve. Eredetileg csak dobot akartunk cserélni a törés miatt, de azt leszedve láttuk, hogy ennél többre lesz szükség. Mindkét oldalon szorult a munkahenger, az egyiken az utánállító sem állított után, valamint az egyik fékpofa is félre volt kopva. Most szó szerint mindenből újat kapott a digólimó.
És egyelőre úgy tűnik, megszűnt az a jelenség is, hogy nem mindig ugyanott keményedett fel a pedál, sőt, néha még lejjebb is "zuhant" fékezés közben. Nem esett be teljesen soha, meg lehetett állni mindig, csak a nyomáspont került lejjebb hirtelen. Van egy sanda gyanúm, hogy mivel levegős nem volt a rendszer, inkább a szoruló munkahengerek miatt lehetett ez, olyankor ugorhattak ki a helyükre. Az új alkatrészekkel elég konzisztens lett a pedálérzet.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Új építésű társasházak parkolójában mennyire általános manapság az elektromos autók töltésének lehetősége? Egyelőre nincs mit töltenem, csak kíváncsi vagyok milyenek a tapasztalatok.
Nyártól fogunk költözni, ez egy 250 lakásos lakópark 150 parkolóval a mélygarázsban. Nincs sehol említve a töltés, viszont a szerződésben van olyan, hogy ne mossak autót, ne szereljek, ne használjak vizet és elektromosságot, meg ne olajozzam össze a placcot (ergo az öreg dízel Merci itthon marad ).
-
-
szőröscica
addikt
válasz barnam_ #223879 üzenetére
Elvileg kotelezo lesz a kozeljovoben. Nem is vennek olyan lakast, ahol nincs vagy nem lehet kiepiteni egyedi meressel legalabb egy 16A-es toltot. Mondjuk amugy sem vennek lakast, 15+ eve szivok benne, fel is vagnam az ereim, ha kifizetnek 80-100 millat egy ma atlagosnak szamitoert, es hallgathatnam a szomszedokat.
-
félisten
válasz szőröscica #223882 üzenetére
Semmit sem hallok a szomszédból, hibátlanul szigetelve van a lakás
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha van pénzed 80 milliós lakásra, akkor van pénzed nagy teljesítményű hangszórókra is.
⭐ Stella
-
barnam_
nagyúr
Ez csak bérlet, ezért nem is volt szempont kiválasztáskor, hogy autót töltsek ott. Már az is nagy szó, hogy mélygarázs van hozzá, és nem az utcán kell parkolni. (persze ez sincs ingyen)
Lakásvásárlás nem opció egyelőre, és egyetértek veled, inkább különálló házba mennék. Az meg még drágább ha nem egy faluban akarsz lakni
#223884 Qru: igen ezt el tudom képzelni, biztos van olyan aki autót akar tölteni.
-
ngaba
aktív tag
Itt Szegeden semmilyen dízel nem volt az egyik Shell kúton. Azt mondták, elfogyott. (Gondolom megunták az árbefagyasztást.)
Utána átgurultam egy OMV-hez, ott meg annyian voltak, hogy jobb oldali tanksapkás G Astra tankolt balos oszlopnál.
-
simonjoe
őstag
-
nagyúr
válasz szabonagyur #223883 üzenetére
Komolyan érdekel hol laksz mert itt az ikerházban sikerült olyan szar szigetelést rakni (vagy kispórolni) hogy hallod a papucsot (orvosi klumpa szerű, hogy rohadna rá.) meg hogy hegedülni tanul a gyerek 2 éve de nem fejlődik semmit…
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
barnam_
nagyúr
válasz Tsebacsi #223889 üzenetére
"hegedülni tanul a gyerek"
Dettó. Reggeltől estig nyomja a gyakorlást hétvégéken, hihetetlen. (Inkább azt sajnálom, hogy nincs ezen kívül élete szegény kölyöknek.)
Viszont inkább a gyakorlását hallgatom, mint anno a panelben az egyik idióta szomszéd magyar rap zenéit, vagy a másik idióta szomszéd tuc-tuc muzsikáját.szerk.: bezzeg olyan szomszéddal még nem találkoztam, akinek rock vagy metál zenéjét kellett volna hallgatni...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Tsebacsi #223889 üzenetére
Sima 2 szintes társas, első emelete.
Sajnos a kispórolás eléggé gyakori dolog az építtetőknél, mi mindenből extra csendeset kértünk, szóval magunkat sem hallani ha megyünk a lakásban, de felettünk levőt is extrém esetben csak.
Bár van egy negatívum itt is, hidegben egyik szomszéd automata garázs ajtaja úgy visít mint állat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest