- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz bulikavagyok #223084 üzenetére
Ohh, a 8-10 millás kocsik áremeléséből és az itt emlegetett 1-1,5 éves szállításokból indultam ki. Akkor nem veszem meg
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
nagyúr
-
6030D
Ármester
válasz bulikavagyok #223103 üzenetére
Akinek kp-ben van ennyi annak biztos, hitelre meg nem tudom milyen konstrukciók vannak. Most sajnos nincs 30 millám ilyennel "tőzsdézni". Elég lesz, amit a házon bukunk, ha jövőre minden féláron lesz.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
macilaci78
nagyúr
válasz BigBlackDog #223099 üzenetére
Úgy értettem, hogy ha egy kocsi ki van vonva a forgalomból, akkor ugyanolyan tereptárgy, mint egy beton virágláda.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
válasz bulikavagyok #223107 üzenetére
Autópiaci szakértők szerint még nincs vége a drágulásnak, illetve amint eléri a plafont, akkor úgy marad, azon a szinten. Csökkenés nem várható. Ez ésszerű, hiszen ennyiért is elviszik.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
nagyúr
KIA megint emelt egy finom 400k-t a ceed listaárakon. 2021.08.31-én raktam össze a ceed konfigomat először, akkor forgalomba helyezve kb ~8,3M Ft volt az autó. Most ~9,5M ugyan az.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #223090 üzenetére
Szegeny Boldi akkor poruljar. Neki lefele kerekitettek ha jol remlik.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
válasz bulikavagyok #223111 üzenetére
Az meg főleg nem fog csökkenni.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
nagyúr
válasz vzsryl #223113 üzenetére
Pedig van rá esély, nem is kicsi. Több mint húsz éve foglalkozom ingatlanokkal, megéltem már pár dolgot ezen a területen. Folyamatosan megy a matekozás, az elmúlt 10-12 hónapban a korrekcióra várva én már az eladói oldalra álltam. Reményeim szerint maximum másfél éven belül meg is fog érkezni (addig még persze lehet benne egy kis növekedés). Egyébként nem csak én várom, a legtöbb befektető már kivonult a piacról. Szerintem te is tudod, h milyen tényezők hajtják most az árakat, ezeknek a nagy része már nem marad itt sokáig. Nyilván nem lehetek biztos benne (senki sem lehet), de szerintem nagyobb az esélye a korrekciónak mint a további növekedésnek. Bár nem tagadom, elég sok ismeretlenes az egyenlet, szval bármi jöhet.
Munez: Tényleg ritka. Itt egy összehasonlítás a "sima" fehérrel.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz MasterMark #223112 üzenetére
Akkor én fizettem a tiéteket.
-
bandus
veterán
válasz focvis #223119 üzenetére
[link] ezen a képen nem tudom ki látja a különbséget az olcsóbb és a drágább fehér szín között, de nekem szembetűnő volt élőben. nagyon pofás egyébként a csillogása, baromira tetszik. még a csajom is azt mondta, hogy olyan drága autó hatását kelti ami valszeg azrét van, mert rohadt drága is szerintem
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
brumi1024
veterán
válasz Magnum_ #223056 üzenetére
Igen, sajnos ennel csak nehezebb tisztithato lehetosegek vannak.
bulikavagyok: Hol érdeklődted a fóliát? Privátban is jöhet.
bandus: Látszik a különbség szerintem, szebb a Golf fehérje.
tboldi: Engem a bézs szín (pl Fiat 500-ból láttam olyat) emlékeztet hűtőszekrényre.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz tboldi #223123 üzenetére
kicsit bántam amúgy, hogy nem pirosban kértem, de amikor megláttam élőben tudtam, hogy ez lesz az én színem vagy fehér, vagy ezüstmetál, nekem ezek adják a legjobban. esetleg ha majd lesz mini, ott kiélem a piros vágyakat
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz bulikavagyok #223103 üzenetére
Egy ismerősöm elküldte az emberét, hogy rendeljen egy kistehert, 8,5 M Ft volt mikor megrendelte, meg is jött, 3 hossz létezik, a közepes jött meg és a hosszú kellett volna (elrontotta a rendelést az embere) most 12M Ft ugyanaz az autó és október-novemberben ér ide. Felrakta 11,5M Ft 0km és egy hét alatt elvitték, igazából aki mostanában jut új autóhoz, az jól jön ki, ha eladja. Én egy éve vettem 4,5 M Ft-ért és 4,7-5 M Ft között vannak fent hahun 30 ekm-el
6030D: én is vártam, hogy lejjebb menjen, de egy éven belül nem várható és tavaly szeptemberhez képest már most buktam 1,5-2M Ft-ot, hogy akkor nem vettem, pedig nagyon agyaltambrajta, hát most felszívtam magam és lefoglalóztam egyet. Az idő majd eldönti, hogy jól döntöttem-e[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bandus #223121 üzenetére
Én azt nézem, hogy a Mercariusnak egész pöpec telephelye lett. Jól kikupálódtak az elmúlt 5-6 évben.
De egyébként igen, az egyiket hagyományos, a másikat perwoll öblítővel mosták.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
6030D
Ármester
válasz kisza25 #223133 üzenetére
November elején egyeztem meg a kivitelezővel, csak elhúzódot/dik(kh) a papírmunka, januárban írtunk alá, jövő héten már remélem rakhatják a téglát (egy aláírásra várunk...).
A novemberi ár tartalmazza a két autós garázst. Jelenleg a szomszéd telken 15%-kal magasabb áron talál gazdára ugyanaz a ház, térkövezett, nem fedett kocsibeállóval.
100 m-rel arrébb ugyanez a kivitelező csinált egy ikerházat 2019-es átadással, igaz az 2 szintes, de 1,5x akkora nettó alapterületű, és a mi árunk 60%-a volt (garázs nélkül).
Bocsánat, befejeztem az offot, ha van olyan topik, ahol elmélkedhetünk, jöhet.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Dare2Live
félisten
válasz bulikavagyok #223116 üzenetére
2.2%on vettük fel a lakáshitelt. Most 7% alatt nincs. Közben a lakásárak elszálltak de az albi árak %osan nem annyival. Ennek a ketőnek a kombója, hogy még 2éve is 6-7-8%os megtérüléssel ki lehetett adni. Most az 5% is városfüggő/necces.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
válasz kisza25 #223133 üzenetére
Az a baj, h nem minden kereskedő kezeli ilyen rugalmasan ezt a kérdést. A BMW például csak egy áremelésnyi különbözetet vállal magára. Régen ez a szám kettő volt. És biztos lehetsz benne, h egy éven belül nem egy áremelés lesz. Tehát tőlük például hiába rendeled meg az autót 8.5-ért, ugyanúgy 12-ért fogod megkapni (mínusz egy áremelés) mintha most rendelnéd. Persze aki most 12-ért rendeli sem annyiért fogja megkapni. De ez csak a BMW, a többi gyártó gyakorlatát nem ismerem.
Dare2Live: "Most 7% alatt nincs" - mondjuk ennek pont örülök. Elég sok vevő eltűnik emiatt a piacról. Az olcsó hitel egy baromi nagy árfelhajtó tényező volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok