Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
válasz
havri1
üzenetére
Az alapján dönt, ha egy algón belül több coin van, hogy éppen aktuálisan melyik a legmegérősebb.
Ezzel az a baj, hogy ha épp egy kisebb nethashrate-tel rendelkező coin az, akkor mindenkit ráugraszt és akkor már nem is éri meg, aztán leszed róla mindenkit és ez megy folyamatos körforgásban.
Ezért érdemes kiválasztani egy coint és azt kaparni.
Scrypt-ben nem vagyok képben mert nincs asic-om, meg már nem is bányászok, de szerettem a zergpool-t és sikerült kismernem
Jól értem DOGE-ba kéred amit bányászol?
Akkor így kell kinéznie a password mezőnek: "c=DOGE,mc=SHIC" és így csak azt fogja túrni
Momentán a pool sebessége ennél a coinnál 117Gh/s (nethash: 2,5Th/s) és kb 25 percenként várható a blokkok megtalálása. A reward meg kb 4 EUR/Gh/nap amit ír, de érdemesebb kevesebbel számolni és ez amúgyis folyamatosan változik ha még többen bányásszák és/vagy változik a coin árfolyama.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest