- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
safranyek
tag
Érdemes a zárt intel illesztőprogramot telepíteni skylake igp-hez? Sose használtam még csak nyíltat. Megbízhatóan működik?
-
safranyek
tag
Sziasztok!
Feltelepíttetem a 17.3 mellé a 18 cinnamont. Volt 18 kde és 16.04.01 unity is. Mindhárommal ugyanaz a probléma. Frissítésnél alig talál működő tükröt,az alap tükörkiszolgáló nem is tudott frissíteni normálisan. Terminálban egyáltalán nem tudtam frissíteni /várakozás a fejlécekre/. Sem a firefox sem a chromium nem jeleníti meg az oldalakat. Telekom nettem van modemmel.
-
safranyek
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek ötlete hogy ez hogy került a gépemre? Én nem telepitettem semmit.Tegnap még nem volt rajta.
-
safranyek
tag
Kihuztam a kábelt és újra összeszereltem. Most újra jó. Kábelt kell cserélnem.
-
safranyek
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Belinea crt monitorom. D-sub kábellel csatlakozik az i3-6100-as processzor
igp-be. Előtte egy amd-s gépem volt de az tönkrement alaplapostul. Az amd-s gép mindig ismeretlen kijelzőként azonosította a monitort,és csak 1024*768-ban engedte a max felbontást.
Nekem akkor így is megfelelt,ezért nem is foglalkoztam vele. Az i3-as kb 1 hete van meg és amikor
összeraktam a gépet a linux mint 17.3 cinnamon 64-bit egyből kezelte a monitorom a legnagyobb felbontás pedig 1600*1200 volt. Mégis úgy döntöttem hogy új géphez jobb a friss telepítés. Miután feltelepítettem megint nem ismerte fel a monitort. 2-3 nap múlva újra rendes felbontásban működött
1 napig. Utána visszaállt 1024*768-ra. Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged