- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
de-nem-baj
csendes tag
Mondom, nemérdekes. Sokkal nagyobb gondjaim vannak perpillanat, amit nem tudok megoldani.
-
de-nem-baj
csendes tag
válasz
joecontra #699 üzenetére
Ahogy a windows8-ban is útálat tárgya a mozaikos felület, úgy az ubuntut is elszarták az unity felülettel. A mintes fiúk ezt próbálják kikerülni kétféle módon is. A mate az ősrégi gnome2 felújított változata és egészen prímán működik nálam (kivétel a firefox módosításai, amikkel képtelen vagyok együtt élni). A cinnamon egy merőben új fejlesztés, ami sajnos még ezer sebből vérzik, de amin jól látszik, hogy van jövője, ha még dolgoznak rajta a fiúk pár évet.
Nekünk, felhasználóknak az lenne a legjobb, ha a windows és az ubuntu nem ökörködne tovább. Vissza a kályhához és kész.
Fradi81: Szerintem nem kell gyorsabb gép matéhoz. Nekem van egy öreg 486-os 2 gigás gépem alaplapi nagyongyenge videóval. Tökéletesen fut rajta. persze én nem aktíválok soha semmilyen effektet. Azok lehet lassabbak lennének, ezt nem tudom. Miután az ember gyorsan ráun (sőt, megcsömöröl) ezekre a hívságokra, értelmetlen őket használni. Így viszont nincs is miről beszélni a sebességükkel kapcsolatban.
-
de-nem-baj
csendes tag
Tiszteletem a szakértő uraknak!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogyan lehet a Linuxmint saját Firefoxát lecserélni egy normálisra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- DUNE médialejátszók topicja
- Kutya topik
- ASUS notebook topic
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest