- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
de-nem-baj
csendes tag
Mondom, nemérdekes. Sokkal nagyobb gondjaim vannak perpillanat, amit nem tudok megoldani.
-
de-nem-baj
csendes tag
válasz
joecontra
üzenetére
Ahogy a windows8-ban is útálat tárgya a mozaikos felület, úgy az ubuntut is elszarták az unity felülettel. A mintes fiúk ezt próbálják kikerülni kétféle módon is. A mate az ősrégi gnome2 felújított változata és egészen prímán működik nálam (kivétel a firefox módosításai, amikkel képtelen vagyok együtt élni). A cinnamon egy merőben új fejlesztés, ami sajnos még ezer sebből vérzik, de amin jól látszik, hogy van jövője, ha még dolgoznak rajta a fiúk pár évet.
Nekünk, felhasználóknak az lenne a legjobb, ha a windows és az ubuntu nem ökörködne tovább. Vissza a kályhához és kész.
Fradi81: Szerintem nem kell gyorsabb gép matéhoz. Nekem van egy öreg 486-os 2 gigás gépem alaplapi nagyongyenge videóval. Tökéletesen fut rajta. persze én nem aktíválok soha semmilyen effektet. Azok lehet lassabbak lennének, ezt nem tudom. Miután az ember gyorsan ráun (sőt, megcsömöröl) ezekre a hívságokra, értelmetlen őket használni. Így viszont nincs is miről beszélni a sebességükkel kapcsolatban.
-
de-nem-baj
csendes tag
Tiszteletem a szakértő uraknak!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogyan lehet a Linuxmint saját Firefoxát lecserélni egy normálisra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon