- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiku
aktív tag
válasz
ubyegon2 #3262 üzenetére
Sajnos nagyon kezdő vagyok, szóval ha nem fogtam fel a kérdést, és sületlenséget válaszolok, elnézést.
A géptől függetlenül magán a készüléken minden művelet megy; PC-ről semmilyen módosítást nem tudok végezni sem a készüléken, sem az sd kártyán lévő fájlokon (megnyitni sem tudom őket). A műveletekhez nem használtam semmilyen plusz programot, az eredeti ablakkezelővel futottam neki (reményeim szerint ezt tényleg így hívják) (tettem egy próbát a krusaderrel, de azzal még másolni sem tudtam a mobilra). Emelt jogosultságot nem kért, nem tudom hogy kell; szintén nem tudom, hogy hogy kell leellenőrizni, hogy a függőségek rendben vannak-e. A libmtp-runtime fent van A jmtpfs-t még nem, de akkor most megpróbálkozom azzal is. -
Shiku
aktív tag
Üdv!
Mint 17, samsung note 4 csatlakoztatásakor kiírja, hogy "A(z) SAMSUNG Android nem csatolható Az MTP eszkösz ("[usb:001,005]") nem nyitható meg", ellenben látja a készüléket, és másolni is tudok rá dolgokat,
viszont, ha a mobilon belül akarok áthelyezni, vagy másolni valamit, azt nem engedi, azt írja ki, hogy a művelet nem támogatott
mtpfs-t és mtp-tools-t telepítettem -
Shiku
aktív tag
Szép napot!
Extrém kezdő vagyok Linux téren, és attól tarok, hogy már a telepítésbe beletört a bicskám.
XP van a gépen, meg egy félholt windows7. Nem akartam egyik mellé sem telepíteni, szóval kapott külön partíciót, ext3 fájlrendszerrel. A telepítés szépen végig is ment, viszont újraindítás után csak a két windows közt ajánl fel választási lehetőséget, a mintet (13 mate 64bit) nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest