- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiku
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Sajnos nagyon kezdő vagyok, szóval ha nem fogtam fel a kérdést, és sületlenséget válaszolok, elnézést.
A géptől függetlenül magán a készüléken minden művelet megy; PC-ről semmilyen módosítást nem tudok végezni sem a készüléken, sem az sd kártyán lévő fájlokon (megnyitni sem tudom őket). A műveletekhez nem használtam semmilyen plusz programot, az eredeti ablakkezelővel futottam neki (reményeim szerint ezt tényleg így hívják) (tettem egy próbát a krusaderrel, de azzal még másolni sem tudtam a mobilra). Emelt jogosultságot nem kért, nem tudom hogy kell; szintén nem tudom, hogy hogy kell leellenőrizni, hogy a függőségek rendben vannak-e. A libmtp-runtime fent van A jmtpfs-t még nem, de akkor most megpróbálkozom azzal is. -
Shiku
aktív tag
Üdv!
Mint 17, samsung note 4 csatlakoztatásakor kiírja, hogy "A(z) SAMSUNG Android nem csatolható Az MTP eszkösz ("[usb:001,005]") nem nyitható meg", ellenben látja a készüléket, és másolni is tudok rá dolgokat,
viszont, ha a mobilon belül akarok áthelyezni, vagy másolni valamit, azt nem engedi, azt írja ki, hogy a művelet nem támogatott
mtpfs-t és mtp-tools-t telepítettem -
Shiku
aktív tag
Szép napot!
Extrém kezdő vagyok Linux téren, és attól tarok, hogy már a telepítésbe beletört a bicskám.
XP van a gépen, meg egy félholt windows7. Nem akartam egyik mellé sem telepíteni, szóval kapott külön partíciót, ext3 fájlrendszerrel. A telepítés szépen végig is ment, viszont újraindítás után csak a két windows közt ajánl fel választási lehetőséget, a mintet (13 mate 64bit) nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon