Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
jimmy399
üzenetére
Ezt nem értem, szerintem csak manual van. Laptopról van szó. jobb alsó sarokban van az akksi kijelző. Ha arra rámegyek, akkor feldobja a fényerő állítást. Amennyiben annak a beállításába megyek, ott már van részletes, de csak egyféle beállítás. KDE esetében 2 féle beállítás van. Egy ha hálózatról megy és egy külön ha telepről. De akkor itt erre így nincs megoldás ezek szerint. Akkor kénytelen vagyok állítgatni. Kár.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon