Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Valaki erre
-
total90
veterán
Hi,
Adott egy Mint es van egy Samsung M2070FW nyomtatom. Leszedtem a Samu oldalarol a drivert, es a kerdesem az lenne, hogy hogyan tudom telepiteni azt?
-
total90
veterán
Hogyan tudnam az SSD sebesseget letesztelni?
-
total90
veterán
Mire erdemes formazni egy SSD-t, amire megy majd a Mint? NTFS okes?
-
total90
veterán
válasz
Major Major #7639 üzenetére
Csináltam már úgy is, hogy van mindegyik gép kapott egy-egy IP-t. A Winwosoknál akárhogy variálom van kapcsolat, megy a net és minden OK, csak az Ubi x@raxik
Egyébként nem gond, hogy a cuccokat pendrive-ról kellene átpakolni, sőt az audacious eddig is a hardon volt... áttettem pendrive-val és úgy sem találja meg -
total90
veterán
válasz
Major Major #7637 üzenetére
Net nélkül nem lehet telepíteni semmit ? Ez milyen hülyeség ? No mindegy... Beírtam az ifconfig-ot ésaz error-os részeken mind 0 szerepel. A hálózatkezelő ikonnál egy kis piros x van a 2 monitor előtt.
-
total90
veterán
válasz
Major Major #7634 üzenetére
Ezt írja ki: katt ide
-
total90
veterán
válasz
Major Major #7634 üzenetére
Ezt a sudos dolgot próbáltam is, el is jutok a jelszóhoz és onnéttól hiba van. A hardon bárhova tehetem, a programot, megtalálja ?
Ezt a synaptic dolgot is már próbáltam de semmi.A hálózatos dolognak meg úgy kellene kinézni, hogy Ubuntun is tudjak netezni, de a wireless kártya a Vista-s gépben van. Switchen keresztül kötöttem össze a gépet és a switch azt jelzi, hogy minden OK, csak éppen nem lássák egymást a gépek. A switch biztosan jó, mert a laptopom(XP SP3) és a Vista-s gép együtt megy és nincs gond a hálózattal. Valami az Ubuntuval lesz...
-
total90
veterán
Hello!
A napokban feltettem az openSUSE 11.1-et, de nagyon nem jött be ezért ma felraktam az Ubuntu 9.04-et. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám telepíteni az audacious mp3 lejátszót ?
A másik meg az lenne, hogy szeretném összekötni az Ubuntus gépet a másik gépemmel, amin Vista van. Össze is kötöttem már, a switchen kijelzi, hogy van hálózat, de egyik gépen sem látom a másikat. Milyen beállítások kellenek ? A cél valójában az lenne, hogy az Ubuntus gépen is bírjak netezni. A Vista-s gépemen VPN wireless netet használok és csak annyi kellene, hogy lássák egymást. A netet sem megosztani akarom, mert lenne 2 felhasználói profil a nethez.... -
total90
veterán
Hello!
A Linux család melyik tagja tudja alapból kezelni a VPN-es netet ? Tehát melyikben van alapból VPN kliens ? Próbálok átállni Windowsról és sok minden még kérdéses.Próba alapon egyik gépemre felraktam az Ubuntu 8.04 LTS-t de azon nem tudom beállítani a netet. -
total90
veterán
Ha telepítem az Ubuntut akkor kell a Drieverek amiket kaptam a hardverekhez?Mert azokon a lemezeken csak windowsos verzió van és pl. az alapapomé nincs is Linuxos verzóban
NTFS-t kezel az Ubuntu?
-
total90
veterán
Köszönöm (#6310) Xpod és (#6311) rtom
-
total90
veterán
Hi!
Eddig ritkán találkoztam Linuxal,de úgy döntöttem lecserélem a jó öreg Win-t.Ubuntu a kiszemelt,de kellene néhány infó.
Van-e olyan oldal ahol van írva egyes Windowson használt program megfelelője Linuxra?
Pl.Zenelejátszás:
Win-Winamp<->Linux-QuodLibet
Ja meg az Ubuntu az NTFS-t kezeli?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap