- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A OnePlus 10T is törékeny jószág lett
- Mobil flották
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #97426 üzenetére
dir az micsoda? Valami szőlőbetegség? Az én rendszereim csak ls-t ismernek
Fogd fel úgy ezt a ./ dolgot, mint valami biztonsági intézkedést. Ha én küldök neked egy tar.gz-t, amiben van egy dir nevű futtatható fájl, te kicsomagolod, terminálban belépsz a mappájába, és gyanútlanul kiadod a dir parancsot, akkor ha nem kellene elé pontpert írni, akkor az általam küldött dir futna le. És ha én történetesen egy velejéig romlott ember volnék, és olyan dir programot küldenék neked, ami törli mind a kétezer partíciódat, akkor jól megszívnád. Ezért jó, hogy pontpert kell írni elé.
-
válasz
tordaitibi #97426 üzenetére
Biztosan számít a rendszer és vele együtt a csomagok életkora is, mert a biztonsági frissítéseket már nem kapják meg, kivéve, hogy gyanítom Ubuntu Proval használod, ami 10 év támogatás.
Tegnap olvastam, hogy az amerikai haditengerészet valami ősöreg Red Hat verziót is használ, de gondolom az is egy speciális eset, mert arra kaphatnak frissítéseket a fejlesztőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZLA.GAR. Asus ROG Zephyrus G16 OLED AMD Ryzen AI 9 HX 370 ELADVA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Update 09.26. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest