- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
sziasztok
ha összejön h maradhatok még a munkahelyemen majd márciustól, és dolgozhatok otthonról, akkor lehet olyan megosuztást csinálni, hogy a munkahelyen levő file-ok linkjei, az én megosztásomban is pont úgy szerepeljenek a tördelőprogramban?
lemásolom az egész anyagot (2-3 tera)
egyik gépen dolgoznék, OSX
másik gépen,amin a Linux van, azt csinálná a megosztástAFP-n.
lehetséges? -
-
rii
nagyúr
sziasztok
a linux esetleg log-olja a napi net-es adatmennyiséget?
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
sziasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy egy nokia e52-höz, feltőltőkártyás telefonhoz szeretnék internetet, és hogy egy ilyen pld. 5 gb-os csomag-ot tud-e kezelni az Antix Linux?
-
rii
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #39797 üzenetére
.,. kiszedtem a kommenteket, ahová nem kellett, toltam egy apt-get update-t ... majd gondoltam egy apt-get upgrade-t ... nemtom, baj volt, e . - de a végén megállt:
.
.
Updating PPD files for ptouch ...
Updating PPD files for pxljr ...
Updating PPD files for sag-gdi ...
Updating PPD files for splix ...
Processing triggers for libc-bin (2.19-18+deb8u1) ...
Processing triggers for menu (2.1.47) ...
W: Operation was interrupted before it could finishA sources.lst így néz ki:
#
# deb cdrom:[Debian GNU/Linux 8 _Jessie_ - Official Snapshot i386 LIVE/INSTALL Binary 20150606-19:41]/ jessie contrib main non-free
# deb cdrom:[Debian GNU/Linux 8 _Jessie_ - Official Snapshot i386 LIVE/INSTALL Binary 20150606-19:41]/ jessie contrib main non-free
# Line commented out by installer because it failed to verify:
#deb http://security.debian.org/ jessie/updates main contrib non-free
#deb-src http://security.debian.org/ jessie/updates main contrib non-freedeb http://ftp.debian.org/debian stable main contrib non-free
deb http://ftp.debian.org/debian/ jessie-updates main contrib non-free
deb http://security.debian.org/ jessie/updates main contrib non-free
deb http://http.debian.net/debian jessie-backports main
deb http://mozilla.debian.net/ jessie-backports iceweasel-release -
rii
nagyúr
/etc/apt# cat sources.list
## deb cdrom:[Debian GNU/Linux 8 _Jessie_ - Official Snapshot i386 LIVE/INSTALL Binary 20150606-19:41]/ jessie contrib main non-free
deb cdrom:[Debian GNU/Linux 8 _Jessie_ - Official Snapshot i386 LIVE/INSTALL Binary 20150606-19:41]/ jessie contrib main non-free
#deb http://security.debian.org/ jessie/updates main contrib non-free
#deb-src http://security.debian.org/ jessie/updates main contrib non-freeTe milyen böngészőt preferálsz jobban?
nekem csak az a bajom az icewase-vel, hogy 2 plugin nem működik benne jól -
rii
nagyúr
válasz
Lathronos #39786 üzenetére
non-free debian,
hogy tudom megnézni, hogy a security fel van-e téve?(#39785) Penty:
így sem ment ... valszeg azért mert muszáj volt non-free-t feltennem -
rii
nagyúr
válasz
Lathronos #39765 üzenetére
hát az antix-nak a filekezelője nagyon gyér .-((((
amik számomra nem tetszenek benne:
-foldreken 1 klikk a belépés
-automatikusan méretezi magát
és nem találok semmit a preferenciákban .-(valami más filemanagert fel lehet tenni?
illetve chrome-ot fel lehet tenni apt-get install chrome -val?
(persze nem tudom pont mi a csomag neve)meg nem tudom mért de vindovz jel van lent a menün ...kicsit bántja a szemem .-)
hun lehetne ezt megváltoztatni?contro centre / change Gtk2 and icon themes -nél?
-
rii
nagyúr
havernak valami Lumia telefonja van
a régi gépén asszem Lubuntu van, az felhozta a file manager side bar-ján azonnal, hogy fel lett csatlakoztatva USB-nde az Antix-on nem találom sem a /media -ban sem a /mnt -ben
hol lehetne mount-olnu a telefonját?
(#39700) Fenyő:
havert lehet hogy érdekelné a synaptic-on belüli rendszerfrissítés ...
megkérdezhetném, hogy hogy kell a Syanaptic-on belül a rendszerfrissítést megcsinálni? -
rii
nagyúr
sziasztok
haver gépére antix linux került, és n em tudom hogy kell frissíteni
már rengetegszer szerepelt, de épp költözöm, meg rengeteg más minden, szanaszéjjel vagyok hullva, és had kérdezzem már meg, hogy kell Antix rendszert frissíteni
.-( -
rii
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #39357 üzenetére
persze -.) azt tettem fel amit javasoltál ....
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Window Manager (xfwm4)
Panel (xfce4-panel)
Desktop Manager (xfdesktop)
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-megvolt az az apt-get update ... de az apt get install-nál ezt mondja: apt-get install ntpdate
# apt-get install ntpdate
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Unable to locate package ntpdate-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
fel lehet esetleg tenni még más window managert?össze van esetleg szedve valahol egy összehasonlítás screeshot-okkal? .-(
-
rii
nagyúr
sziasztok
feltettem egy linux-t, amit CPT.Pirk ajánlott a #38911 post-ban
annyi minimális esztétikai gondom lenne csak, hogy pár weboldalon nem jól jelenik meg az idő ... pld a sat24.com is 7 órával kevesebbet mutat ... a másik meg egy chat felület ... ott szintén 7 órával korábbi időpontot ír ki, mint amikor az üzenet elküldésre került .. ez kissé zavaró
de a date-t kiadva, meg az X graf. felület alatt is jól mutatja az időt.
esetleg lehet ezt valahogy orvosolni?
lehet h -mivel nem gonbdoltam h bajom lehet belőle, - más földrajzi helyet adtam meg installkor -
rii
nagyúr
sziasztok
feltennék egy linux-ot a gépre, végre szabad vagyok, sos is lenne, ...
- antix 15 b3 - van "telepítés" menüpont, miután a live CD bebootol., de nem csinál semmit sem
- antix 13.2 - még "telepítés" menüpont sincswifi-t egyik sem látja
dell latitude e6400
-
rii
nagyúr
sziasztok
antix linuxra, icewasel böngészőre volna adblock?
a control centre-ben levőt már bekapcsoltam a legelső lehtőséget jelöltm be
(de nem tudom hogy kell kikapcsolni)csak mert pld itt bejön egy elég g.ci reklám, hogy nem jo a flash, de alibabacom jön be az X-re is, mert maga a bezáró X máshol van, egy aranyos jpg-t álcáztak rendszerüzenetnek
meg volna esetleg hőmérséklet kijelzés?
-
rii
nagyúr
Antix Linux-ban hogy lehet kitenni a Desktop-ra két shortcut-ot
a /mnt/data/xxxx meg a /mnt/data/yyyy -t ?
-
rii
nagyúr
köszönöm!
a /etc/rc.local-ba be is lehet írni, hogy
mount /dev/sda2 /mnt/data ?ha meg rootként felmásolom most, végülis a jogosultságok bármikor át lehet írni, persze 100 guga esetében biztos lesz jó pár perc ....
(#37996) colomb2: nagyon szeretnék már beleméllyedni a linux-ba ... de most sajnos csak kapkodni van időm .-(
-
rii
nagyúr
sziasztok
haver gépére megpróbálnám feltolni az antix-ot ... az előbb mikor elősször elindult, nyomtam egy reboot-ot ... belefagyott ... itt már a gép a hibás ... a Kubuntu-val is valszeg azért szenvedett ennyit ... vaéami gáz van a géppel ....
sda1-nek 25 GB-ot adtam
sda2-nek 550-et
sda3 meg a swap 4 GB-alés úgy gondoltam jobb egy külön ext4-es partició az adatoknak ....
- hogy tudnék írási jogosultságot adni egy user-nek, hogy írhasson az /mnt/data -ba (ahová felcsatoltam a /dev/sda2-t)
- illetve hol lehet beállítani, hogy egyből csatolja fel?
meg miért álltak át a /media folder-re ... a /mnt mér nem volt jó? vagyis mot mind a kettő van ... -
rii
nagyúr
köszönöm!!!
ezt el is tenném későbbiekre .... http://pastebin.com/PxqXgH65
-
rii
nagyúr
sziasztok
mi is volt az a webpage, ahová szöveget lehet copy-zni, és egy linken el lehet érni?
-
rii
nagyúr
válasz
lionhearted #37960 üzenetére
jah .. jogos .. akkor nem vágtam még hogy a mem-et zabálta fel ... cpu-t néztem csak ....
-
rii
nagyúr
válasz
lionhearted #37957 üzenetére
jaja ... tty-okra ki tudtam menni ... de nem láttam, mit kellett volna lelőni ...
így kell file-ba tenni a swap-ot?
(#37955) camillus: megnézem, köszönöm!
-
rii
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #37948 üzenetére
megnéztem .. tényleg nincs swap particióm ...
pedig aszittem csináltam .. csak valami olyasmi volt, hogy már nem kell annyira a swap?? én meg nem akartam túlmisztifikálni ....persze most kibukott, hogy kva-ra kell ...
csináltam free space-t, majd valami live-ról lecsípek belőle
mekkora swap-ot adjak neki, meg milyen paranccsal is kell beállítani, hogy csatolja fel magának, és használja a swap particiót?
-
-
rii
nagyúr
Manjaro-on most fordult elő velem kb. harmadjára, hogy 20-30 megnyitott Thunar File manager esetében a tálcán nyomnék egy Close all-t, erre beáll a teljes graf. felület ...
egér van, de azon kívül minden áll, CPU graf, HDD graf, minden
CTRL-ALT-F1-el ki tudok menni karakteres módba, bejelentkezni, bármi, meg vissza a X-re az ALT-F7-tel, de pld a top, vagy a ps aux listában mit kellene keresni, hogy mi ragadt be?
-
rii
nagyúr
válasz
Apollyon #37932 üzenetére
nem is kell már kernelt fordítani?
akkor sem volt muszáj ... volt az alap kernel, ami felment installkor, csak -úgy tudom - jobb ha az adott gép HW-re lesz lefordítva a kernel, hatékonyabb működést eredményez ... meg volt amit belefordítottunk a kernelbe, volt amit mdulként töltöttünk be, nem a kernelből -
rii
nagyúr
válasz
Apollyon #37920 üzenetére
nekem nincs bajom a terminal-lal, parancssorral ... inkább a telepítőnél érzem feleslegesnek a graf. felületet ...
régen nekem úgy ment a debian install, hogy végigszenvedtem a dselect-et .... (a xwindow system-et is be kellett jelölni persze, akinek kellett ... mert rendszergazdai szinten sem kell a graf. felület ... mindek mennek fel default ) ,,,, be kellett lőni a hangot ... vga-t, xconfigure, hálókártyát ... majd kernelfordítás ...szóval jobban örülnék, ha látnám, hogy mi történik, nem csak az, hogy ottvan a rendszer, és kész ...
mi a hátránya (biztonság, driver-ek ... ?), ha régebbi Debian-t tennék fel?
-
rii
nagyúr
válasz
Apollyon #37916 üzenetére
(#37916) Iscariah:
akkor innen a bold-ozottat kell letöltenem?A small installation image: can be downloaded quickly and should be recorded onto a removable disk. To use this, you will need a machine with an Internet connection.
64-bit PC netinst iso 32-bit PC netinst isoA larger complete installation image: contains more packages, making it easier to install machines without an Internet connection.
64-bit PC torrents (DVD) 32-bit PC torrents (DVD)
64-bit PC torrents (CD) 32-bit PC torrents (CD)" .... Egyébként a legújabb Debiant már kb gyerekjáték beállítani a korábbi kiadásokhoz képest. .... "
dselect még a régi?(#37915) camillus:
" .... Valamilyen szinten, minden disztró kókányolt. Talán az a legjobb, ha nem forkolt. ... "
elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de mi az a forkolt? .-)(#37914)gery2123:
okaly!
köszönöm! -
rii
nagyúr
köszönöm!
azt meg szabadna még kérdeznem, hogy Debian-ból melyik ISO-t kellene letöltenem?
valami régebbit kellene?
-
rii
nagyúr
válasz
spammer #37909 üzenetére
nekem sincs sok időm, csak elég volt a kókányolt distro-kból, amivel sokkal több isőm megy el hetente, mert haver hivogat, hogy a Kubuntu miket szarakszik ... és inkább akkor az install-ra szánnám azt, ami hetente-kéthetente rohangálással eltöltök ...
" .... Arch, Debian, Gentoo: .... "
Debinaból van valami minimal hardware igényű distro? -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
sziasztok
szeretnék megtanulni végre egy komolyabb distro-t, elegem van a kokányoltakból ... haver most is mondta h a kubuntu kiírta, hogy killall process, csak a prompt jött be .. ami nekem van a 3. gépen, a Manjaro esetében is bob.xzr említette, hogy valamit nagyon elcsesztek a library-knál ....
régebben is Debian-oztam már ...
Debian-ból melyik lenne ami kis hardware-n is jól elfut?
(pld. IBM T40-es, vagy bármilyen régi laptop?) -
rii
nagyúr
sziasztok
hogy lehet "bacth" file-t csinalni linux alatt?
bármilyen text file lehet, csak futtathatóvá kell tenni?
-
rii
nagyúr
válasz
lev258 #37790 üzenetére
emiatt a kva skype miatt szívok már 3 hete ... win-re is próbáltam feltenni ... kaptam végre egyet jó verziot ... elindítom ... hát nem update-lte magát a r.hadék? el se indult többé ... leszedni meg nem lehet hagyományos módon ....
a hétvégén megin megpóbálom feltolni USB-ről a Fenyő-től kapott antix 15 -öt ...
abban már rendbe vannak hozva ezek a dolgok .... -
rii
nagyúr
válasz
lev258 #37612 üzenetére
ha terminalba írom be, hogy: "/usr/bin/pulseaudio", akkor a program elindul, de nem adja vissza a prompt-ot ...
ha a skype-ot is el akarom indítani, akkor másik terminal ablak kell ...
ha beteszem a /etc/rc.local-ba a " /usr/bin/pulseaudio"-t, és a következő sor a "/usr/bin/skype" lenne, akkor a skype is elindul?
-
rii
nagyúr
erre a kettőre kérhetek egy up-ot?
hogyan lehetne magyar bill. kiosztast tenni a gepre?
antix / 15meg indulaskor elinditani pld. sudo /val barmilyen programot?
úgy hagytam ott havervsaj anyukáját egy hétig, hogy minden nap gépinduláskor terminált kell nyitni, kettőt, parancsokat kell irogatnia
/usr/bin/pulseaudio
meg /usr/nin/skypemagyar bill kiosztás nincs ... y -z felcserélve ... épp hogy élve el tudtam hagyni az objektumot ...
-
rii
nagyúr
hogyan lehetne magyar bill. kiosztast tenni a gepre?
antix / 15meg indulaskor elinditani pld. sudo /val barmilyen programot?
Fenyő (#37593)
tenyleg csak el kellett inditani ...
.-)
/usr/bin/pulseaudioa kernelujrairost/epitost nem is ertem ... azt hittem, hogy a kernelt vagy bekenhagyja az ember, vagy ujraforditja .... de ez valami mas
-
rii
nagyúr
esetleg erdemes megprobalni ezt?
sudo apt-get install --reinstall linux-image-$(uname -r)
(#37589) joecontra: sajnos nem tudom .. ez egy laptop ...
-
rii
nagyúr
esetleg sudo apt-get install pavucontrol?
-
rii
nagyúr
Made a downgrade to version 4.2.0.13 and it works again. - persze nekem mivel csak a 4.3.0.37 volt eddig fent, ezert ram nem vonatkozik ... de hatha ...
-
rii
nagyúr
amugy mukodik a hang
csak a skype nem szolalt meg mega sudo apt-get install libpulse0:i386 lement hiba nelkul
sudo apt-get install --reinstall linux-image-$(uname -r) ezt nem mertem meg ... `Sometimes when hardware isnt working I reinstall the kernel`
PULSE_SERVER=127.0.0.1 skype ez meg nem hozott eredmenyt
-
rii
nagyúr
sajnos meg mindig mind a 3 `virtua device`
terminalba van inditva, es ezt irja ki mar az elejetol :
# /usr/bin/skype
Gtk-Message: (for origin information, set GTK_DEBUG): failed to retrieve property `GtkRange::activate-slider' of type `gboolean' from rc file value "((GString*) 0xb8d9ea80)" of type `GString'(#37573) Tim82> igen, .-)
nagyon fajan mukodik, koszonom!
... `system tray` reszen nincs meg visszajelzo,de minden mas megvan .-) -
rii
nagyúr
vagy sudo apt-get install --reinstall linux-image-$(uname -r) - bar ez eleg durva .... `Sometimes when hardware isnt working I reinstall the kernel`
esetleg?
PULSE_SERVER=127.0.0.1 skype
bar erre irtak valaszkent, hogy dint`t work ....(#37571) Fenyő: koszonom, akkor megprobalom .-)
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
tiszteletem!
skype sound devices alatt miert ir miert a `microphone`-ra, `speakers`-re, `ringing`-ra Virtual Devices-t? es nem is lehet mast kivaslasztani
-
rii
nagyúr
bedugtam egy pendrive-ot
az lsblk mutatja is h sdb1 - 15 GBde /dev/sdb ninsc .. meg persze /dev/sdb1 sem
-
-
rii
nagyúr
meg probalkoznek leszedni a skype ot es ujbol feltenni .... elotte a ket libraryt ... sajnos szamomra semmi ertelmeset nem ir ki indulaskor ... es depenenciesekrol, vagy hianyzo librarykrol nem latom h emlitest tenne
$ /usr//bin/skype
Gtk-Message: (for origin information, set GTK_DEBUG): failed to retrieve property `GtkRange::activate-slider' of type `gboolean' from rc file value "((GString*) 0xb79fe280)" of type `GString'hogy kell leszedni?
#37408) Fenyő>
koszonom,megnezem oket -
rii
nagyúr
bek.kálok mentem .-O
beírtam, hogy /usr/bin/skype
hogy akkor kiírkája milyen depencecniesei vannak ,-Derre nem elindult? .-O
megy is ... beléptem havercsaj anyukájának adataival ... betoltam egy webcam-ot ... megy az is ... mindjárt keresek egy fülhallgatót ... mikorofont kipróbálni ...remélem így is marad
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm, mintjárt ki is probalom, csak kiürítem a pendrive-ot
(#37379) berus.berus: lilo for president
remélem a debian distrokban is ott van még .-) -
rii
nagyúr
tiszteletem!
hogy lehet egy DVD ISO-t úgy pendirve-ra kiírni úgy, hogy bootlni lehessen vele ...
-
rii
nagyúr
nem lehet Lilo-t feltenni?
ott csak volt a /etc/lilo.conf, oszt csókolom .-)
ezt a grub-ot mér misztifikálták ennyire túl?
a GUI-s GRUB felület kavart be?(#37369) Fenyő:
ja akkor meg kellett volna néznem a skype dependencies-ét ... vagymit ... és előbb feltenni amit kér ... és utána a skype ... és a skype a jelenlegi állapotában bekavar?meg szabadna kérdezni, hogy egy ilyet hogy lehetne helyrehozni?
-
rii
nagyúr
ok, igyekszek, koszonom .-)
az apt-get update lement gond nelkul .... dolgozott vele egy ideig ...
de az apt get upgrade meg pont azt a ket library hianyolja,a -t es a libasound2-plugins-t$ sudo apt-get upgrade
Building dependency tree
You might want to run 'apt-get -f install' to correct these.
The following packages have unmet dependencies:
skype : Depends: libqt4-dbus (>= 4:4.5.3) but it is not installed
Depends: libasound2-plugins but it is not installed
E: Unmet dependencies. Try using -f.
$esetleg amit ir, az `apt-get -f install' segitene?
-
rii
nagyúr
esetleg innen le lehet szedni azt a ket library-t?
-
rii
nagyúr
` .... Package libqt4-dbus is not available, .....`
# apt-get install libqt4-dbus libasound2-plugins
Building dependency tree
[B]Package libqt4-dbus is not available,[/B] but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source
However the following packages replace it:
[B]libqtdbus4 qdbus[/B]
Package libasound2-plugins is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source
E: Package 'libqt4-dbus' has no installation candidate
E: Package 'libasound2-plugins' has no installation candidate
#akkor most a libqtdbus4 qdbus -al kellene probalkozni?
(#37347) kovaax:
beirtam, de a dpkg sajnos ugyanugy leall hibaval
,-( -
rii
nagyúr
a wget lement siman
de a gpkg ezt mondja:# dpkg -i skype-install.deb
Selecting previously unselected package skype.
(Reading database ... 109649 files and directories currently installed.)
Preparing to unpack skype-install.deb ...
Unpacking skype (4.3.0.37-1) ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of skype:
skype depends on libqt4-dbus (>= 4:4.5.3); however:
Package libqt4-dbus is not installed.
skype depends on libasound2-plugins; however:
Package libasound2-plugins is not installed.
dpkg: error processing package skype (--install):
dependency problems - leaving unconfigured
Processing triggers for dbus (1.8.16-1.0nosystemd1) ...
Processing triggers for desktop-file-utils (0.22-1) ...
Processing triggers for mime-support (3.58) ...
Processing triggers for hicolor-icon-theme (0.13-1) ...
Errors were encountered while processing:
.-(((( -
rii
nagyúr
nagyon köszönöm! .-)
kipróbálom mindet!ANTI-X linux jaja ... asszem nincs auto mount ... eddig minden USB-s cuccost valahogy felhozott azért a /media-ba ... de mountolni még azért kellett
bob.zxr: üüü ..... ez nagyon faján néz ki .....
-
rii
nagyúr
ha betesz az emner egy pendrive-ot, akkor honnan lehet tudni, hogy mivel kellene felcsatolni?
mert pld. van egy olyan hogy a mount kilistázza nem csak a már felcsatolt könyvtárakat, hanem azokat is amiket fel lehet csatolni?
vagy az fdisk?
-
rii
nagyúr
amit rá tudom tenni a gépet hálóra, megnézem a skype-ot, köszönöm!
a GRUB-ban hol lehet állítani a time-ot, meg a sorrendet, vagy hogy mi legyen a default?
(#37316) Fenyő:
ja ezt már most is letölthetem és átviszem rá amit írtál .-)
http://www.skype.com/go/getskype-linux-debköszönöm!
fdisk /mbr?
mármint a régi DOS-os parancs? .-)
csak mert XP alatt nincs is fdisk .-/
... azzal akartam volna elősször "set as active" -ra rakni a Linux-ot ....ezért nem szerettem volna az MBR-t bizgerálni ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest