- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
dci106
csendes tag
Hali!
Ezt tavasszal írtam, de látom, még aktuális:
Adott egy Asus 2014 L1T író, és egy Nero 7 Premium feltelepítve.
Ilyenkor alapból még nem látod a Neroban a LS menüpontot.Először a www.lightscribe.hu oldalról a letöltések menüpont alatt /regisztráció ingyenes, de kell hozzá/ letöltöttem s feltelepítettema ls_update 1.4.142.1 exe fájlt.
Gép újraindít. Ilyenkor a Nerobn megjelenik a LS menüpont. De kommunikációs hibát jelez a dvd íróval.Ekkor a www.lightscribe.com oldalról letöltöttem s feltelepítettem a Download menüpont alól /regisztráció nem kell hozzá/ a LIGHTSCRIBE SYSTEM SOFTWARE alatt lévő LS_UPDATE 1.12.37.1 exe fájlt. Gép újraindít, s én láttam a csodát lightscribe működik!!
Legalábbis remélem, hogy újratelepítés után ilyen egyszerű lesz, mert én két napot sz...ívtam vele, mire összejött, mert senki nem írta le értelmesen, mit honnét kell letölteni.
De valóban, miért jó ez, hogy egy magyar s egy külföldi oldalról kell összehozni a frankót?????
-
dci106
csendes tag
T. kerlac!
Adott egy Asus 2014 L1T író, és egy Nero 7 Premium feltelepítve.
Ilyenkor alapból még nem látod a Neroban a LS menüpontot.Először a www.lightscribe.hu oldalról a letöltések menüpont alatt /regisztráció ingyenes, de kell hozzá/ letöltöttem s feltelepítettema ls_update 1.4.142.1 exe fájlt.
Gép újraindít. Ilyenkor a Nerobn megjelenik a LS menüpont. De kommunikációs hibát jelez a dvd íróval.Ekkor a www.lightscribe.com oldalról letöltöttem s feltelepítettem a Download menüpont alól /regisztráció nem kell hozzá/ a LIGHTSCRIBE SYSTEM SOFTWARE alatt lévő LS_UPDATE 1.12.37.1 exe fájlt. Gép újraindít, s én láttam a csodát lightscribe működik!!
Legalábbis remélem, hogy újratelepítés után ilyen egyszerű lesz, mert én két napot sz...ívtam vele, mire összejött, mert senki nem írta le értelmesen, mit honnét kell letölteni.
De valóban, miért jó ez, hogy egy magyar s egy külföldi oldalról kell összehozni a frankót?????
-
dci106
csendes tag
válasz
Daemon09
üzenetére
Hali!
Megvan a megoldás! Először a 142-es verziójú ls update. De így azt írta ki, kommunikációs hiba. Utána letölt a 37-es számú update a külföldi oldalról/NEMTOM MÉ' NEM LEHET EGY OLDALRA KIRAKNI MINDEN SZÜKSÉGESET:::EZ A TÁMOGATÁS??/ s láss csodát, működik!!!
Ha kell valakinek, a pontos verziószámokat bepötyögöm s az oldalcímeket.
De miért ne lehet ezt valaholértelmesen ilyen lámáknak, mint én, leírni lépésről lépésre???
2 napom ment rá az 5 perces munkára.
Azért köszi a választ! -) -
dci106
csendes tag
Azóta annyi történt, hogy letöltöttem a lightscribe.ho oldalról a 1.4.142.1 veriót. A Neroban már megjlent a lightscibe fül, de ha rákattintok, azt írja ki, hogy : kommunikációs hiba, indítsam úra a pc-t. Már háromszor tettem, de mindig ugyanaz.. PLS help!
-
dci106
csendes tag
Hali!
Gyors segítségre lenne sükségem. Adott egy ASUS 2014 L1T író, és egy Nero Essential.
Feltelepítés után megkarcol egy DVD-t. Kikapcsolom. a gépet. Másnap ismét akarok egyet írni, de nincs a Nero menüjében meg a lighscribe. Mi a túróért tűnik el, illetve HOGY tudom Visszavarázsolni?????
PLS help!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, aki kitalálta a lightscribe-ot.