- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuineaPigMan
tag
"Földhöz is verheti magát a dontnod, meg a d9 is, soha többé nem lesznek képesek egy LiS1 kaliberű játékot letenni az asztalra."
Kedvenc cégem a Don't Nod, minden játékukat végigvittem még azt is, ahol csak kiadóként szerepeltek. Így véleményem elfogult, de úgy gondolom amíg továbbra is olyan kiváló játékokat csinálnak a Life Is Strange 1-2 után, mint a Tell Me Why, Jusant vagy a Banisher, addig szerintem nincs probléma. A felsoroltak például tényleg kiváló, élvezetes, remek játékok. Nem az a kaliber, mint a LiS 1, de profi alkotások, és remélem hozzák a továbbiakban is legalább ezt a színvonalat. Persze, ha még felé is mennek, nem bánom. Lost Records: Bloom and Rage és Koira jövő évre felkészül, remélem szuper játékok lesznek.
-
GuineaPigMan
tag
Nagyon tetszettek a leírtak, több pontjával is egyetértek. Soha nem tapasztaltam még azt az élményt, mint anno, mikor végigvittem az első részt.
Én személy szerint annyit fűznék még hozzá, hogy a második részt is mélyen a szívembe zártam, főleg, hogy testvérként az ottani felállás közelebb áll hozzám, így az abban történt események és azok prezentálása is kellőképpen megérintett.
-
GuineaPigMan
tag
Nagyon vártam a megjelenést.
Dontnod részek nálam a TOP kategória. A Before the Storm annak ellenére, hogy leginkább csak az első rész dramaturgiai részeire erősít rá, egy kiváló játék volt. A True Colors volt az első, tisztán DeckNine cím, és számomra elég felejthető lett, messze elmaradt a többitől. Az új rész szintén a Dontnod zsenialitását használja ki az elején, ezért működik is, de aztán...számomra eddig enyhén csalódás. Gyenge jelenetek, párbeszédek, játékmeneti döntések és az optimalizálás sem a legjobb. Még hátravan 2 chapter, nagyon remélem, hogy más véleménnyel leszek a végére, legalább a sztori kifutásában reménykedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest