- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
GoodSpeed #1343 üzenetére
Végre normális sötét téma van! Épp az előbb prób áltam sötét témát beállítani emiatt, és rettenet volt. Aztán láttam, hogy van frissítés, most telepítettem, ezzel már néz ki valahogy. A másiknál fehér maradt a betűs+számos rész, meg a szummás is. És az előre telepített sötét téma is rossz, de ez simán is jó, de kombinálva a sötét sémával is jól néz ki.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
GoodSpeed #1343 üzenetére
Kegyetlen lett, meg lehet szokni, de ez rettenet elsőre. A rendszer témát veszi alapul, szóval ha a windows sötét, akkor ez is az. Ha a win-t világosra állítod, akkor ez is az lesz. Még olyat nem találtam, hol lehet külön állítani programon belül.
Nem lenne rossz, ha nem lenne ilyen agresszív fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest