- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz69
senior tag
Sajnos az újabb LB-nél is ez volt,most lett a nem hivatalos frissítés hozzá ,ami orvosolja ezt a problémát!
Hivatalos azt hiszem nincs még.
Az La-hoz lehet is van volt lesz ?
ezt letöltötted már hozzá ?: 04.27.02. zip2015/07/15 Forrás LgManuális frissítési igény esetén az adathordozóra LG_DTV néven kell egy mappát létrehozni, majd ebbe kell bemásolni a letöltött .epk fájlt. A frissítés befejeztével a készülék kérni fog egy újraindítást. Mint minden frissítés esetében, itt sem kötelező, de javasolt tiszta telepítést csinálni.
forrás : Összefoglaló az oldal tetején
-
olasz69
senior tag
válasz
fecosrac #61424 üzenetére
Nekem is csinálja wifi-n az FHD illetve 3D filmeknél! 30 cm-re van a router a tv-től! a laptop 50 cm-re!!
javaslat: esetleg egy utp kábel,ha ezeket néznéd,
Esetleg egy gyári visszaállítás, vagy keress gyorsítótár illetve cookie-k törlését a tv-nEz már egy örök téma a fórumon,olvass vissza többek leírták már.....
Hátha mégis ...? -
olasz69
senior tag
szerintem lényegesen semmi ,mert :
UHD Közép kategória: UF77XX modellcsalád (3D nélkül!
A szín és talp a főbb különbségek, az MR alapfelszereltség)
UF7707 UltraHD (4K) Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi
UF77XV UltraHD (4K) Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi
UF7727 UltraHD (4K) Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wifi
UF7787 UltraHD (4K) Smart TV (WebOS 2.0), Edge LED, Wififorrás: az oldal tetején az összefoglaló kinyitása fül alatt
-
olasz69
senior tag
válasz
Zsmester89 #61411 üzenetére
Melyik pdvd verzióval? 15?
Van 1.4hdmi -s vga-d a pc-n? Arra az opcióra állítottad a mégtöbb 3d beállításnál a megjelenítő eszköz fülön a /hdmi1.4 kompatibilis 3D tv (1080p 24hz)
Ha nincs azért!
Nekem nem ment! -
olasz69
senior tag
válasz
Harkovz #61404 üzenetére
Nincs,legalább is senki nem szólt
de lehet valaminél javít valamin nem?Az LB széria frissítése: [2502-05.10.02.]
Az UB széria frissítése:[2302-05.10.02.]
-
olasz69
senior tag
válasz
Zsmester89 #61400 üzenetére
A sebességre írtam,a boot idő rövidebb lett,de a gyorsaságra nem innék mérget,illetve vannak olyan részek nálam ami késik ,és elég kellemetlen!
Pl: a magic 123
/input gombja simplink menü előhívása 1x megnyom előjön még 1x eltűnik! ez o.k!megnyomom,nem jön elő,mire megnyomom még-egyszer,de addigra előjön,de eltűnik mert már megnyomtam
meg lehet szokni,de eddig nem volt ilyen gondom,majd kiküszöbölik a fejlesztők a 03-as verzióban! -
olasz69
senior tag
válasz
Zsmester89 #61398 üzenetére
Az biztos,de én a legfrissebb hivatalosra tettem fel! a 04.45.25.-re
Úgy azért más! -
olasz69
senior tag
válasz
Zsmester89 #61390 üzenetére
Sokkal jobban tetszik nekem az új FW. ami még egy béta ,hivatalos még nincs,mert tesztelik a "mérnökök" és a mérnökök,ez a második kiadása.
Az alap 1.3 nekem sokkal gördülékenyebb volt,ezen van még mit csiszolni szerintem!
Lb731v-m van teljesen megvagyok elégedve,nem bántam meg,hogy nem vettem meg az uhd-t amelyikben nem volt 3D(UB820V)
-
olasz69
senior tag
válasz
crosgals #61366 üzenetére
Szerintem nézd meg a hotel mode-t :
A Q-Menu (settings) gombot nyomva tartod, megjelenik a menü. Vársz amíg eltűnik, akkor elengeded és 1105 + OK. Pár mp és megjelenik a Hotel menü.
Tv_link_loader / send_to_usb= csatornamentés!_Dumber_ Nálunk az 1.3 WebOs-ben illetve az 1.4-ben is a csatornahangolás menüben van ,mentés usb-re Úgy emlékszem.....
csati hangolása/csati másolása/tv az usb-re-----usb a tv-hez
-
olasz69
senior tag
LG 49UF8517 UHD 3D SMART LED Televízió
Ez jó vétel lehet? huncutka1029-nak is ilyen van,ha jól emlékszem...csak az 55"-os
-
olasz69
senior tag
Üdv!
Megcsinálom az új pdf-et és a datás linkedet teszem bele!
A régit törlöm!WebOs DownGrade
-
olasz69
senior tag
-
-
olasz69
senior tag
válasz
fulton #61268 üzenetére
Szerintem fel teheted,orvosolja a hangsáv váltási hihát dlna-án,olyan komoly hibát ami miatt nem lehetne feltenni,nem tapasztaltam,ez most a WebOs 1.3-2.0 közötti átmenet! Lb 731v-n "tesztelem "jelenleg!
Van downgrade lehetőség,ha gáz vissza mehet az alap sw!
Biztos lesz még aki véleményezi az új sw-t,de ha visszaolvasol akkor is találsz....egy-két oldallal visszább -
olasz69
senior tag
válasz
vigyori78 #61270 üzenetére
Van egy 37" samum 2007-es még 185ezer Huf-ért vettem akciósan Hd ready, még nem volt szervízben,igaz t-con panelt kell cserélnem ,illetve ccfl csövek is cserére érettek!
Pumma Szerintem simán feltheted,még ha nem vettünk észre változást,(tutti,hogy van amit javít!!) de egy javítás a 05.10.01-re ártani nem árt,illetve meg is várhatod a publikus verziót,csak jön már
A teszt időszak végezetével. -
olasz69
senior tag
Szívesen!
idézet az oldal tetején lévő összefoglalóból
A régebbi modellszámokon való kiigazodás kedvéért a modellszámok jelentése:
A típusjelzés első betűje jelöli a kijelző technológiát:
E – Oled
L – LED háttérvilágítás
C – CCFL háttérvilágítás
U – UltraHD (4K)
A második betű jelzi az évjáratot (illetőleg évjáraton belül a kategóriát):
F – 2015
B, C – 2014
A, N – 2013
M, S – 2012
W, V, K – 2011
X, E, D – 2010
H – 2009
G – 2008
F – 2007/2009
C – 2005
B – 2004/2007
A számok sorban a sorozatot (osztályt), alosztályt és a kialakítást (talp, szín, kialakítás) jelzik:
9xxx Prémium kategória
8xxx Top kat.
7xxx Felső közép / Felső kat.
6xxx Közép kat.
5xxx és az alatt belépő szint
A típusjelzés utolsó karaktere a típusjelzésnek a felbontást és a Tuner típusát jelöli:
W – UHD
V – FullHD (DVB-T / T2 / C / S / S2)
T – FullHD (DVB-T / T2)
C – FullHD (DVB-T / C)
U – HD Ready (DVB-T / C / S / S2)
B – HD Ready (DVB-T / C) -
olasz69
senior tag
A smart tv (okos tv) olyan mint a pl a telefon,app-okat teszek rá,ha használom használom,ha nem törlöm stb
A meghibásodási veszély teljesen független,maximum ha valami jobban használja a processzort,eszi a memóriát annak lehetne esetleges veszélye,de gondolom van hűtőborda stb
( Számítógép jellegű televíziós késszülék vezeték-nélküli hálózattal,internettel,tunerekkel,önnálló médialejátszóként is alkalmazható modern készülék!)
A funkció ,hogy mobil/tablet távirányítása semmi plusz terhet nem ró a hardverre ....
A tuner-ek amit a hagyományos tv-k is tartalmaznak fontos dolgok,ha nem használom Nem hibásodik meg!
A sa- tunert személy szerint használom,ezenkívül ami benne van a tv-ben elektronika az akkor fogyaszt,ha dolgozik! A zárlat megtörténhet ha smart,ha 2D-s,ha szimpla kijelző táppal ,akkor is!
A 3D egy olyan dolog,hogy elindítom a filmet ,felveszem a szemüveget és érzem a teret olyan érzés,mintha ott lennék én is. Vannak olyan komolyabb jelenetek amit "képből kijövőnek" neveznek hátborzongtatóan valósághű!!!Sajnos nem minden 3D ennyire ilyen,gondolom a te általad emlegetett holografikus technológia olyan lesz! Pont tegnap írtunk pár mondatot a +d-ről,nekem a kezdetleges anaglif is hozta a látványt!A véleményem a 3d nem parasztvakítás pont egy olyan amit vagy érzékelsz,látsz,élvezel,szórakoztat vagy Nem!!
-
olasz69
senior tag
Szia!
Ezt kifejtenéd kicsit pontosabban?Miért gondolod vagy írod ezt?
Köszönöm(#61231) brugo idézlek:
"de a 3D =parasztvakitas . A kepminosege lenne a lenyeg a felbontas ugyanaz. Az a felesleges sok marhasag amit a SMART nyujt es amit az ember nem hasznal csak komplikalja az elektronikat es meghibasodasi forras is lehet ." -
olasz69
senior tag
válasz
Lacielvtárs #61180 üzenetére
Egyetértek! Tapasztaltam is!
Más !
A linkek! nem akartam külön hsz-tAz LB széria frissítése: [2502-05.10.02.]
Az UB széria frissítése: [2302-05.10.02.]
-
olasz69
senior tag
válasz
Lacielvtárs #61175 üzenetére
Ez természetesen így van !
de a 3D blu-ray filmre gondoltam...csak nem mondtam/írtam....Sőt vannak filmjeim anaglif-ben ezek ,abban az időben nagyon tetszettek !
-
olasz69
senior tag
válasz
Dezső73 #61118 üzenetére
Akkor ua.mint az lb szériánál!
A jobb menüben egyből a felfele gombot,majd az ok-t nyomom és benne vagyok a főmenübe!
Ez még az első ilyen "radikálisan "változtatott fw!
Remélem javúlni fog a végleges verzióval!
Nekem tetszik!
Meg kell szokni csak jobb lehet!
Nem rossz verziót,csak nem az ub szériàjét! -
olasz69
senior tag
válasz
Bozso68 #61079 üzenetére
Igen, van tapasztalatom mind kettővel,ezért megerősítem,nálam is sokkal jobb a legfrissebb(nem végleges verziós )
starfish-dvb-secured-m14tv-25.ashley.m14tv-2501-05.10.01-prodkey_nsu_V3_SECURED.epk-ra kell frissíteni!amúgy 04.45.25 alacsonyabb mint a 05.10.01 ! ezt kell figyelembe venni!
most látom *H* is leírta! -
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
válasz
foxymaci #61056 üzenetére
Bocs a megszólításért!
Szerintem rossz helyre írtál mert *H* Fórumtárs érdeme a link !
amit válaszban újra kitett ! @jocó@
[Eredeti hsz]Köszönjük *H* hogy megosztottad!
-
olasz69
senior tag
válasz
_Dumber_ #61040 üzenetére
Nálam az Lb731v /42"/ oldalról nézve ,sötét szobában teljesen azonos a képe és szerintem nem világosodik, és nem is sötétedik.
Véleményem szerint a gyárilag megjelölt látószögben Teljes mértékben látom az IPS panel képét!lehet, már így 46 év felett nem látok teljesen jól,ez is benne van a pakliban....
-
olasz69
senior tag
válasz
direwolf #61010 üzenetére
Ha ez DLNA akkor,bocsánat,ha nem, akkor más!
Ha elindítom a filmet megjelenik a menüsávban a wireless display piktogramja és ha rákattintok akkor az eszközök közül,ki tudom választani az lg tv-m ott játszom le a tv lejátszójával,miközben a laptop kijelzője is aktív,csak a film nem látszik rajta,csak a lejátszó fut.Hasonló mint a tablet/tv párosítás a youtube-ban!
(a két asus-pc a 2 pdvd verzió miatt van a másik laptopon.) -
olasz69
senior tag
válasz
direwolf #61003 üzenetére
Ne haragudj,hogy véletlenül írtam arra amit nem nekem írtál
,de témába vágott az én tapasztalatom :ha elolvassa valaki,nem az jön le neki,hogy Te nem értesz hozzá,hanem,hogy nálam a win10-en ,hogy megy a lejátszás ........
Még-egyszer elnézést,ha kellemetlen helyzetbe hoztalak a mondatommal!
-
olasz69
senior tag
válasz
Tarlóbetyár #60928 üzenetére
Szia! 55" -ról sajnos nem tudok nyilatkozni,de az LB731V-ről összességében pozitív a véleményem!
Nem bántam meg,hogy decemberben megvettem,és azt sem,hogy az UB820-at visszamondtam!
Szerintem Jó készülék,de yvsmad fórumtárs, majd elmondja,leírja a hibáit is szerintem!
előre is-neki!
-
olasz69
senior tag
up* kábel 25 csatorna váltása 30 mp-volt!
LB731v WebOs 1.3/igazából HD stb-t használok ami műholdas /
-
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Van valakinek tapasztalata szerviz menü megjelenítéséről az LB szériánál p.l.: Meliconi Fully 8 univerzális távirányítóval??
Régebbi modellekkel jó volt!
Köszönöm -
olasz69
senior tag
Ezt most találtam !
Nagyon sok info Az LG Magyarország hivatalos blogjaAki még nem olvasta,nem tud róla,jól jöhet!
-
olasz69
senior tag
válasz
huncutka1029 #59404 üzenetére
Köszi a leírást!
Március 1.-től használom!
5.0.1-es van fent.
(Már amikor szükséges!)
Meg vagyok elégedve vele! -
olasz69
senior tag
Próbáld meg kikapcsolás előtt le venni a hangerőt,akkor bekapcsoláskor is ez fog szólni!
Igen a Netcast is egy rendszer ami a webos előtt volt!
Akkor is egy rendszer ami a smarttv ,okos tv egyik rendszere!Csak az Lb-t néztem ezért írtam webos-t!
Hogy meddig foglalkozik az Lg azt nem tudom!
Biztosan lesz még válaszoló itt a fórumon!
Sok sikert!(#59299) Stevenstyle túl gyorsan válaszoltam
fentebb leírtam ! -
olasz69
senior tag
Szép reggelt Neked is!
Tudtommal nincs ilyen funkció!
Ezzel együtt kell élni!
szerintem kapcsold be és ne nézz rá 2 percig
majd utána már minden funkcionál!
A pc-n egyből minden működik??
Ez is egy operációs rendszer a neve WebOs![(#59292) Gtaati/B] +1
Teljes mértékben egyet értek veled! -
olasz69
senior tag
válasz
Stevenstyle #59280 üzenetére
Én nem kérdeztem,tudom ,hogy képes felskálázásra,de az FHD-m nem hiszem ,illetve tudom ,hogy nem tudja 4K-ra felskálázni,de ezt leellenőrizni nem tudom mert maximum 1080P-t tud a tv-m!
Mivel nem volt csak az LB 730V megjelölve ezért válaszoltam a 4K-ra ezt
(#59263) Thomyyyyy-nak :"Nekem a blu-ray lejátszóm Lg lg-BP740 felskálázza a 4K-ra azFHD-t !
Az FHD-s LB731V-m ezt az oldalát nem ismerem,mert nincs megjelenítőm hozzá,de sanszos,hogy arra tud a tv skálázni amit megjelenít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest