- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
Más. Nem tudjátok miért adják ki a v30b szoftvert újra mostanában? [link]
Ugyanazon néven, ugyanazon szolgáltatóhoz, ugyanazon országokba, de megváltozott bináris tartalommal? -
snorbi82
senior tag
-
Doky586
nagyúr
Mégegy kérdésem lenne: ha Cloudy + TWRP van a telefonomon akkor mit kell(ene) azon érteni hogy Hard Reset kell egy művelet után? miket kell wipeolni?
-
gps76
őstag
ezt a VK 5.0 romot próbáltátok már?
Én felraktam tegnap,eddig nincs vele probléma.
Doky586: Twrp-n belül wipe data/dalvik cache/cache,a system-et ne,mert akkor letúrid a rendszert is.[ Szerkesztve ]
-
Haugland
aktív tag
Segítségeteket szeretném kérni ROM kiválasztásban..
Elsődlegesen KK rendszerben gondolkodom, de amit tudnia kellene (prioritásban):1, USB -vel gépre dugva lássam pendrive-ként (nem mindenhol lehetséges hálózati meghajtóként vagy wifivel csatlakoztatni gépekhez)
2, jó akkuidő
3, root-olt és lehetőleg TWRP-ből feltehető legyen -
rzoli
senior tag
Sziasztok, egy hang/videó/gain kérdés.
A videó felvétel gain értékét mekkorára érdemes állítani, hogy ne legyen torz, hangos helyen sem?
Valamikor régen mintha 0-1 körül állítottam volna, de olyan régen nem foglalkoztam vele, hogy már semmiben nem vagyok biztos.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
rzoli
senior tag
válasz Haugland #11205 üzenetére
CloudyG2 2.2 ha KK, vagy CloudyG2 3.3 illetve 3.2 ha LP szerintem.
Ez utóbbi már nem érhető el az xda-n, de itt valaki pár hozzászólással fentebb elérhetővé tette.
A CM alapúakat nem ismerem, arra majd ajánlanak mások.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
cam383xxx
csendes tag
Sziasztok!
Ha felrakom a cloudy3.2-t és valamiért nem tetszene vagy bármi bajom lenne vele, hogy térhetek vissza cloudyg2 2.2-re vagy egyéb 4.4.2 rendszerre? Illetve a cloudy3.2-ről hogy lehet átmenni a v30b romra? -
cicaslany86
aktív tag
van olyan aki gond nelkül és tarhely eltűnés nélkül használja 32gb-os változaton a claudy g2 3.3t?
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz cicaslany86 #11209 üzenetére
Nekem az volt fenn, 0 buggal. GPS is jó volt.
-
dnelb
veterán
Amugy ujraraktam a blisspopot bumpedes LP sack-el, azóta jó.. Folyamatosan megy a logcat, várok a resire de semmi...
-
stefi68
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Bár nem azon telefonnal rendelkezem amely topicba írom, de sztem ennél a telefonnál is előfordulhat az a hiba , ami az LG E440 esetében is. Így esetleg tudtok valamit segíteni.A gond az a telefonnal egy pár hónapja, hogy egy kikapcsolás és újraindítás folyamatnál gyakran kidobja a security error írást, és ki is kapcsolódik a telefon. Mint az eme linken [link] is látható lesz.
Ezt akár egymás után tíz alkalommal is eljátszhatja még, és már már örülnöm kell, ha 11. próbálkozásra életre tudom kelteni a telefont.
Mivel lehetne ezt kiküszöbölni, hogy ismét biztonsági hiba nélkül bootoljon sikeresen a teló?
Már nincs gari rajta, lehet, hogy már emiatt is kezd egyre hülyébben viselkedni.
Az L4 II nem lett rootolva, meg semmilyen cyánmód vagy mineve van nincs rajta. Eleve a gyengusz vas miatt nem is lehetne nagyon mit ráhúzni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
GZoli7
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #11217 üzenetére
A gyenge vas NEM kizáró ok a Cyanegenmodnál.
Én újra tenném a legfrissebb gyári L4II ROM-ot kdz-vel.[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
A jatekok hogy mennek a blisspop rom alatt? A Cloudy 3.3 alatt nalam neha beakadnak, ha valakinek van tapasztalata kerem ossza meg.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
racerx
őstag
Csak úgy érdekességképpen : visszaraktam a 20H romot (pedig nem vagyok az a fajta aki mindíg várja a legujabb verzsönt, majd ezerrel nyomatja, h a régi jobb volt, stb stb), de azóta kb fele annyira melegedig a teló, és a kijelzőidőm is majd duplája lett. Nem gondoltam volna! Pedig a Loli letisztultabb kinézete jobban bejön, egy kicsit ósdinak/olcsónak hat a KK az után, de a fentebb említett előnyök miatt bőven megéri. Úgyhogy asszem marad, ,még talán a legutolsó Dori kernellel játszadozok egy picit, bár ennél jobbat nem hiszem , h ki lehet hozni. Esetleg majd az 5.1.1 (ha jön..)
-
Zoja™
őstag
válasz racerx #11223 üzenetére
Nekem a Cloudy 2.2 vált be eddig a legjobban, ami KK-n alapul, de a mostani Blisspop pariban van vele. Ha a kamera fontos, akkor az előbbi, ha nem, akkor az utóbbi javasolt.
Nálam most vissza van véve a max órajel 1,7 GHz-re, de vajsima és 5,5-6 órás kijelzőidők össze szoktak jönni. Ehhez mondjuk hozzá teszem, hogy nem szoktam játszani rajta. 2 mail, 1 facebook + messenger, telegram, youtube, meg sok böngészés, zene hallgatás tartozik.
-
addikt
válasz cam383xxx #11208 üzenetére
Szia!
Leginkább csak a bootloader szokott számítani.
Jelenleg KK bootloader-en vagy. Ha korábbi Cloudy ROM-okra akarsz áttérni, akkor nincs egyéb teendőd, csak a szokásos tennivalók (wipe-ok és ROM flash-elés).
Ha CM, AOSP, CAF alapú lolli-kat szeretnél kipróbálni, azok előtt JB bootloader-t kell flash-elned.Ha full gyári v30b-re szeretnél menni, akkor a legbiztonságosabb út, hogy flash-eled DroidMester korábbi v20G stock ROM-ját TWRP-ből, ami totál gyári állapotba hoz a telefonodon mindent, majd erre LG PC Suite segítségével felvarázsolod a v30b-t (legalábbis, ha IMEI ellenőrző link ezt a ROM-ot jelzi elérhetőnek a telefonodra).
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz GZoli7 #11221 üzenetére
Köszi a választ!
Végül ugyanazt csináltam tegnap amit írtál, csak a pc suite segítségével húztam fel újra a szoftvert.
Egyelőre megjavult, pár hónapig csak bírja, aztán megint kezdi majd elölrőlDe a következőnél már ezt a KDZ modot használom, valszeg gyorsabb lesz az lg féle verziónál.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
GZoli7
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #11226 üzenetére
Szívesen.
Az is jó megoldás. Reméljük, hogy a PC Suite is azt, a legfrissebb ROM-ot tette fel.
Csak jó lesz. -
anti1966
tag
Sziasztok!
Jó lenne ha valaki tudna segíteni...
Van a fiamnak egy G2-je, tegnapi napon a térerőt nem találta többször is.
Próbált rakni fel rá egy másik modemet, akkor meg még rosszabb lett a helyzet, eltűnt az imei száma, meg utána elkezdett frissíteni 13x fájlt, azóta nem kapcsol be a készülék.
Download módban próbáltam rátenni másik szoftvert, de nem indul el a telepítése.
Megpróbáltam az első oldalon leírtakkal, az offline update-val, az LG Flash Tool-lal, az LG firmvare update-val, mind kiír egy hibát, majd leáll a telepítése.
A FIX OTA-t is próbáltam, de az sem ment.
Rootolt a készülék.
Csak az LG logóig jut el normál bekapcsoláskor.
Még ha jól emlékszem rá, annyit említett a fiam, hogy hibaüzenetben a telefon azt írta ki, hogy nincs oprendszer telepítve rá. Ezt még akkor írta, mikor még nem frissítette azt a 13x fájlt.
Lehet ebből még telefont varázsolni????Köszönettel
-
Zoja™
őstag
Halihó fiúk lányok.
Megkaptam a topikgazdai jogosultságot, úgyhogy ha bármi nemű változtatásra van szükség a téma összefoglalóban, jelezzétek nyugodtan.
-
Rasnac
aktív tag
Javaslatom lenne hogy a Cloudy 3.2 linkjét tegyük ki mert ahogy fentebb többen jelezték a 3.3 melegszik plusz a 32 gb osokat 16-ra valltja
És ez a 3.2 bbármennyire is régebbi verzió szerintem elég használható és muködik rajta minden"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Doky586
nagyúr
Van már arra működő kipróbált módszer hogy hogy lehet a 16GB-ra leflashelődött telót visszaállítani 32GB-osra?
Állítólag a 20-as KDZ se hozza rendbe..
-
Rasnac
aktív tag
válasz stefi68 #11234 üzenetére
Csak egy javaslat volt bocs
Egyébként nem tudjatok véletlen hogy win 10 alatt (már aki használja ) miért viselkedik néha úgy a gép mintha folyamat újra rakná a drivert a telonak?
Egymás után többször rádugom és kb minden 3. alkalommal várni kell meg többször pittyen a rendszer mint mikor ismeretlen eszköz van
Lehet csak win 10 bug ?!"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Zoja™
őstag
válasz Doky586 #11235 üzenetére
Elvileg csak Jelly Bean alatt nem volt mindegy, hogy 16 vagy 32Gb-os verziójú szoftvert flashelünk e a telefonra. Én a helyedben felraknék egy 32Gb-os V10-et, aztán ráereszteném a gyári lollit kdz-vel.
Más: berakhatom a Cloudy-t a letöltésekbe, még esetleg mást is, csak szedjük össze mire lenne szükség.
Rasnac: rakd újra a PC Suite-ot a gépen, nekem csinálta ezt win7 alatt is. A PC Suite-al egyben felkúszik a legfrissebb driver is.
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz Doky586 #11239 üzenetére
Fent a topikösszefoglalóban megtalálod, de belinkelem ide is.
Elvileg jónak kell lennie, mert a belső tárhelyet is újrapartícionálja.
-
Land
veterán
Egy év után visszatértem és a 3. G2-esemet birtoklom. A jelenlegi 16 gb-os.
Este tudom kézbe venni, de tuti gyári T-Mobilos ROM van rajta.
Szívesen fogadnék 1-2 stabil, gyors, esetleg kipucolt rom tippet, amit késő este fel is dobnék. Holnap délelőtt indulok 1 hétre nyaralni, így előtte rendbe szeretném rakni.
Hangminőség vagy kamera képminőség fokozó módosítás van a telefonra? Láttam az 1. hsz-ban hangerő növelőt. Ez jó eséllyel már benne lesz az általatok ajánlott custom romban? Minden tippet szívesen fogadok, már rég kiestem a G2 világából. Akkoriban max. 4.2.2 volt hozzá. Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Zoja™
őstag
KitKat alapon a Cloudy 2.2, Lollit alapon pedig a 3.2 ajánlott. Főleg, ha külföldre mész nyaralni, mert az AOSP alapú romokon nem igazán működik a roaming, úgyhogy ha biztosra akarsz menni, akkor valamelyik gyárin alapuló custom rom.
Kamera kérdésben az XCam lehet alternatíva, 4.4 óta pedig nem igazán van szükség hangerő módosító patch-re.
-
Land
veterán
Csupán a magyar tengerre megyek.
Itt is megvan, hogy a lolli kicsit többet eszik és talán még lomhább is? Mert ha NEM, akkor lolli alapú főzöttet teszek fel. Pl. Cloudy ha az frankó.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
stefi68
addikt
válasz Rasnac #11237 üzenetére
Javasoltad, én linkeltem. Ezért nem kell bocsánatot kérned
Vagy valamit félreértettem?
(#11246) Zoooja: A Blisspop-nál nem tapasztaltál olyat, hogy Antutu-t futtattam és borzasztóan akadt a videó teszt (játékot nem próbáltam rajta).
Soha egyetlen romnál sem láttam még ilyen szaggatott képet.
Pontszámra viszont adott vagy 40000-et, sőt Llama kernellel több mint 42000 volt az össz pontszám. Vagy tényleg ennyit érnek a tesztek...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest