-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
GZoli7 #11221 üzenetére
Köszi a választ!
Végül ugyanazt csináltam tegnap amit írtál, csak a pc suite segítségével húztam fel újra a szoftvert.
Egyelőre megjavult, pár hónapig csak bírja, aztán megint kezdi majd elölrőlDe a következőnél már ezt a KDZ modot használom, valszeg gyorsabb lesz az lg féle verziónál.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Bár nem azon telefonnal rendelkezem amely topicba írom, de sztem ennél a telefonnál is előfordulhat az a hiba , ami az LG E440 esetében is. Így esetleg tudtok valamit segíteni.A gond az a telefonnal egy pár hónapja, hogy egy kikapcsolás és újraindítás folyamatnál gyakran kidobja a security error írást, és ki is kapcsolódik a telefon. Mint az eme linken [link] is látható lesz.
Ezt akár egymás után tíz alkalommal is eljátszhatja még, és már már örülnöm kell, ha 11. próbálkozásra életre tudom kelteni a telefont.
Mivel lehetne ezt kiküszöbölni, hogy ismét biztonsági hiba nélkül bootoljon sikeresen a teló?
Már nincs gari rajta, lehet, hogy már emiatt is kezd egyre hülyébben viselkedni.
Az L4 II nem lett rootolva, meg semmilyen cyánmód vagy mineve van nincs rajta. Eleve a gyengusz vas miatt nem is lehetne nagyon mit ráhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest