- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzoli
senior tag
Most fogom feltenni a töltőre az első teljes töltés után. 19 óra alatt 17%on van, ebben volt gps (waze+mobilnet) elég sok böngészés, egy kis filmnézés.
A kijelző időm 3:20 perc körül 40%
Telefon készenlét 14%
Android rendszer 9%
Waze 9%Gps problémát nem tapasztaltam egyetlen egyszer dobta el a jelet talán, de azonnal vissza is jött.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
snorbi82
senior tag
Gps nekem csak google mapsel nem megy, meg a béta Sygical. Igo és here tökéletes. Persze csak az után, hogy a tuningot megcsináltam.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Cloudy G2 3.2 alá felraknám a legújabb Dorimanx kernelt de kérdés, ha nem válik be, hogyan tudom visszarakni a 3.2-ben lévő kernelt, anélkül, hogy újraraknám a teljes rom-ot?
A doriból a cpu alulfesz érdekelne igazából, azért raknám fel... -
gps76
őstag
válasz schferenc77 #10803 üzenetére
alulfesz. van benne?
-
rzoli
senior tag
Ha csinálsz egy full twrp mentést?
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
veterán
Pl flashify-al csinálsz a kernel-ről mentést, és azt bármikor vissza tudod flesselni.
https://gamergep.hu/
-
stefi68
addikt
Nem elég a boot.img-t lementeni. ott vannak még a system/lib/modules-ban az egyéb dolgok is.
Itt megtalálod a Cloudy 3.1 eredeti kernelét. Ugyan ez van a 3.2-ben is, annak idején megnéztem.
Ezt twrp-ből visszarakhatod.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
ClioRS
őstag
válasz stefi68 #10808 üzenetére
Kösz, ez nekem is aktuális...
Tegnap előtt feltettem a Dorimanx legfrissebb kernelt Cloudy 3.2 alá, átállítottam Interactive-ra a magokat, illetve zen-re az I/O Schedulert, -48mV alulfesz (FauxClock appal), és ezzel sikerült 2:40 perces kijelzőidőt produkálni, ami előtte 4 óra volt.
-
Grecky
senior tag
Tapasztalatok a 3.3-as Cloudy rommal:
Durván melegszik már böngészéskor is a teló (igaz kint is ordenáré meleg van, de sztem túlzás), mondjuk már a 3.2-es alatt is ezt csinálta. Akksi időben sem túl fényes, sztem megy vissza a stock lolli roottal.
Minden más frankó benne.
Igazából a kamera app miatt tettem fel cloudy romját, az sokkal jobb mint a gyári, valakinek van ötlete, hogy hogyan tudnám ezt kamera appot stock lollipop alatt is használni? Tudtommal ez az xcam nevű moddolt kamera app, vagy tévedek?[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
gps76
őstag
válasz Grecky #10813 üzenetére
Igen az xcam ami elég sokat tud,mondjuk én felraktam az advanced camera drivert is(nem tudom kell-e hozzá).
Akkor nem érdemes szórakozni a 3.3-al vagy 3.2-vel? Mert nekem a 3.2 van,fentebb irtam mit állítottam a dorimanx kernelben.A stock LP nem melegszik böngészés közben mobilnetről? Vagy inkább kérdezem azt,hogy a Cloudy 3.2 helyett gyári LP,dorimanx,xcam jobb választás lenne? átlag felhsználó vagyok
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz Grecky #10813 üzenetére
Nem tudom, hogy a 3.3-ban milyen kamera van, de hogy a 3.2-ben nem az XCam volt az biztos.
A portolt G3 Camera volt benne, ami kicsit túlzás, hogy "sokat tud".
Gondolom kigyomlálták azokat a funkciókat amik nem működtek a G2-n.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
gps76
őstag
válasz extasymajom #10815 üzenetére
Van ez az LG Xcam kamera szoftver,amiben csomó mindent lehet állítani. Külön kell recoveryből felrakni,én felraktam az advanced camera mode-ot is,de így utólag nemtudom kell-e hozzá. xda-n megtalálod őket.
-
r3dwo0d
tag
Tegnap feltettem a lightflow teljes változatát playről. Beállítottam amiket szerettem volna majd e remek lépés után valami összeakadhatott mert merül a telefonom tőle brutálisa.
Próbálnám leszedni a programot, de sehogy nem tudom rábírni, hogy uninstalállja és az az opció is eltűnt a menüből ahol be lehetett állítani, hogy mely appok férhetnek hozzá az értesítésekhez. Mit tudok tenni ilyen esetben? Volt már restart de nem oldotta meg az uninstall problémát, SU-ban visszavontam az engedélyét a programnak. Valakinek tapasztalat ötlet?Szerk: Meglett az eszközkezelő, de a merülési problémára kíváncsi lennék, hogy tapasztalt-e más is ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Csak nekem tűnik úgy ,h. egyre rosszabbak a Dorimanx kernelek?
Az utóbbi 3-al pl. simán elveszítheted az IMEI számod. ..ami azért nem vicces.
..én és más is a 3.6-ról 3.6.1-re frissítésnél, de most olvasom a 3.6.1-ről 3.8-ra is megtörtént.
Úgy h. én asszem hanyagolom. -
rzoli
senior tag
-
stefi68
addikt
válasz laca71 #10826 üzenetére
Nem találtam megoldást sajna
A Cloudy 3.2 alá három kernelt is kipróbáltam, de mindegyikkel ua. a helyzet.
Dorimanx-ot nem, de valaki írta, hogy annál sem lett jobb a töltés, hiába választotta ki a gyorstöltést.Visszaraktam a régi Quetzal féle lolli mentésemet, amin korábban még 740 mA-al töltött. Most valami rejtélyes ok miatt az is csak ~610 mA körül tölt.
Úgyhogy most ott tartok, hogy nem értem a dolgot.
Annyira azért nem gáz a helyzet. Hétvégén mentem a iGO-val autós töltő nélkül 1 órát. Így 14%-ot esett az akkuszint.
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Rasnac
aktív tag
Srácok alap Cloudy 3.2 alatt root-al , melyik progival érdemes levenni a proci teljesítményt ? Mert most a melegben melegedés tapasztalható (bármilyen meglepő is ) Szóval ilyen 1.7-1.8 Ghz-re leskáláznám a cuccot Kernelt nem akarok cserélni .
Köszi
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
hard74
senior tag
-
Rasnac
aktív tag
válasz Rasnac #10835 üzenetére
Leszedtem egy cpu overclockos progit és azzal le tudtam venni 1740 mhz re a magok maximális órajelet és nem visított még a rendszer ... stabil eddig . .most nem értem
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
stefi68
addikt
válasz Rasnac #10836 üzenetére
Én úgy tudom (régről), hogy a gyári tartományon belül lehet állítani az órajelet a gyári kernelen is.
A kolléga feszültségről beszélt. Azt gyári kernelen nem tudod módosítani.
Mondjuk te nem is a feszültséget akartad csökkenteni, de ez már mindegy is...
Esetleg kutakodásod során nem találtál olyan appot amivel alkalmazásonként lehet korlátozni az órajelet?
Pl. navi alatt, amikor ugye piszkosul melegszik (nap, szélvédő, stb), vissza lehetne venni 1200 MHz-re is.[ Szerkesztve ]
-
-
Grecky
senior tag
válasz stefi68 #10816 üzenetére
Kipróbáltam ez a G3 portot, de már sajnos a HDR-nél elvérzett, most az xcam-ot használom, advanced driverrel. Az normális, hogy megmaradt a gyári kamera app is?
Van egy xcam LG, meg a gyári kamera alkalmazás.
KK alatt egyszer kipróbáltam (igaz root nélkül), de az felülírta a gyári kamera appot.
Nem lehet vhogy alapértelmezetté tenni az xcam-et?[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz Grecky #10839 üzenetére
A G3 kamerát TWRP-ből telepítetted, az felülírja a gyárit.
Az XCam-ot pedig sima alkalmazásként, az nem írja felül.Próbáld meg bemásolni az xcam apk-t a system/priv-app/lgcameraapp-ba, persze nevezd is át LGCameraApp.apk-ra. Jogokat ellenőrizd le utána.
[ Szerkesztve ]
-
Rasnac
aktív tag
válasz stefi68 #10837 üzenetére
Ja én csak leszabályozni akartam a procit kisebb órajelre Feszültséget nem akartam állitani ,( bocsi ha félreérthető voltam ) Szóval most az a kérdésem melyik az a progi ami jól végzi a dolgát és csak egyszer beállítom aztán annyi Most a CPU Master full-t szedtem le azzal probálgattam , 44 fokról le is ment szépen 39 -re , bár nem tudom ez most ténylegesen jo -e .
Aki tud kérlek ajánljon valami progit mert játékra (amivel néha tolom arra is elég bőven a 1.7 -1.9 Ghz . )
Köszönöm
-
Grecky
senior tag
válasz stefi68 #10840 üzenetére
Rendben megpróbálom felülírni.
Amúgy szerinted nem lehetne valahogy a G3 kamerát kiszedni a Cloudy féle romból?
Számomra az lenne az igazi, a G3 kamera port link amit adtál, sajnos nem teljesen ua, mint a cloudy féle, pl nincs benne auto HDR, és a HDR képeket szellemképesen lövi.[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
-
stefi68
addikt
Ez lenne az? Ezt emlegetik fauxclock néven is. Gondolom változott a neve az újabb verziókkal...
(#10846) gps76: A korábban linkelt helyen a portolt G3 kamerához írták. Továbbá én úgy tudom, hogy az xcam bizonyos funkcióihoz is már kell (UHD videó, stb.).
[ Szerkesztve ]
-
Grecky
senior tag
Feltettem mindent a megfelelő sorrendben, de sajnos HDR-kor teljesen sötét a kép, és nincs auto HDR mode.
A többi funkció jónak tűnik.
Szerk: Megpróbátam a Cloudy féle camera appal, úgy is ugyanolyan a HDR.
Feltehetően a driverrel van a gond.[ Szerkesztve ]
-
Molk
tag
Ha ajánlhatok egy cpu órajel állítható programot akkor az a: Setcpu for root users lenne.
Nagyon sok mindent tudsz benne beállítani (igen, lehet alkalmazásokhoz szabályokat is csinálni).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest