- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
a nyavaja tudja honnan szedtem, de eddig a tcpview nevű progi a legjobb amit találtam erre, ilyen rendes néhány10 kilobyteos progi Windowsra. ki lehet nyerni Windows saját dolgaival is, de azt nemtom hogykell
ápdét: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
csimmasz
aktív tag
Meg lehet vlahogy tudni hogy melyik porton mi figyel?
-
csimmasz
aktív tag
Valaki légyszi egy portot mondjon nekem az 5800-helyett, vagy bármilyen számot meg lehet adni portnak?
-
MarKoo
addikt
Cím javítva.
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz
VladimirR #13 üzenetére
Nem hulyeztem le! Azt sem mondtam, hogy nem fog elindulni a gepe, mert nem teljesiti a minimalis hwkovetelmenyeket. Es o kerdezte, hogy lehet gyorsitani a cuccot: a win2k leszedesevel ez elerheto. Ezt onnan tudom, hogy ugyanazon az irodai P166-on (igaz 64MB RAM) vegigment anno W95, W98, NT es vegul a w2k, es a w2k alatt köhögött a vas. De mindenki azt hasznal, amit akar...
[Szerkesztve] -
TudorVigyor
aktív tag
Jól van na, akkor legközelebb felteszem a mosolyt.
Szuperoff:
Jonathan Swiftről biztos hallottál már (Gulliver), a Szerény javaslat meg arról szól, hogy az írek úgy segítsenek éhínségükön, hogy adjanak el gyerekhúst. Politikai pamflet volt, a figyelem felkeltésével segíteni próbált. Nem mosolygott hozzá. -
VladimirR
nagyúr
nem elsosorban neked szolt, hanem TudorVigyornak, azon megnyilvanulasara, hogy kvazi lehulyezett teged, amirt erre a gepre win2k-t tettel
az oldalakon egyebkent a kulonbozo xp-k es win2k-k minimalis es ajanlott hardverkovetelmenyei vannak, de a lenyeg a linkelt hozzaszolasombol is kiolvashato (felteve, hogy feher ember ismeri a szamokat)
[Szerkesztve] -
csimmasz
aktív tag
Mondjuk hogy a win 98se stabilabb a w2k-nál ekkora marhaságot rég hallottam.
Az a radmi is egy olyan mint a vnc-k?
A 2k (lájtosítására nincs ötlet)?
Xp-hez volt nekem valamikor egy trükk gyüjteményem amiban ilyesmik is voltak.
[Szerkesztve] -
csimmasz
aktív tag
Ha tudtok loghorn bétát megprobálom fel dobni
Először w98-ban gondolkodtam de lebeszéltek róla hogy jobban járok a w2k-val mert a 98 instabil lessz,nem bírja majd a sok szálat.
A kishitüekneg meg annyit,hogy ugyan nem egy ferrári de hidd el még elfogadható sebességgel megy minden ami kel,l annak ellenére hogy valóban egy öskori lelet..:p
A tight-t azért választottam mert sokan dícsérik, és kicsi az erőforrás igénye.
T VladimirR : sajnam fehér ember nembeszélni angol.
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
válasz
TudorVigyor #7 üzenetére
jah, hogy ez irónia volt???
akkor bocs.. csak nem láttam szmájlit...
hüjevok: ''hogy Swift sem használt szmájlit a Szerény javaslatban'' ezt nem értem
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
TudorVigyor #7 üzenetére
-
BlackWoOd
aktív tag
RealVNC Nekem csak az 5800 és 5900-as portokon kotnyeleskedik, defaulton használom emlékeim szerint. Esetleg megpróbálhatod ezt alternatívaként, teljesen korrekt szoftver (ez is ingyen van). Bővebben: link
Ezzel nincs zavar Bittorrent klienssel.
mod.: Esetleg változtasd meg a használt portot, biztos TightVNC-ben is van rá mód. (Sajna nem ismerem.)
mod2.: 10000 fölötti porton biztos, nem fogja zavarni a torrentet...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
TudorVigyor #2 üzenetére
imho elobb nezz utana
Bővebben: link -
ReJim
őstag
válasz
TudorVigyor #2 üzenetére
longhorn??? én inkább egy 98se-t raknák... sokkal stabilabb még w2knál is... nem hogy longhorn
lol... honnan jöttél... egy ''félkész'' , még ki nem adott op miért lenne stabilabb?? nem próbáltam, de bizti bugosabb mint bármelyik...
-
csimmasz
aktív tag
Tehát sikerült összekukáznom a garázsból második gépnek egy p200-ast 128MB ram-al szőröstül bőröstül.
Kicsit olvasgattam a forumban és felraktam egy w2k-t plusz mellé egy tightVNC-t,a többi szükségessel Azereus ,firefox,stb.
Tutin müködik minden torrentelek,flashgetelek,böngészek minden, de szeretném kicsit stabilabbá és gyorsabbá tenni.
Lenne néhány kérdésem .
A w2k-ban milyen trükköket lehet bevetni, hogy csak a szükséges szolgáltatások fussanak,stb.
A vnc sokszor bontja a távvezérlést,ami nem tudom hogy normális e?
Valamint az azereust nem tudja használni a 6881-es portot,talán a vnc is rátelepszik,bár az 6800-6900-át használja.
Meglehet adni a vnc-nek más portot, csak nem tudom melyiket érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest