Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
senior tag
"kész járgányokat is vásárolhatunk játékbeli valutáért, amelyet versenyzéssel vagy valódi pénz segítségével tudunk beszerezni"
Ezeket a mikrotranzakciókat kéne kigyomlálni az összes jövőbeli játékból...
-
Neurotoxin
őstag
Pont azt néztem, hogy Bocha pakolta vajon-e össze a DeLorean-t (
), aztán rájöttem, hogy sokkal valószínűbb a "kész járgány" felállás, főleg, hogy Xbox-ra van feliratozva a gombkiosztást a képen, ő pedig PS4 Pro-n tesztelte.
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Neurotoxin #2 üzenetére
Nem én voltam sajnos, de tervben van, hogy egy hasonló komolyságú járgányt összepakolok valamikor.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz). / Game On minden szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Majd egyszer valami ultimate pakkban az összes meglévő mikrotranzakcióval csomagolva. Mondjuk 5 év múlva.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Redneck
veterán
Akciósan majd tuti behúzom, mert imádom az ilyen kart játékokat, és a Lego Racer is nagy kedvenc volt anno.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
Kb 1 éve agyonjátszuk a feleségemmel a crash team racingot (én mar nagyon unom) és gondolkoztam mire lehetne lecserélni. Egy akció keretében megvettem a Garfield kart: furious racingot de az a nyomába se érhet a ctr-nek. Unalmas pályák, ósdi grafika, összesen 8 karakter van, stb. A videók alapján ez a lego kart nem tűnik rossznak csak nem tudom mennyire van túltolva és mennyire bonyolult ez a járgány építős, fejlesztős része? Egy nő számára lehet olyan szórakoztató, könnyed, árkád mint mondjuk a ctr? Vannak benne egyedi karakterek is?
Félek még teljes áron megvenni mert ha az asszonynak nem tetszik, túl bonyolult lenne számára vagy unalmas akkor kidobott pénz lenne. A ctr-t viszont mar nagyon le kene valtani valami jó kart jatekra amin lehet osztott kepernyőn ketten is játszani. Evvel vagy regebbi lego racerekkel van valakinek összehasonlítasi tapasztalata egy crash team racinggel szemben mondjuk? Ez nagyon más? -
Jó lenne, ha bekerülne a Play Anywhere címek közé, mert akkor gyerkőc játszhatna vele XSXen, én meg néha esténként Pcn.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Redneck
veterán
válasz
beyruth82 #13 üzenetére
F1 Race Stars, Sonic és Sonic Transformed. Mindegyik jópofa, de leginkább az utolsót ajánlom. Boxon azt hiszem, most épp akciós is. Azért a biztonság kedvéért nézd meg hogy fut, mert mi csak PC-n toltuk anno.
Gondoltan ránézek erre a Legora, de még nincs kint az ára, nem lehet megvenni.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
Redneck
veterán
válasz
beyruth82 #16 üzenetére
Bocsánat! Az elsővel, (All Star Racing) kevertem, valóban a Team a legújabb. Ettől függetlenül a Transformed nagyon szórakoztató, sokat toltuk a családdal, pár ezrest megér.
Nekem a box nem dobta be az árat, de teljes áron úgysem veszem meg. Így is óriási a backlogom.
[ Szerkesztve ]
-
Igen ennyiért nekem is sok de az első nagyobb akciónál jó lehet.
Backlogom nekem is tetemes de azok asszonyt nem érdeklik és átlagban single címek. Eddig az it takes two és a crash team racing amikkel nagyon elvoltunk ketten. Jó lenne ha valamelyik kart szerű jaték pótolni tudná a ctr-t.[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
Egyik Sonic verseny sem jó. Maximum 60 fps, akadozások, rémes. Azoknál még a Horizon Chase Turbo és a Blur is játszhatóbb. Megvan mind a Sonic racerekből és egyik sincsen feltelepítve. Talán ennek a Lego-cuccnak adok egy esélyt egy leárazáskor.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
Redneck
veterán
PC-n verettük az All Start és a Transformedet. Egyetlen röccenés sem volt, mindkettő beton stabilan futott. Tökéletesen elég volt a 60 fps a split screenre, ez nem esport.
A Blur nekem gagyinak tűnt, de az akkoriban megjelent Split Secondot egész sokat toltuk.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
arty
veterán
tehát nem jó a sonic verseny, mert csak 60fps, de a Blur jó (ami amúgy 30fps)
okey....
+horizon chase turbonak egyébként semmi köze a kart játékokhoz, de "oké"---
személy szerint nekem a transformed volt a kedvenc és series X/S konzolon 60fps valóban (360/one = 30fps)
beyruth82: ez amúgy csak 3000ft [link]
---
#20 Redneck
szerintem a Blur nagyon egyedi "kart" játék, a szingli karriert végigjátszottam anno, jó volt[ Szerkesztve ]
stadion, kisvasút, freemail, digi, vodafone
-
Redneck
veterán
Lehet ezért offoltam hamar a Blurt, de már nem emlékszem. A koncepció jó volt, de a technikai része nem stimmelt.
Helyette nyomtuk a Splitet, pedig az igazi hülyegyerek játék volt.
XSX-re is megvettem párszáz forintért, de az X360-ból fakadó low-poly 720p@30fps, 3 perc után törlésért könyörgött. Kár érte, mert sokkal szebb is tudott lenni, sőt, kifejezetten látványos volt.beyruth82:
Boxon nem tudom milyen, de PC-n egyáltalán nem nézett ki rosszul. Nézz rá, szerintem a Transformedet kár kihagyni, mert jó a játékmenete.
Behúztam most akciósan a CTR-t, 4 ropiért, barátnőmmel azt hiszem elleszünk vele a Lego 2K Drive akcióig.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
arty
veterán
Teljesen általános volt a 30fps anno
Szódával elmegy, legalább nem szaggatott, mint sok már játék.
De a split/secondot anno én is jobban szerettem, emlékszem anno eléggé egyszerre jöttek ki. Tragédia, hogy mindkettő bukott és ezután be is csukták a fejlesztők a boltot(anno mindkettőt pécén játszottam, de ha valaha újráznám őket, azt már boxon tenném, fals nosztalgiából
)
#23 beyruth82
nem a texturákkal játszolkb 2 kör után már nem látnád őket, beszippantana a játék!
az ujabb sonic racing 6000 körülire szokott amugy leárazódni digitálisan, pár havonta akcióba kerül.
stadion, kisvasút, freemail, digi, vodafone
-
Köszi szépen mindenkinek!
Videók alapján tetszik nagyon. Behúztam 3 ezerért. Ennél sokkal többért is vettem olyan játékot amivel még sose játszottam és valószinűleg nem is fogok.
A lego 2k drivera pedig ráérek akkor beruházni amikor jóval alacsonyabb lesz az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legújabb LEGO versenyjáték sok ember számára nyújthat kiváló szórakozást: a Mario Kart rajongók mellett a Lego Racers építő módján felnövők is örömüket lelhetik benne.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányos topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- SAMSUNG 125CM LC49HG90DMRXEN 49" GAMER CSÚCS MONITOR ! akció
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER 144HZ MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LU32R591CWRXEN 32 " 4K GAMER MONITOR! AKCIÓ!
- Csak kipróbált (ragasztócsík mindenen van!) Govee AI Gaming Sync Box & Strip Light Kit eladó!
- HP Elitebook 745 G2 27% 14" FHD IPS AMD A10 PRO-7350B 8GB 256GB SSD gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest