Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
riolobo
tag
Szasztok! Akadt egy kis problémám a játékkal. A iménti indításkor egy rövid frissítést eszközölt magán majd frankón el is indult ahogy kell. Szépen tudtam játékszobákat keresgélni meg ilyesmi de mikor csatlakozok egy játékhoz vagy én indítok egyet kidob a menübe ezzel hibaüzivel. Mindez akkor mikor már a betöltőcsík is teljesen felkúszik, tehát közvetlenül mikor a játéknak kéne indulni. Gondolom a frissítéskor lett valami gondja a fájlnak. Tartok tőle,hogy újra kell telepítenem csak az gebasz,hogy nem csináltam biztonsági mentést a netem pedig nem túl gyors így eléggé bosszantana ha újra le kéne töltenem. Esetleg akinek nincs ilyen gondja elküldhetné ezt a fájlt, hátha azzal megoldódna.
-
riolobo
tag
Hali! A napokban végre sikerült remek áron hozzájutnom a játékhoz, hála az újabb remek steam-akciónak. Az egyetlen problémám ,hogy elég kevesen tolják a kevéske steames ismerős közül. Ha valakinek van kedve nyomulni nyugodtan vegyen fel. "krumpliszorny"-et keressétek! Survival pl elég nehézkes külföldiekkel meg amúgy is jobb honfitársakkal darálni a zombikat.
-
riolobo
tag
Sziasztok! Kiváncsi lennék,hogy esetleg van e valaki aki próbálta a left 4 dead 2 demóját és Razer Lachesis egérrel rendelkezik. Ugyanis nekem játék közben akadozik az egér például olyankor amikor guggolva próbálok pásztázni vele, de gyakran mozgás közben is. Más játékoknál teljesen rendben van.Vajon mi lehet a hiba oka? Ha valaki találkozott hasonlóval megoszthatná velem a tapasztalatait. Remélem csak a demoverzió vmi korai hibája okozza,de elég bosszantó lenne ha netán megvenném a teljest és ott is ez lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- E-book olvasók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest