- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
FoLey-v #51832 üzenetére
Már régóta kiszivárgott, hogy jön és legendary lesz "csak". Szerencsére eszébe jutott a riot-nak is az, ami sokan másoknak is, hogy ciki lenne, ha egy sima legendary jobban nézne ki mint egy ultimate. Szóval Pulsfire Ezreal is kap egy kis vizuális és hang update-et. Mondjuk én a cait skintől nem dobtam hanyat magam, ennél kicsit többet reméltem (megint inkább a recall, tánc és egyéb gesztusok az igazán jópofák). 4-6 hónap múlva talán 1350-ért.
A kiszivárgott skinek közül emellett Dark Star Orianna-t vártam, aki szintén nem ragadott meg eléggé, szóval ő is szerintem majd korai akcióban lesz begyűjtve. Ezek után még SG Syndra-ban reménykedem, bár tőle féltem a legjobban eddig is, hogyan fog neki állni ez a tematika.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest