- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
hektor24
aktív tag
Üdv!
Van a gépemben egy Leadtek WinFast VC100 XP digitalizáló kártya, aminek ha felteszem a meghajtóját, akkor egy WinFast Wizard nevű progi beköltözik jobb alulra az óra mellé, ezt XP-ben mindig úgy tüntettem el, hogy msconfigban kivettem a pipát, mert a progiban nem lehet, Vistában viszont hiába veszem ki a pipát, következő újraindítás után újra ott lesz a pipa és ismét jobb alul virít a progi ikonja. Ötlet, hogyan tudnám eltüntetni végleg?
(A drivert és a WinFast PVR-t netről szedtem le, a legújabbat)
Előre is köszi a segítséget!!!!! -
maca11
csendes tag
Sziasztok!!! Üdvözlöm mindenkit!
Nemrég vettünk digitalizáló kártyát és hozzá SVHS kábelt.
Csakhogy lejátszottam kamit, fekete-fehéret mutat. Még a felvételnél is ugyanígy fekete-fehér. A telítettséget és a színhőmérsékletet is állítottam, semmi változás.
Valaki tudna tanácsolni, hogy ''hogy tegyem színesebbé''
Ja még a hang nincs
Előre köszi -
pjen
félisten
sziasztok.nekem kb.2 éve van.felismeri a néro rőgzitő. a pinacle 10 es stb.de legjobb a saját progi uncompressed avi majd néró vision konv.dvd.hali.
-
JohnnyX
őstag
Akinek van ilyen kartyaja, elmondana hogy milyen progival digizik VHS-t?
A Pinnacle Studio peldaul felismeri? -
Thrillseeker
csendes tag
VHS-anyagok vagy videón felvett dolgok digizésére kéne 1 cucc és előbb találtam 1 ilyet:
Leadtek WinFast VC100Xp
Analóg videovágó kártya
A kész anyag CD-re / DVD-re írható
Maximális rögzítési felbontás: 640*480 pixel
NTSC és PAL szabványok támogatása
Szoftveres rögzítés MPEG - 1 / 2 formátumba
Csatlakozói:
1 composit bemenet
1 S-Video bemenet
Szoftverei:
WinFastDVD - DVD lejátszó szoftver
VideoLive Mail
Ez megfelel a célra vagy bóvli? Akad rengeteg kazetta régebbről mindenféle kincsnek minősülő felvétellel és egy ilyen jóval olcsóbb, mint 1 TV-kártya és bízok benne, h az árkülönbséget igazából a tuner megléte okozza. Tud vki vmi infóval szolgálni és meggyőzni, h érdemes megvennem egy ilyet, avagy sem? -
Johnny
senior tag
Őszintén ? Fogalmam sincs...
-
Johnny
senior tag
Hardveres cuccok 30-nál kezdődnek. De mai gépteljesítmény mellett nincs is rá szükség szvsz.
Nekem volt ilyen, illetve a sima verzió. A hozzá adott szoftver alapból egy - szóval nem jóViszont vannak free szoftverek, azzal jól használható. A telepített codecektól függően tudott különböző felbontásban a cucc felvenni, 768x576 (vagy ilyesmi) felbontás volt a max. Nekem egész jó képet csinált, a PCTV Pro-m se volt semmivel jobb.
-
ötleteket, véleményeket, tapasztalatokat, tanácsokat várok ezzel a kártyával kapcsolatban.
egyébként ez a kártya csupán egy video bement. semmilyen hardveres tömöritést nem tud/ asszem/.
felmerült az igény nálam egy ilyesmi kártyára, de a vga-mat nem akarom lecserélni, mert az kicsit drágább lenne.
ez a cucc pedig olyan 7000 forint körüli árom kapható.
csak nem vagyok benne biztos, hogy meg merjem-e venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest