- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Disc
csendes tag
Hi
nekem is ez a tipusu kartyam van es eleg sok bajom volt vele eddig.. pl azt mondtak siman huzhato a ramja 400 rol 460 aztan egy f*szt. fagyott is rendesen. nekem 28.32 es driverrel instabil az egesz kartya. 27.xx et meg nem probaltam de majd kiprobalom mert most nekem 3DMark 2001 SE TB 950 256mb ram es ez a leadtek kartya csak 3600 pontot ert el.. Ez nagyon tre emberek mit lehet tenni? -
guest
veterán
Köszi igazad volt!! Most már rendben a kimenő kép!
-
guest
veterán
Ugyanilyen kártyám van és a Tv-out képe fekete-fehér! Nem tudom mi lehet a gáz. A régi GF2 Mx400 tv-out képe teljesen okés volt.
Ez meg pepita..:(( Légyszi segítsetek!!! -
guest
veterán
Kb. egy hónapja vettem gépet. Videokari egy Leadtek A170 T lett, amivel semmi gondom nem volt eddig. A gyári 27.50-es driverrel gyönyörűen ment. 3dMark 2001 SE-ben default módban kellemes 5150 pont körül csinált. A gondok akkor kezdődtek amikor felraktam a szintén gyári Leadtek 28.32-es drivert. a teljesítmény drasztikusan csökkent, 3600 pontra a már említett teszten! Eltávolítottam, Detonator Destroyer + uninstall. Régi driver vissza, a teljesítmény továbbra is maradt alacsony. Most már 2 napja mindent kipróbáltam a Windows újrainstalláláson kívül. Mi lehet a gond? Aki ért hozzá az légyszi segítsen nekem. KÖSZI!!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest