- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
Az élettartama szerintem nagyon sok, de nincs pontos adatom róla, melegedésről annyit, hogy az autóban végülis passzívan van hűtve, max menetszél, de ha belegondolsz, nyáron 40 fokban is mehet akár álltó helyben is, akkor még a menetszél sem segít, én szerintem a sajátomban még az is lehet, hogy túlhűtöm a gyári ventikkel. Tuningról nincs infóm, Őrült Ödön a fémhalogén és egyéb kisülőizzós atyaúristen, talán fel kellene hívnod, vagy írni neki. 100W-os csak jobb lehet, már csak azért is, mert pl. az enyémben a gyári 200W-os volt, és meg is látszik, hogy kicsit kevés neki az 55W. Viszont ez is változó, mert egy DLP-be nemigen kell annyi fény, mint egy 3 LCD-shez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest