Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Az a gond, hogy nekem az AG - amikor lejött - egy mozdulatból, egy részben jött le. Ha valami jobb minőségű képeket tudnál csinálni, akkor többet tudnék mondani, mert ebből, sajnos nem sokat látok. De, ha minden kötél szakad, akkor egy gilete pengével próbáld meg, úgy, hogy egy kicsit meghajtod, miközben vakarod a maradékot. Nagyon fontos, hogy a sarka ne érje, mert az képes és összekarcolja. És nagyon könnyedén kell csinálni. Én már izzadtam ilyennel nem keveset, mire a tönkretett polár fóliámat pótóltam.
Az ajánlott acetonos keverékkel, ne áztasd, mert olvastam olyan esetről, amikor egy darab beleszakadt és áztatni próbálták tovább, de ott, ahol már lejött az AG megmattult a polár fólia az acetonos keveréktől. Tehát, csak addig szabad ilyen keverékkel áztatni, amíg egyben van az AG és védi a polárt.
Szóval, szerintem a pengés megoldás és nagyon könnyű, biztos kéz a befutó, de a döntés a tied. Esetleg még egy kis vizes borogatást is megpróbálhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pánik a memóriapiacon
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi