Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mondjuk ha az adott klinika dolgozója....pl.
Én is azt hittem , hogy az indexesek csak verik a mellüket, hoy ők az OM-nél voltak, de mikor én is elmentem oda, már a saját szememmel láttam, miért döntenek emellett.
Megkeresem fizikuslány összefoglaóját, addig is:
ÍMe egy idézet:
fizikuslany válasz erre | adatok | e-mail 2003-08-28 23:21:03 (3319)
Az Optimumnál és az Optikmednél nem volt gondom, mivel mindkettőnek új flying spot lézere van, örömmel eldicsekedtek vele. Az Istehegyin is elmondták, hogy az Optikmedtől vették a lézert, abból könnyű volt kiszámolni. A Focus nekem sem árulta el, de itt az egyetemen van egy srác, aki a lézer tipusa alapján meg tudta szerezni a gyártótól az infót, hogy 10 éve adtak el utoljára ilyen, első generációs lézert. Nem is csoda, hogy nem dicsekednek vele
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest