Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Chain|Q
tag
En azon szoktam volt morfondirozni, hogy vajon mennyivel kevesebb energia fogyna, ha mondjuk az energiat nem arra hasznalnank, hogy a tobbGhz-s procik, egy 17''-os monitoron naphosszat Windoz kepernyokimelot nyomjanak... :) Ez azutan vetodott fel bennem, miutan eladtam az 1.1Ghz-s Athlonomat, es a villanyszamlank a felere(!), a szobam atlaghomerseklete pedig ugy 5-6 fokkal csokkent... :D A dolgaimat pedig el tudom intezni az ''elavult'' Amigamrol is, bar nyilvan ez a megszallott 3D jatekosok es egyeb teljesitmenyigenyes cuccok szerelmeseinek igenyeit mar nem elegitene ki.
De mondjuk elgondolkodtato, hogy nekem a komplett gepem kevesebb aramot eszik, mint mondjuk egy atlag pc-ben a processzor... Es ugye azoknak is ott all az asztalan a (ha masnem a munkahelyen, foleg nyugaton) a modern, 1 evnel nem regebbi Ghz kaliberu pc, es az iszonyu kornyezetszennyezessel megtermelt energiaval futi a vilagurt, mikozben megy a Word vagy az Excel, vagy a fent mar emlitett kepernyokimelo... Szerintem ez egyszerre elgondolkodtato, ijeszto es szanalmas.
Aktív témák
- Programozás topic
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- No Rest for the Wicked
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- További aktív témák...
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest