- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Nick
csendes tag
AIDA tök hülye. Legújabb ver. már kiírja az 512 MB-ot, de ettől függetlenül csak az 1ik bank-ba ír be 1 db 256os modult, és a többit üresnek látja. Meg persze üresnek látja az AGP slotot, és a PCI slotokat is, melyekbe 3 kártya dolgozik.
A tanúlságot levontam: ez a k. KX7-es olyan mint a nők. a fene se érti őket. De valahogy mégis működésre lehet bírni velük a dolgot.
Kösz mindenkinek a helpet. :) -
Nick
csendes tag
válasz
CharlieDrop #16 üzenetére
Na túl vagyok 3 kikapcsoláson pakoláson, stb...
Most meg tudom már érteni, hogy mért húzzák le a cikkekben azokat a lapokat, amelyekben a memfoglalat és a hosszú videókártya csak 1x re szerelhető...
Igen mókás dolog kivenni és berakni 10x a videókártyát csak azért, hogy ki bírd cseréni a memókat a foglalatokban...
fejlemény:
memók 1es és 4es slotban(1esben a lassabb, 4 esben a gyorsabb, fordítva nem megy), rendszermemória alaplap és Vindóz szerint 512 MB. Aida szerint 256 MB. Én nem akarok az Aidának hinni. 3.88-as verzió. Mingyá nézek 1 újabbat...
UFF.
azé kezd jobb kedvem lenni... -
Nick
csendes tag
válasz
CharlieDrop #13 üzenetére
Abit kx7-333.
Kt 333-as csipszet van rajta. Eddig tök hibátlanul működött. Utolsó előtti bios van rajta, legutóbbit csak azért nem raktam fel, mert az összes újítás amit beleraktak, az 1400-1800-as duronok támogatása, nekem pedig Athlon XP-m van...
Leírás szerint 3,5 GB memót támogat... -
Nick
csendes tag
válasz
CharlieDrop #11 üzenetére
Modulok 3as és 4es slotba. rendszermemória still 256 MB.
Most megyek, keresek 1 vastag kötelet és kirakom magam a padlásra a kolbászok közé lógni... :O :O :O -
Nick
csendes tag
na most memóriamodulok 2es és 3as slotokban.
Amint látjátok megy a gépem. Rendszermemória still 256 megabájt.
(természetesen mindegyik memó DDR, mondhatjuk, hogy 333-as márkás)
Sírni tudnék... -
Nick
csendes tag
Raktam be őket külön külön 1es slotba, mentek is rendesen.
Aztán 2-es meg 3-as slotba bepakoltam őket, de csak simán nem látja őket a lap. (mármint a második modult, sorrend mind1.)
Abit KX7-es amúgy.
Még pakolászhatom őket erre-arra, de kezdek félni, hogy vmi télleg nem stimmol.
Amúgy mind2 modul Samsung, az 1ik 266-os (simán megy 333-on) a másik pedig alapból 333-as.
De se 266-on se 333-on nem látja eegyütt a lap a kettőt.
[Szerkesztve] -
Nick
csendes tag
Üdvözlök mindenkit a különbejáratú láma topicomban. Nincs örömömre, hogy megnyitottam. A probléma pedig:
mi a túrót kellene állítanom a BIOS-ba, vagy máshol, hogy az ne csak az 1ik memóriabankban lévő memóriamodult lássa? Belaraktam uis most 1 másik modult is a gépembe - így lett benne 2 - és az istennek se ír ki többet memóriának 256 Mb-nál?
Szóval hogy és mit tegyek?
(anyázás simán jöhet, meg röhögés is, de csak segítségnyújtással együtt)
thx
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- OTP Bank topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest