- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem bűnöst kergetek vagy ujjal mutogatok, de nem tartom jónak, ha ebbe a ''megbomlott egységű csapat''-irányba toljuk el a dolgot. Egyrészt, mert hamis képet ad: a csapat sosem volt egységes, vagy még most is egységes; attól függően, hol húzzuk meg az ''egységesség'' határát. Nálunk nagyon sokféle karakter, habitus előfordul, és mivel főleg a mókára ment az egész, nem működtünk sosem óramű pontossággal. Viszont a legtöbb ember a legtöbb emberrel jól kijött, és ez szerintem most sincs másként. Persze vannak ellentétek, de az a sokszínűségből fakadóan szerintem normális. De nem tartom szép dolognak az érzelmi húrok pengetését, hogy majd mi ettől jó rosszul érezzük magunkat.
Ami miatt az ötlet hamvába holt, az az, hogy nagyrészünk már nem játszik, rendszeresen meg pláne nem. Így nem értem, hogy miért kell a fun-csapattal történő kupázást erőltetni, ha van másik csapat, akivel lehet játszani.
Nálunk mindig a kupák hozták ki mindenkiből a legrosszabbat: idegeskedés, csalódás, stb. Semmi szükség erre, nem nekünk való.
Köszönöm, leülök magamtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest