- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
válasz
bananjoe #1282 üzenetére
Csontra ugyanez történt velem is. (annyi hogy márc. 29.-én adtam be, ápr. 22.-én jött a felhívás hiánypótlásra, ma reggel adtam be ismét és délután már jött is a válasz).
5 napon belül utalják a támogatást.
Az ügyintéző nagyon segítőkész volt a telefonban, jár a piros pont neki! -
kirkri
addikt
válasz
bananjoe #1263 üzenetére
Ez egy teljesen idióta koncepció, amit itt sikerült összepakolniuk. Az iparban teljesen általános - multi környezetben több cégnél találkoztam vele auditorként - hogy a dokumentum jóváhagyásoknál azt alkalmazzák, hogy a feltöltött, revízióra váró dokumentumot egészen addig bármikor szabadon lehet szerkeszteni, kicserélni stb, amíg a jóváhagyó nem kezd vele dolgozni. Amikor elkezdi a felülvizsgálatot, akkor zárolja a dokumentumot, és ha rendben lévőnek találja, akkor így is marad, jóváhagyással érvénybe lépteti azt a végén. Ha valamiért nem felel meg, akkor zárolást leveszi róla és értesíti a dokumentum szerzőjét, hogy módosítás/kiegészítés szükséges és újra hozzáférhetővé válik szerkesztésre. Ezt ugyanilyen formában itt is meg lehetett volna oldani és akkor én is ki tudtam volna már a beadás másnapján cserélni az 1-es számú nyilatkozatot, hogy mire az ügyintéző elkezd vele foglalkozni, akkor már az legyen előtte, amire szükség van. Ehhez képest várnom kell vélhetően 29 napot a beadást követően, akkor visszadobják, majd az aznap újra beadott pályázattal megint várhatok 30 napot. Ekkor már nagyon kell figyelni, mert csak egyszer van hiánypótlásra lehetőség, ezért hülyeség, ha megint mindent újra kell kitölteni, nem csak azt amivel első alkalommal probléma volt. (Tudom újra be lehet adni, de ha mindkét esetben 30 napjuk van elbírálni, akkor már necces, hogy belefér-e a pályázó az utolsó számla kiállításától rendelkezésre álló 60 napba.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest