Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Ennyire gyalázatos lenne?
-
P.Dude
őstag
Nincs valami demója?
Mert demó nélkül ha megvesszük a gamet és kiderül hogy csalódás az egész akkor xarügy eléggé! -
Kiskokó
veterán
na helló. Kölcsönben itt egy példány felraktam és hát nemtudom elsőre nemfogott meg... aztán rájöttem hogy az optionsba minden kivan kapcsolva... igaz igy se a legjobb de hát ez van... egy nagy nagy bajom van vele. méghozzá a KOCSIK HANGJA ! na az nagyon gyatra ..
Aki játszik vele segitsen.. 1 miért lehet az hogy Szaggat a zene meg a szövegek.. ?? 2. hol lehet tuningolni a kocsit ?? igaz még csak 3 versenyt csináltam de otthon nemlehet csinálni rajta semmit ?? nem olyan mint a streetlegal ?? na mind1.. majd irok még ha valami nemjó vagy nemtudok valamit. -
P.Dude
őstag
Hát nemis tudom.
Kicsit gagyinak tűnik a game.Már Február 6.-án megjelent a game és nincs demo.
A játékról ítélve bugok azok vannak benne,a törés meg szinte nemis jelentkezik,az irányítás is elég fura benne és az egész értékelés átlagon aluli de nem nálam.Ha betudom szerezni ezt a gamet majd még többet tudok.Egyenlőre várj vele szerintem. -
gio
csendes tag
mivel semmi infót nem találtam...
Valakinek már van, mert érdekelne mennyire jó (képek alapján nem rosz), érdemes egyáltalán beszereznem, vagy sz@rt sem ér.?
A törések nagyon pöpecnek tünnek, ráadásul normális licencelt verdával.
itt a link
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest