Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a választ.
Az árral kapcsolatban igazad van. Az árukeresőn néztem és van emagon 25 ezerért (4TB-os), de mindig elfelejtem, hogy azok nem feltétlenül magyar boltok és úgy a garancia érvényesítése nem mindig egyszerű. (Ez Franciaországból jönne)A filléres átalakítgatós megoldás viszont nem tetszik. Már szinte minden eszközöm Type-C-s, már csak ez a "matuzsálemi" korú MyPassport-om Micro-B-s. Nem akarok további USB-A/USB-A kábelt is...
A gyárilag hozzácsomagolt nyúlfarknyi kábelt csak a PC-hez tudnám használni (mint ahogy a jelenlegihez is). De az eldugott médialejátszóhoz nem lenne praktikus és a TV-ből is csak lógna a semmibe. Most épp két hosszú USB3 kábel, mindkettő Micro-B-s vége van kivezetve egy közös, könnyen elérhető helyre, ahova a mostani MyPassport-ot szoktam rakni használat közben. Inkább ezt a két kábelt is lecserélném Type-C-re.Ha nem sajnálnám rá a pénzt, akkor vennék egy szuper NAS-t belső HDD-kkel és nem lenne a hordozgatás, csatlakoztatgatás. De már a jelenlegi rendszert szoktam meg és hálózaton keresztül nem mindig mennek jól a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Retro PCI-E videókártyák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest