Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gulyasa

őstag

válasz King Unique #24827 üzenetére

Köszi a választ.
    Az árral kapcsolatban igazad van. Az árukeresőn néztem és van emagon 25 ezerért (4TB-os), de mindig elfelejtem, hogy azok nem feltétlenül magyar boltok és úgy a garancia érvényesítése nem mindig egyszerű. (Ez Franciaországból jönne)

A filléres átalakítgatós megoldás viszont nem tetszik. Már szinte minden eszközöm Type-C-s, már csak ez a "matuzsálemi" korú MyPassport-om Micro-B-s. Nem akarok további USB-A/USB-A kábelt is...
    A gyárilag hozzácsomagolt nyúlfarknyi kábelt csak a PC-hez tudnám használni (mint ahogy a jelenlegihez is). De az eldugott médialejátszóhoz nem lenne praktikus és a TV-ből is csak lógna a semmibe. Most épp két hosszú USB3 kábel, mindkettő Micro-B-s vége van kivezetve egy közös, könnyen elérhető helyre, ahova a mostani MyPassport-ot szoktam rakni használat közben. Inkább ezt a két kábelt is lecserélném Type-C-re.

Ha nem sajnálnám rá a pénzt, akkor vennék egy szuper NAS-t belső HDD-kkel és nem lenne a hordozgatás, csatlakoztatgatás. De már a jelenlegi rendszert szoktam meg és hálózaton keresztül nem mindig mennek jól a dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák