Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
crab
senior tag
hát én busszal jártam suliba, napi 60 km-t. az egyetlen problémám az az, hogy az ikarus c56-on kívül nincs olyan busz amiben elférek, pedig nem vagyok túl magas, 180 valáhány cm. ezt úgy kell érteni, hogy ilyen magzati pózt kellett felvennem, hogy ne szoruljak be a két ülés közé és fel is tudjak állni mikor megérkezek.
egyébként szerettem buszozni.
-
sky77
aktív tag
Ez a botrányos érthető a tömegközlekedésre is. Ma Tímár utca és Szépvölgyi út között úgy 10 percet ácsorgott a hévpótló, mert meg kellett várni, amíg leaszfaltozzák előtte az utat. Pompás. Aztán a delikvens eljut mondjuk Batthyány térre, ahol ugye nincs metrómegálló, bla-bla-bla... Grat. Ilyen viszonylatban lehet hogy drága egy kicsit a BKV...
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Én azt nem értem hogy miért kell évente 2*felújítani a Szentednrei hévet?és ráadásul 3hónapos egy felújítás

-
Yutani
nagyúr
Nem akartam nyitni a témának új topicot, így ide írom:
Botrányos a közlekedési helyzet Budapesten!
Bár ezt mindenki tudja, aki kocsiban ülve áll a dugóban reggeltől estig, még hétvégén is. Sajnos ott tartunk, hogy egész nap erős forgalom van a városban.
Most ráadásul több helyen útfelújítás is folyik. De ez nem elég, a budai alsórakpartot is lezárták a Lágymányosi és a Petőfi híd között, ezért a budai rakpart most már végig bedugul.
Mikor lesz itt rend???
SOHA. -
BosX
aktív tag
Miért nincs összekötve a ráckevei és a csepeli HÉV

-
micro
addikt
Csak annyit mondok, hogy bicikli, és Bővebben: link
-
BosX
aktív tag
Hát én is megnéztem a keresőt, mielőtt megnyitottam, és pl. közlekedés/tömegközlekedés szóra semmi nem adott ki, volánbuszra/bkv-ra se semmi érdemlegeset, ezért bátorkodtam nyitni egyet

De persze ez nem jelenti azt hogy Vlad nem linkel be hamarosan 25millió hszes közlekedési topikot
On: Én javarészt gyorsan tudok mozogni a belvároson belül bkvval, jobban bejön mint a várjunk órákat a sárgabuszra...
De városban is főleg a kötöttpályás dolgok működnek a legjobban, villamos, metró... -
Arhquis
aktív tag
Mindenki Vladimirr kenyerére pályázik

Amugy télleg elég szánalmas pesten a közlekedés. Nagy dugók, meg ilyenek.
De én inkább szegeden tudom, milyen rossz ez.
Délutánonként az Izabella hídra vezető úton vagy 200 kocsi vár a szegény jelzőlámpára.
Még jó, hogy a villamos pályára nem lehet ráhajtani ott! -
BosX
aktív tag
Bővebben: link
scang: én is így vettem észre, 99ben kezdtem el Pestre bejárni busszal, és kb félévig nem volt dugó, utána mindig bedugult reggel a bevezető út.
Aztán csináltak egy másik elterelőutat, így mostmár a faluszélén van reggelente sor.
Az újautóeladási statok is ezt támasztják alá szvsz..
A legkritikusabb napok a hétfő,csütörtök,péntek. -
BosX
aktív tag
Bátorkodom megnyitni a témát, hogy ne a benzines és a ringtopic legyen szétoffolva.
Tehát itt lehet beszélgetni a közlekedés minden vállfajáról, autó,busz,villamos,repülő,hajó stb.
Mivel jársz dolgozni/tanulni, miért,mennyiért, elégedett vegy-e vele,
hogy javítanál a közlekedésen, bármi jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest