- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1829 üzenetére
Mit jelent, hogy "ferdít"?
A szakács cikknek ez a címe: "Jelentős többlethalálozást okoznak a Covid-vakcinák". De a tanulmány nem erről szól, hanem arról, hogy 2020-2023-ban mindenféle matematikai varázslatok segítségével jelentős többlethalálozást mutattak ki a tanulmány szerzői. A tanulmány nem szól arról, hogy a jelentős többlethalálozást mi okozza. Pont. (A szerzők ötletelnek egy csomót, hogy mi járulhatott hozzá a többlethalálozáshoz, ezek között szerepelnek az oltás mellékhatások is,meg mindenféle egyéb, pl. a Klingon halálsugarak. Egy dologot nem említenek: magát a Covid-ot, meg a covid fertőzések szövődményeit. Azt nem érezték fontosnak valamiért. De ez csak egy ötletelés, nem végeztek erre vonatkozóan semmilyen kutatást, és nem közölnek ezzel kapcsolatban semmilyen eredményt.)Letoha interjú.
Hajlandó vagyok cikkeket elolvasni (pláne ha tudományosak), de nem nézek konteós videókat. (A konteós videók pénzszerzési céllal készülnek, abban nem szívesen asszisztálok.) Ha valami nem érdemes arra, hogy leírják, akkor szóban sem érhet többet...WHO.
Ne haragudj, de ez egy nagy marhaság. Majd térjünk vissza rá akkor, ha a WHO átvette a világuralmat. Ha nagyon be vagy parázva, akkor elolvashatod ezeket (de úgysem fogod): [link] , [link]Malone:
Erre már belinkeltem egy lebilincselő Nature cikket, gondolom még csak rá sem kattintottál. Ez egyfajta magyar nyelvű változat (részben a Nature cikk alapján), de gondolom ezt sem olvasod el: [link]''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #1829 üzenetére
A ferditest azt jelenti hogy semmi köze az állításoknak a hivatkozott forrashoz
“MINDENKI oltassa be magát különben MEGHAL”
Erre hozzal mar valami hiteles forrást plz (jó, tudom, a hiteles forrás kifejezésről rohogogorcsot kaptál multkor is, de én sehol nem hallottam ilyet leszámítva a konteosokat)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest