- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Yettel topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide83
aktív tag
válasz
junkpod #2555 üzenetére
Számítógépen vannak MKV és AVI tartalmak. Persze van külső HDD is de azzal nincs gond. Próbáltam a Serviio-t és a Plex-et mint DLNA kezelőszervert. Korábban a Serviio egy ideig működött de most nem ismeri fel a TV-t. Lehet hogy az is okozhatja a problémát hogy időközben gyorsabb netre váltottam és új routert kötöttek be, van már 5 GHz-es és sima 2,4 GHz-es wifi is. Laptopom, mobilok simán kezelik az 5 GHz wifit probléma nélkül de a Sony xe8505 TV nem tud vele mit kezdeni így átváltottam sima wifire de úgy sem ismerik fel a DLNA szerverek a televíziót. Most próbáltam az Universal Media Server-t is, de az sem ismeri fel a tv-t. Nem tudom hogy a D.Link router wifi beállításaival lehet-e a baj hogy nem látja a TV a DLNA szervereket illetve a szerver sem a televíziót? Régi routerrel működött a Plex és a Serviio is.
SPMC player a kedvenc lejátszóm továbbra is, a legjobb az lenne ha ez a lejátszó tudná kezelni a számítógépemen tárolt videofájlokat de sehogy sem tudom őket összehangolni, főleg így hogy a DLNA szerverek sem működnek. Szóval esetleg valami ötlet
?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- Eladó fülhallgatók, Sony, JBL!
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest