- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide83
aktív tag
válasz
junkpod #2555 üzenetére
Számítógépen vannak MKV és AVI tartalmak. Persze van külső HDD is de azzal nincs gond. Próbáltam a Serviio-t és a Plex-et mint DLNA kezelőszervert. Korábban a Serviio egy ideig működött de most nem ismeri fel a TV-t. Lehet hogy az is okozhatja a problémát hogy időközben gyorsabb netre váltottam és új routert kötöttek be, van már 5 GHz-es és sima 2,4 GHz-es wifi is. Laptopom, mobilok simán kezelik az 5 GHz wifit probléma nélkül de a Sony xe8505 TV nem tud vele mit kezdeni így átváltottam sima wifire de úgy sem ismerik fel a DLNA szerverek a televíziót. Most próbáltam az Universal Media Server-t is, de az sem ismeri fel a tv-t. Nem tudom hogy a D.Link router wifi beállításaival lehet-e a baj hogy nem látja a TV a DLNA szervereket illetve a szerver sem a televíziót? Régi routerrel működött a Plex és a Serviio is.
SPMC player a kedvenc lejátszóm továbbra is, a legjobb az lenne ha ez a lejátszó tudná kezelni a számítógépemen tárolt videofájlokat de sehogy sem tudom őket összehangolni, főleg így hogy a DLNA szerverek sem működnek. Szóval esetleg valami ötlet
?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Trollok komolyan
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest