Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
XuChi
addikt
válasz
horiza1
üzenetére
Viszpnt jár a pirospont horiza1 kollégának a gyors és sikeres üzletmenetért.
Ezen lap volt az üzlet tárgya: Asrock p45x3 deluxe.
-
horiza1
csendes tag
Hatalmas pirospont XuChinek a lapért!Nagyon korrekt!!Köszi!
A hirdetést má nem találtam, azért nem linkeltem.Sorry! 
-
duduati
aktív tag
válasz
Honey Bátyó
üzenetére
És természetesen Honey Bátyó-nak is jár a piros. Minden rendben volt, nagyon rugalmas eladó!
KÖszönöm
-
Scholes9
nagyúr
danky fórumtársnak jár egy piros pont a Starcraft 2 üzletért

-
ÉM
tag
Kérnék egy pirosat arty-nak is, egy alaplapot bizniszeltünk. Minden a legnagyobb rendben történt. Köszönöm!

-
Templomegere
senior tag
Piros pont [SRamon] forumtársnak a gyors korrekt üzletért . Hasit az 5770-es sapphire .
-
ÉM
tag
Kérnék egy piros pontot Stenli89-nek, ezt az alaplapot üzleteltük. Minden a megbeszéltek szerint történt. korrekt, megbízható arc, bátran üzleteljetek vele.
-
dAnky
aktív tag
Scholes9 barátomnak jár a pirospont!
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Egy piros pont olbaidhun-nak!!
Korrekt partner és eladó!!

-
Honey Bátyó
csendes tag
válasz
Honey Bátyó
üzenetére
egy piros pont duduatikartársnak, kiváló vevőnek bizonyult egy Zalman VF-700 eladása során.

-
SRamon
csendes tag
Piros pontot szeretnék adni Templomegere kollégának többek között ezért az üzletért. Mintaszerűen ment az üzlet lebonyolítása, köszönöm a vásárlást, remélem sokáig hasznát veszed.
-
acer_
aktív tag
Jim Tonic vett tőlem egy töltőt és egy hdd keretet. Minden rendben zajlott, kérnék egy pirosat rögzíteni Neki.
-
pityeszka
őstag
Piros pont dz1-nek a szuper kis kártyáért!

-
mondeo381
csendes tag
Kérnék egy piros pontot GIOTEEN82 eladónak a következő adásvételért
http://hardverapro.hu/apro/pendrive-ok_olcson/hsz_1-50.html -
mondeo381
csendes tag
GIOTEEN82 pozitív az adásvétel. Minden renben ment
http://hardverapro.hu/apro/pendrive-ok_olcson/hsz_1-50.html -
Angyom
tag
s1ru2 kollégának kérnék egy pirospontot ezt vettem tőle: Supertalent memók
Nagyon rendes eladó, csak ajánlani tudom!
-
gg72
veterán
[Megema] társunk is kapjon egy pirosat a zökkenőmentesen megkötött üzlet miatt!

-
colos890721
tag
Kérnék egy pirosat hatala-nak a kábel buliért.
-
04ahgy
nagyúr
Piros pontot adok Anthonny fórumtársnak az előreutalásos adásvételért. Ezt az MSI 790FX-GD70-t vette meg.
janika8202 is érdemel egy nagy pozitívot, egy A-Data memóriapártól szabadított meg, némi KP ellenében.
zorrobomber a következő jópont alanya, viselkedése pedig a tárgya. Nagyon korrekt volt. Ezt a Gigabyte HD5770-t vette meg.
szuszi86 egy Logitech hangfalszettet vásárolt. Pontosan jelent meg a személyes talin.
Pacák egy Company Of Heroes-t vett innen tőlem.
Mindannyian korrekt üzletpartnernek bizonyultak.
HGyu
-
szki
őstag
Szeretnék kérni egy pirosat Dressi vevőnek ezért a ram vásárlásért.
Személyes adás-vétel volt.
Korrekt kolléga. Bátran ajánlom!
Kösz: szki -
tomis1
csendes tag
üdv.
Kérnék egy pirospontot [zazahoho] fórumtársnak [ezért] az üzletért!
Korrekt, megbízható, ajánlom!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Pirosat kérnék grrpowa kollegának a bizniszelt accelero s1 rev2 hűtőért Korrekt megbízható pontos vevő.
-
keno00
csendes tag
Gardo szakit ajánlani tudom személyes átvételnél úgy az idő mint a hely szempontjából kompromisszumra volt hajlandó. Az árú amit vettem az volt amit mondott. Egy
jár neki. -
grrpowa
aktív tag
Sziasztok Pirosat kérnék orichalcos kollégának az Artic Cooling Accelero hütőért korrekt megbizható forumtárs és külőn köszönőm a jegelést

-
McJoker
tag
Piros pont totige kollégának, rendben átvette a csomagot és fizetett is.

-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Nagy pirosat kérnék bevésni
geza12-Fórumtársunknak a legnagyobb rendben lezajlott memóbizniszünk miatt!Hibátlan a termék és ügyesen megoldotta az átadást!Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek! -
<>jana<>
senior tag
Piros pont zohan-nak. Rendben megkaptam a házikót.
-
Weaver
senior tag
Chriss2-nek mehet a piros, mint vevő, ezért az üzletért :
-
freaghill
őstag
gillyen kollégának pirosat adnék,mert korrekt,megbízható PH! tag!! Ezért az üzletért!
-
lucifer76
csendes tag
[Fantomas80]kollegának kérnék egy pirosat,[Ezért a ramokért]

-
SpongyaBob
veterán
nagy.zsoltee kollégának jár a nagy piros ezért a DFP kormányért!

Köszönöm

-
csizila
csendes tag
Egy pirosat kérek [Nic!{] a korrekt eladásért
-
csizila
csendes tag
Egy pirosat Garf tagnak a korrekt eladásért
-
d3kk
senior tag
Remek eladó pontos megjelenés, és kitűnő termék. Egy jó nagy pirosat Casterke fórumtársnak ezért a kis Razer-ért amit remek áron tőle vásároltam.
-
inkubator
aktív tag
Szeretnék kérni egy pirosat [
RootRulez] kollégának! [SD-Ram]-ot vettem tőle. A helyszínen pontos időben megjelent, korrekt áron adta, védőfóliából!, válogatni is tudtam. A boltokban nincs ilyen precíz kiszolgálás! Szakmailag is segített volna a választásban, az én gyarlóságom hogy azt se tudtam milyen gépbe viszem csak hogy SD-Ram kell. Ezt felismerve felajánlotta hogy ha nem működik akkor bármikor kicseréli. A termékkel minden rendben volt!! A mai nap összefutottunk véletlenül az utcán és a biztonság kedvéért megkérdezte, időt nem sajnálva, hogy minden oké e az általa eladott kártyával kapcsolatban. Megakorrekt ember!
-
pety27
tag
Hali,miért van az hogy még a szombat esti piros nincs jóváírva ?

-
Nesztovidis
tag
babafing -nek jár a pont ezért az üzletért , és a szép nevéért

-
Land
veterán
Lacc88 kap egy piros pöttyöt. Korrekt volt, ügyfélközpontú.
-
Brain75
senior tag
Kérnék egy pirosat Telda fórumtársunknak is a korrekt üzletért. Mindenkinek ajánlom.
-
easy...rider
őstag
elaller: Fekete pont mert nem megbízható eladó.
Postán keresztül bonyolítottuk az adásvételt, úgy volt hogy ajánlva küldi a memóriát. Ezért elutaltam neki a memória árát, 3000Ft-ot plusz 500Ft-ot postaköltséget.
Az árút megkaptam minden rendben vele, csak nem ajánlva föl, hanem elsőbbségivel amit én nem kértem, csak ő így adta fel. (gondolom mert késve adta fel, de ez nem biztos)Tehát simán postázva, plusz bubis boríték az 200Ft, ezért kértem hogy utaljon vissza 300Ft-ot.
Ő erre válaszolta, hogy boríték 250Ft volt, + PK, és hogy 120Ft-ot tud visszautalni.
Mondtam neki hogy miért nem postán vette a borítékot, ott 100Ft. Meg hogy akkor hagyjuk, de a plusz költségeket nem kéne rám hárítania.
Erre válaszolta hogy oké, akkor küldjem vissza, még ma, meg hogy mással játsszak.
Ezután döntöttem úgy hogy mivel ilyen negatív a tapasztalatom az eladóval kapcsolatban, ezért küldök egy fekete pontot.
Nem a pár száz forint miatt, hanem mert átverve éreztem magam -
vlcsko82
senior tag
Kijavítanám amit elrontottam
Szóval kérnék egy nagy pirosat Rómeó kollégának ezért a remek kis házikóért és a megbízhatóságáért 
-
ZooLee
senior tag
Kis Joe kollégának egy sokadik pirospont az AKG fülesért!
Korrekt, gyors, pontos!Z.
-
weresgyufa
tag
jár HDCheyenne-nek, vett tőlem pár ilyet.
Korrekt vásárló, ajánlom mindenkinek

-
Laslie
tag
Piros pont Sakraf fórum társnak az alábbi vásárlásért Matrox G45-MDHA16DLXB
-
LZs?!
aktív tag
Piros pont [Wikoo] kollégának a roppant készséges és korrekt hozzáállásáért az adásvételhez: [4850 + AC S1R2].
Picit több, mint két óráig nyüstöltem nála kártyát és ő szó nélkül tűrte, ráadásul figyelmesség gyanánt egy-két apró grátisz kiegészítő (kábel, stb) is csurrant-cseppent.
Zs
-
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy pirosat romeo kollégának a 2db házikóért amit be linkelnék ha nem törölte volna,de egy igen korrekt és megbízható ph-tag

-
F e Z o
veterán
Piros pontot szeretnék kérni firemanrob fórumtársnak, ezért az üzletért. Korrekt, gyors és megbízható.

-
04ahgy
nagyúr
jonny100, vodibalage, joelfan, Speedhs kapnak tőlem egy-egy jópontot. Szándékosan nem linkelve, ők sem voltak rá képesek. Mindannyiukkal kötöttem üzletet, és korrekt üzletpartnernek bizonyultak.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Ferrarer érdemel nagy pirospontot. Egy ASUS HD4670 kártya és utalással Ft cserélt gazdát. Korrekt vevőpartner.
alias_bobo-val már a sokadik üzletünket kötöttük, kétízben. Egy aktiválható X3 435 AMD processzort vásárolt tőlem, később pedig egy aktiválható X2 555BE-t. [Itt történt a második üzlet.] [Itt meg az első.] Két pirospontot kérek neki jóváírni.
finest fórumtársnak KÉT pirosat kérek jóváírni, mert kb. egy hónap eltéréssel vett tőlem egy DDR1 memóriát és egy HD5870 VGA kártyát.
Jag pirospontja a Biostar TForceP965 megvásárlásáért jár.
Ch4os piros pontot kap, P5Q alaplapot vásárolt. Itt.
HGyu
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a kiváló eladónak

Szóval kérnék egy nagy pirosat