- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Aktív témák
-
Fuck3r
aktív tag
Jah igen, és BirdPC-nek is bevéshettek egyet a múlt heti gyors üzletért, meg, hogy 10 elött beengedtek a boltba
Ha az alaplapomat is siekrül garanciáztatniuk (remélem halottnak nyilvánítják és akkor levásárolhatom az árát) akkor további piros pontocskákkal gazdagítom őket
-
Fuck3r
aktív tag
Steve-0 -nak bevéshettek egy pirosat a 9k ropogósért amit az e2180-amért csengetett
-
Fuck3r
aktív tag
feketét is lehet adni?
mert ha igen akkor jgstom fórumtársnak kijár egy fekete
Fizetés nélkül akarta postáztati a processzoromat
1. Két hete hirdettem meg 9.000+postáért előreutalás ellenében
2. Múlt 7 hétfőn jelentkezett, hogy 9K-ért (postát álljam én) elviszi (mondom jó de előreutalás ellenében)
3. Ő is beleegyezett, Kedd-en számlaszámot elküldtem neki
4. Szombatig semmi sem történt (3-4 pü-re nem válaszolt, noha egész nap aktív volt PH-n)
5. Szombaton végre üzent, hogy Péntek délután átutalta Bankból a pénzt (ekkor kezdtem gyanakodni (mivel ugye pénteken néhol már 1-1:30 kor zárnak a bankok))
6. Azóta sem ért ide a pénze de azt elvárta volna, hogy postázzam neki a processzort, noha 4-5x kérdeztem tőle a címét ennek ellenére egyszersem adta meg
7. Végül Kedd reggelig (3 érténap+ma) adtam neki haladélot, hogy ideérjen az utalása, majd felajánlottam neki, hogy ha megjön az utalása akkor visszautalom a pénzt de ez sem nagyon érdekelteHát ezért fekete pont
Szerencsére én már a hosszú évek során megtanultam, h soha ne legyen jóhiszemű az ember, de félő, hogy másoknál is bepróbálkozik ez a szemétláda...
-
Fuck3r
aktív tag
laolaj üzlettársnak egy pirospötty a winyó elektonikáért!
-
Fuck3r
aktív tag
xendi üzlettársnak egy hatalmas Pirospont a Gran Turismo 5-ért
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest