- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Bla82
tag
NovaBlue : piros pont , mert egy NEC 7200S dvd-írót vásároltam tőlem és minden gyorsan a megszokott módon és a megbeszéltek szerint zajlott! Csak ajánlani tudom mindenkinek az üzletelést vele!
-
Bla82
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #45410 üzenetére
BigG.(nnnnn) : piros pont , mert AC Twin Turbo hűtőt vettem tőle ami rendben meg is érkezett csak a kiegészítők hiánya miatt kellett várni kicsit de ahogy megígérte azt is küldte! Csak ajánlani tudom mindenkinek az üzletelést vele, szavatartó ember!
-
Bla82
tag
colos890721 : piros pont , mert 2*2GB microSD karit vettem tőle és minden gyorsan a megbeszéltek szerint zajlott! Csak ajánlani tudom mindenkinek az üzletelést vele!
-
Bla82
tag
NovaBlue : piros pont , mert egy Sapphire 3870-en vga-at vet tőlem és minden gyorsan a megszokott módon és a megbeszéltek szerint zajlott! Csak ajánlani tudom mindenkinek az üzletelést vele!
-
Bla82
tag
Bandeee : piros pont , mert egy Kingston 8Gb DataTraveler pendrive-ot vettem tőle és minden a megbeszéltek szerint zajlott! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Bla82
tag
*Szájber* : piros pont érdemel, mert egy GlacialTech Igloo 5700-as hűtőt vettem tőle és gyorsan pontosan a megbeszéltek szerint zajlott minden! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Bla82
tag
válasz
1hijjanhusz #39803 üzenetére
1hijjanhusz : piros pont érdemel, mert egy 4830-as vga-t vettem tőle és gyorsan pontosan a megbeszéltek szerint zajlott minden! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Bla82
tag
Bálint306XSi : piros pont érdemel, mert egy M2 kártyát vettem tőle és gyorsan a megbeszéltek szerint zajlott minden! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Bla82
tag
partymaci -nak is jár a piros a Kingmax notiram-ért!
Pontos, gyors, korrekt vevő! Csak ajánlani tudom! -
Bla82
tag
DaveJr : piros pont mert szilikon ventilátor rögzítőt vettem tőle, minden flottul ment, elégedett vagyok, másnak is ajánlom!!!
-
Bla82
tag
A piros pontot én is megadom bigmano társunknak a gyors és precíz üzlet lebonyolításáért.
-
Bla82
tag
sagit kollégának kéretik bevésni egy piros pontot a sikeres üzletünk miatt. Pontos és megbízható tag, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
Bla82
tag
Piros pont aneda kollégának!
Tápot meg hűtőt vásároltam tőle. Gyors, korrekt és rugalmas eladó! -
Bla82
tag
Nagy piros pont elekesb társunknak a lapért meg prociért!
Korrekt, megbízható és minden a megbeszéltek alapján zajlott már nem elöszőr!
-
Bla82
tag
Egy nagy piros pontot érdemel FOX-HOUND kolléga a gyors és korrekt üzletért! Kormányt vettem tőle.
-
Bla82
tag
dobi-nak is jár a piros gyorsan és rendben ment a biznisz!
-
Bla82
tag
zuhi_ -nak egy piros pont a gyors, korrekt bizniszért és amiért előreutalt
korrekt vevő
-
Bla82
tag
Csepy kollega korrekt vevő, nagy pirsopont neki is
-
Bla82
tag
Egyhapsi kollega korrekt, pontos és megbízható partner, mint mindig. Nem az első, és nem is az utolsó üzlet volt vele. Csak ajánlani tudom!
Nagy pirospontott neki! -
Bla82
tag
chungee kollegának egy nagy pirosat. Nyugodtan lehet üzletelni vele, pontosan a megbeszélt helyen volt a kitűnő áruval
-
Bla82
tag
4sal3 kollegának pirospont az újabb sikeres boltért
-
Bla82
tag
NovaBlue kollégával egy videjókártyát bótoltam, a kártya kifogástalan, az eladó korrekt, pontos és nagyon rugalmas! Szvsz,csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagy pirosat neki
-
Bla82
tag
válasz
Rootkiskacsa #13904 üzenetére
Rootkiskacsa Természetesen vissza is megy a pirosont, minden gyorsan és pontosan a megbeszéltek alapján ment! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Bla82
tag
Kaics korrekt és segítőkész eladó, csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Bla82
tag
Janoska26 -nak mehet a pirospöttyös
VGA-t vettem tőle,gyors volt és nagyon korrektül be volt csomagolva a cuccos
Sokadik üzlet volt és eddig még nem csalódtam benne, mindenkinek csak ajánlani tudom! -
Bla82
tag
Nagy pirosat elekesb társunknak!
Korrekt, megbízható és minden a megbeszéltek alapján zajlott már nem elöszőr!
-
Bla82
tag
Nagy pirospont Janoska26-nak a töbszöri sikeres és korrekt bótolás miatt! És nem az utolsó üzlet volt vele!
-
Bla82
tag
Petike1007 kollega is pirospontot érdemel!
Korrekt és megbízható partner. -
Bla82
tag
Egy nagy Pirospont Gabbert-nek a korrekt üzletért!
A megbeszéltek szerint történt minden!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest