Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tavaly Xiaomi Essential rollert használtam, idénre Xiaomi mi electric scooter 3-ra esett a választás. Tegnap feltöltöttem, ma kipróbáltam mennyi km a hatótávja. A kistesó kb. 9-10km-t bírt, a hármas verzió 15km-t a teljes lemerülésig. 100kg vagyok, így ez elfogadható számomra. Viszont amit észrevettem, hogy egyenes talajon, olyan 30% töltöttségnél megjelent egy hőmérséklet ikon a kijelzőn. Semmit nem találtam erről a leírásban. Valaki tudja mit jelenthet? Szoftverrel ránézve a roller és az akku hőfoka se volt 30-35 foknál több.
-
Srácok, Xiaomi Essential rollernél mennyire normális a 9km hatótáv 100kg-s sofőrnél? Ennyit ment el az első feltöltéssel. Emelkedő nemigazán van.
-
Sziasztok! Mi essentisl roller szoftveres okositassban tud valaki segiteni?
-
Sziasztok!
Nem vagyok toppon a rollerek világában.
Amit elképzeltem, hogy autóval bejövök Budapest peremére, ahol ingyenes a parkolás, majd kikapom a csomagtartóból az e rollert és bemegyek vele melóba pár kilómétert.
Erre a célra milyen rollert érdemes venni? A Xiaomi rollerek szimpik. Van esetleg jobb vétel? Száguldozni nem akarok vele, van motorom. Hatótáv se annyira lényeg, kb. max 2x3km lenne vele egy nap megtéve.
100kg a tömegem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest