- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
Akit esetleg érdekel, felhívtam a Toldysport Flexprot áruló céget, 1 év a gari a rollerre. Ha bármi baja van, hozzájuk kell eljuttatni, illetve garancián túl is vagy ők javítják, vagy lehet hozzá alkatrészeket rendelni tőlük. Sajnos helyben felhívtam egy biciklis céget, hogy megkérdezzem, esetleg javítanak-e rollert, azt a választ kaptam, h “Isten őrizz!”. Szóval kicsit elment a kedvem, hogy valami ultra drága terméket vegyek. A Decathlon sem a közelben van, hogy ha baja lesz, azonnal bevigyem. Nálam a konklúzió, hogy egy olcsóbbat valasztok. Sajnos a vidéknek ez az ára. Aztán ha elromlik, futárral felküldöm a cégnek, vagy ha garancián túl, akkor pedig küldetek alkatrészt és vagy én megpróbálom kicserélni, vagy keresek valami ismerőst, aki ért az ilyesmihez. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest