- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
Akit esetleg érdekel, felhívtam a Toldysport Flexprot áruló céget, 1 év a gari a rollerre. Ha bármi baja van, hozzájuk kell eljuttatni, illetve garancián túl is vagy ők javítják, vagy lehet hozzá alkatrészeket rendelni tőlük. Sajnos helyben felhívtam egy biciklis céget, hogy megkérdezzem, esetleg javítanak-e rollert, azt a választ kaptam, h “Isten őrizz!”. Szóval kicsit elment a kedvem, hogy valami ultra drága terméket vegyek. A Decathlon sem a közelben van, hogy ha baja lesz, azonnal bevigyem. Nálam a konklúzió, hogy egy olcsóbbat valasztok. Sajnos a vidéknek ez az ára. Aztán ha elromlik, futárral felküldöm a cégnek, vagy ha garancián túl, akkor pedig küldetek alkatrészt és vagy én megpróbálom kicserélni, vagy keresek valami ismerőst, aki ért az ilyesmihez. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI RC 2 távirányító
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs