Aktív témák
-
asturel
őstag
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivan? miaz h meg az ati tool is tudja? meg mit tud? miert a radlinker is csak beallitja a freqit nem ertem mirol beszelsz esha nem birja az AA-t meg AF-et ? akkor kikapcsolod a jatekba.. vagy bese kapcsolod a jatekba.. nem ojan nagy ordonseg.. es a radlinker hol mer hofokot? meg hol lehet benne az rpmet szabajozni?
-
asturel
őstag
ebbe az omegaba 4.8f vagy 4.9b van?
lustasag fel egeszseg ;> -
asturel
őstag
csatlakoznek killerman baratomhoz en se szoktam leszedni.. siman rapakolom oszt jova.. amugy nemtom meg sose vettem eszre lassulast 4.7, 4.8beta, 4.9beta, 4.8 full volt fenn/van ... omega is volt fenn
sot meg nvidia forceware driver is volt fenn meg s3 savage driver is meg 1 regebbi ati driver is meg omega is :D :D (persze ezeket leszettem kesobb)
mod: szerintem felesleges az omega.. atitoolt felrakod oszt csa abba is van ilyen overlock unlock.. vagymi a fene, omega nem lassit senem gyorsit.. meg a 8500m volt gyorsabb vele asszem
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest