Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Én nem amellett érveltem, hogy el kell venni az opciót, amellett érveltem, hogy elég suta az a megállapítás, hogy custom launcher + gesztus navigáció nélkül szerintem a gyártó nem lehet ajánlott.
Azért suta, mert ez egy rétegigény, és az android már kinőtte magát annyira, hogy a vásárlók zömét adó tömeg az egységsugarú userekből kerül ki. A telefon "ajánlottságát*" pedig ebben a kontextusban (piaci igény) a piac határozza meg, nem annak egy viszonylag szűk rétege.
* Ha egyáltalán beszélhetünk ilyen abszolútumról, de ez megint szerencsétlen, mert azt, hogy valami ajánlott (tehát kiemelkedően alkalmas) csak úgy tudjuk pontosan definiálni, ha az alapján döntjük el, hogy kinek, mire, mikor kell. Ha ez elmarad, akkor két lehetőség marad: 1: neked mi az ajánlott (ez a xiaomit nem érdekli) 2: a többségnek mi az ajánlott (ez, mert őket meg a custom launcher nem érdekli).
Mellkészál:
Én nem vitatom, hogy a nova launcher jó dolog, annyit állítok, hogy nekem nem volt rá szükségem az elmúlt x évben, meg a környezetemnek sem. Ettől még valid termék és lehet valid igény, csak ez nem teszi "ajánlottsági" kritériummá, így általánosságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest