Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Harry Potter titkok kamrája illusztrált kiadást keresem. Már sok helyen előjegyeztem, de ezt a verziót sajnos már sehol sem árulják.
Esetleg van valakinek ötlete hol nézzek még körbe?
-
gyulank
addikt
Volt egy 60-as évek körüli narancssárga kis karate könyv. Nem találom sehol. Szerintem az elején az a két figura volt, mint a Mas Oyama's karate könyvön. Vagy szemben egy ember, és feléd van a talpa. De az egész borító narancssárga volt.
-
Miklós315
senior tag
-
Predator2
addikt
Helló
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az alábbi könyvet keresem:
"BajzaJózsef: Szemrevételezéses épületdiagnosztika"
Hol tudnám a lehető legolcsóbban beszerezni? Esetleg kuponnal faragni az árán?
Könyv formában előnyben....
Köszönöm előre is. -
Miklós315
senior tag
válasz
bena_butus
üzenetére
Milyen témájú/műfajú könyvek?
-
bena_butus
csendes tag
Sziasztok!
Használja még valaki ezt a topikot? Lenne rengeteg régi könyvem, amitől megválnék...
-
zoltanz
nagyúr
Régebben olvastam egy regényt, egy kristály kőről szólt, esetleg meteor, és talán neander-völgyi és az új ember közötti konfliktusról.

-
Shingen
addikt
Hali!
Tudnátok abban segíteni ezt az ebook-ot : A Megoldás Kulcsa Párkapcsolatodhoz - Adam Joyrider
hol tudnám letölteni free-be.
Nagyon köszönöm.
Vagy vkinek nincs meg? -
ndave92
aktív tag
Sziasztok!
Én abban szeretnék segítséget kérni, hogy melyik könyvet érdemes megvenni ezek közül? Jöhet más könyv is.

1. Bronstejn, I. N.; Szemengyajev, K. A.; Musiol, G.; Mühlig, H.: Matematikai kézikönyv
[link]2. Obádovics J. Gyula: Matematika
[link]3. Gerőcs László; Vancsó Ödön: Matematika
[link]A Bronstejn féle könyvet nagyon sokan ajánlották, az Obádovicsról úgy tudom, hogy inkább az általános és középsulis anyagokra fordít nagyobb hangsúlyt (legalábbis ezt mondták nekem). Nekem egyetemi matekhoz kellene egy könyv.
Előre is köszi!
-
norbi571
csendes tag
válasz
duracell89
üzenetére
Nekem megvan. Érdekel még?
-
[HUN]Zolee
őstag
Üdv.
Keresek Sudoku Junior könyvet, de sehol nem rendelhető? Van valakinek ötlet?
Pl:
Sudoku Gyerekeknek
Sudoku JuniorElőre is Köszönöm.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Megvan valakinek Susan Kay A fantom c. könyve? Fontos lenne!! Köszönöm
-
-conrad-
addikt
Sziasztok, segítsetek nekem!
Anno a 90es években kivettem a könyvtárból egy fantasy könyvet és a címe sehogy nem jut eszembe.
A történet nagyjából erről szól: a főhős egy varázslótanonc, elég ügyetlen, nem is nagyon akarják képezni. Közben megjelennek idegen emberek a birodalomban, akiknek fura, fa kardjuk van ami majdnem olyan erős mint az acél. Közben kiderül, hogy egy átjárón át jöttek egy másik világból ahol nincs fém. Emiatt háborúskodás is indul, szeretnék megszerezni a nyersanyagot. Valahogy a főhős átkerül az ő birodalmukba ahol kiképzik és hatalmas varázsló lesz, ugyanis azért volt ő ügyetlen mert a másik világ energiáival tud bánni.Valami ilyesmi a sztori, nagyon régen olvastam.
Tudja valaki esetleg a címét és/vagy az írót?
Köszi!! -
hossszú
őstag
Sziasztok!
Sobotta: Az ember anatómiájának atlasza I-III.-t keresek használtan.
-
farkas26
tag
Sziasztok!
Keresem ezt a könyvet U.i.: Szeretlek (Cecelia Ahern).
Páromnak lesz. -
summoner
csendes tag
Sziasztok!
Keresem ezt a könyvet:
Dr Selmeczi Kálmán, Schnöller Antal - Villamosságtan 2 -
macilaci78
nagyúr
Picit off, de az alábbi dologban kérnék segítséget, támpontot:
Ezeket a könyveket adnám el. Tippek, hogy hol van értelme ezeket értelme meghirdetni, segítenétek-e beárazni?
A könyvek alternatív felhasználási módja: MÉH-telep, illetve szüleimnél a vegyes tüzelésű kazán.
Előre is köszönöm!
Privit legyetek kedvesek írni!
-
fpeter07
veterán
Ha valaki úton, útfélen találkozta Robert Ludlum: Bourne hatalma (a sorozat 2. része) c. regénnyel, az kérem szóljon! Sajnos még internetes könyvesboltok polcain sem akadtam rá, a városban pedig nem tudom már hol megnézni.
szerk: Talán itt készleten van, de ha láttok még más lehetőséget is, írjatok. [link]
-
0drevil0
újonc
Sziasztok!
Eladóvá váltak újszerű és használt de jó állapotú könyveim nagyon kedvező áron.
Termékeimet ezen a linken keresztül lehet megtekinteni:
www.zsibvasar.hu/?op=art_list&u=181945
illetve webáruházamba:
http://nezzbemegeri.boltaneten.hu
Ha bármilyen észrevétel illetve kérés felmerülne akkor a kissreni12@gmail.com e-mail címen további felvilágosítást tudok nyújtani.
Jó böngészést.

-
peterszky
őstag
Hitman - Enemy within
William C. Dietz
ISBN: 978-0-345-47132-1Gondolom itthon kb. esélytelen, de ez benne van. Ebayen sajnos pont lemaradtam tegnap, a többi meg nem szállít hazánkba. Esetleg valakinek tipp UK-s könyvesboltra, ahol be lehetne szerezni? USA-ból kicsit sok a posta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Milyen széket vegyek?
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest