Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- iPhone topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
MPowerPH #13661 üzenetére
Nagyon számít mozgáskor, hogy pontosan mit veszel fel. Egy pamutpóló alsó rétegnek pl. a lehető legrosszabb választás, beleizzadsz és utána hideg a hátadon. Ezért találták ki ezeket az általában sajna drága, de nagyon jól használható "technikai anyagokat". Egy 7000 Ft-os aláöltözővel, rá bringás mez és akár egy olcsó polár már megfázásmentesen lehet közlekedni, alulra azért valamivel nehezebb öltözni, én jobbat nem tudtam kitalálni, mint egy drága szélálló bringás naci + aláöltöző... Másrészt viszont hidegben sokkal kevésbé van hajlandóságom kimenni bringázni is... Sokszor bent vagyok inkább és New World Disorder filmeket nézek.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest