Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Yettel topik
- Asus ROG Phone 8 Pro - az élet nem csak játék és mese
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Nah, hogy most már gyakorlatilag vége a sulinak (jójó, még egy szóbeli hátra van), már több idő jut megint a biciklizésre. Nálunk le van zárva jelenleg a 2-es főút, csak biciklisek járnak rajta, így gondoltam megnézem. Elég jó tempóba, hamar be tudtam érni és csak 1-2 autó volt. Kicsit átéreztem az OUTIS életet.
Szóval, ha már ott voltam, beugrottam Meméhez, persze Ő nem volt ott, meg is értem, sok munkája lehet.
Beszéltem ott a szerelővel defektvédelem ügyben és van nekik a sokat emlegetett Weldtite defektvédő szalag, a 2 db-os 3.5k-ért. Azt mondta, hogy a kisebb tüskék és üvegszilánkok ellen véd, de a nagyobbaktól nem.
Ajánlott nekem mellette ezt a defektvédő folyadékot, amit a belsőbe kéne tölteni, Ő azt használja és 1 éve nem vette le a külső, pedig neki belső nélküli a bicója. A 2 kerékbe 3k lenne a feltöltése.
Szerintetek melyik legyen?
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Egészséges életmód
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Számítógép eladó
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest